Sus...in Scandinavia (13)
Raspunsuri - Pagina 3
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Katarina
Si na, Lilando nr de la casoiul meu, ca ti l-a zis Adela.
Da' na ca nu se mai deschide amu'!! Si zau ca pare interesanta ...si ca pret. Numai ca tre' sa facem o incercare si cu ailalta luxoasa si sa intrebam daca Revelionul e in sezon de virf (e foarte aproape de plaja si zic io ca sezon plin o fi vara la ei).
pozulici
Katarina spune:
quote:
Originally posted by lilandaquote:
Originally posted by Katarina
Si na, Lilando nr de la casoiul meu, ca ti l-a zis Adela.
Da' na ca nu se mai deschide amu'!! Si zau ca pare interesanta ...si ca pret. Numai ca tre' sa facem o incercare si cu ailalta luxoasa si sa intrebam daca Revelionul e in sezon de virf (e foarte aproape de plaja si zic io ca sezon plin o fi vara la ei).
pozulici
Si nici nu se deschide,ca nu stiu ce-are!Cum a gasit Adelinskaya, asa sa va straduiti si voi. Rugati-o sa va explice ia ,ca vaz ca io nu-s in stare.
In privinta celei de-a doua casute, a mai luxoasa, nu vad nici o poza cu interiorul ei. Unde-s pozili? Si sigur costa alea 17000 kr, ca doar vom fi in plin sezon.
frantuzoaica spune:
Pai Adela preia sarcina(vorbeste sefa)Ca dintre noi (suedezele)vorbesti cel mai bine(fluent)suedeza.
Katarina spune:
quote:
Originally posted by frantuzoaica
Pai Adela preia sarcina(vorbeste sefa)Ca dintre noi (suedezele)vorbesti cel mai bine(fluent)suedeza.
Mare dreptate ai Frantzuzo!
Mey fetili, a mai ramas cineva care nu mi-a vazut casutza?
lilanda spune:
Deci am hotarit in lipsa, ca Adela va contacta serios de tot casuta Katarinei si, totodata, va intreba si de sezonul ptr aia luxoasa (haaaai, pliiiiiiiiiz ).
pozulici
Katarina spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Deci am hotarit in lipsa, ca Adela va contacta serios de tot casuta Katarinei si, totodata, va intreba si de sezonul ptr aia luxoasa (haaaai, pliiiiiiiiiz ).
pozulici
Votat!
Andrada spune:
quote:
Originally posted by louisea
care baiat?? ca ne-a parasit...
Ce i-ati facut mai fetelor?!
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele