pete maronii
Sunt in ziua 29,ieri am avut dureri de burtica si am crezut ca vin rushii.Nu au venit,dar azi am avut cateva picaturi maronii,fara dureri de burtica,fara simptome ca vin rushii.
Eu,de obicei,am ciclu neregulat,iar luna asta am luat si utrogestan.Credeti ca petele pot fi de la utrogestan?
Oare cand ar trebui sa fac un test?(asta in cazul in care rushii intarzie sa apara).
Flori
Raspunsuri
martha78 spune:
Si eu am luat utrogestan si ma simteam aproape tot timpul ametita de la ele asa ca l-am inlocuit cu duphaston. Eu nu cred sa fie petele de la medicament, mai bine fa-ti testul pentru ca daca ai luat utrogestan rusii ar trebui sa apara repede
If hope were not, heart would break.
flori76 spune:
Sa inteleg ca dupa utrogestan ciclul trebuie sa fie regulat?Adica 28 zile,probabil,nu?Uuuuffff,mi-e asa frica sa-l fac...
Merci pt raspuns,
Flori
nadine2004 spune:
Fetele, utrogestanul este pt fixarea sarcinii? Si se ia inainte de sarcina? Cred ca e recomandat de medic, dar credeti ca e grav daca iau fara recomandare?Eu am pierdut o sarcina si de aceea va intreb.Inplus, nu am nici mare incredere in medici!
martha78 spune:
Flori, utrogestanul este bun pentru reglarea menstruatiei si ar fi bine sa-ti faci testul pentru a sti exact de unde vin si petele maronii. Multa bafta!
Nadine, utrogestanul poate fi luat si inainte dar si in timpul sarcinii, pentru a preveni un avort, respectiv pentru a mentine sarcina.
If hope were not, heart would break.
flori76 spune:
Fetele,multumesc mult pt sfaturi si urari.
Acum am vazut ca au aparut si cateva firisoare de sange.Ori vin rushii,ori...nu stiu.Chestia este ca nu am nici un simptom ca ar veni.Nu stiu ce sa cred...As mai astepta putin pana sa fac testul,pe de alta parte sunt nerabdatoare...
Pupici
gogosar spune:
Flori, pune mana si fa testul.
Eu zic ca esti o viitoare mamica, o actuala.
Zi-ne ceva, ca suntem nerabdatoare.
Pupici
Anca
Capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.
flori76 spune:
au venit rushii!!!
nu stiu ce s-a intamplat..alaltaieri am avut simptome de menstruatie,fara nimic,ieri nimi un simptom cu cateva pete maronii,iar azi...Oooofffff...
Oricum,va multumesc pt sustinere
Flori
sheherezada spune:
Lasa flori76 ca intr-o buna zi toate o sa fim si atunci sa te tii!
Mereu alaturi de voi.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada