pete maronii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

offfff....floricica draga ce rau imi pare...

dar las ca va fi sigur luna viitoare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Te inteleg perfect Flori. sunt alaturi de tine. Si eu pana azi, eram fericita pentru ca nu aveam sindromul premenstrual. am crezut ca totus... De azi insa, au inceput eternele dureri de sani, de mijloc, etc. Nu mai scap de le odata!!!!!!!!!

Fruntea sus!
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Fetele sunteti niste dulcele

Faza este ca nu mi s-a mai intamplat chestia cu petele maronii si cum eram dupa luna cu utrogestan,vit E si electovit...am zis "gata!am dat marea lovitura!".Dar uite ca...nu a fost sa fie!

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Flori, daca te incalzeste cu ceva, iti spun ca, de cinci ani de zile de cand incerc sa raman insarcinata, cred ca nasteam de 10 ori. Crede-ma ca si eu, ma simt la capatul puterilor. Nu mai pot . Vreau atat de mult sa devin mamaica. Nu vreau sa par paranoica, dar ma tot vait si timpul trece, trece, al naibii de repede, fara nici un rezultat.
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Musete,te inteleg perfect,pt ca nu am decat 2 ani de cand incerc sa am un bebe si simt ca am ajuns la capatul rabdarii.

Mergi la inceput

Nadine,nu-ti recomand sa iei utrogestan fara avizul medicului.Chiar pe prospectul de la el scrie ca nu se adapteaza altui caz,nu poate fi reutilizat fara avizul medicului si sa nu-l indicam altor persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Multumesc mult pt raspuns!
Si eu sper sa vina bebe ca imi doresc enorm!!
Mult succes si voua!

Mergi la inceput