Ardeleni nu mai sunt ? (3)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
emma27 spune:
nina,gand la gand cu bucurie.nici eu nu ma omor dupa mici,dar vata de zahar.......sa vezi ce harmalaie iese.tati nu-si ia, ca el e ditamai barbatul,si-apoi incepe sa fure de la mami si daria.plus am asa o satisfactie sa-mi vad micuta cum se bucura pt un balonas.frumos,de-abia astept.dar pana in iulie.........
cat despre obiceiuri,nu are rost sa spun cate obiceiuri sunt aici la crestin-ortodocsi,luate de la maghiarii catolici.si sii ce imi pare cel mai rau,ca nu recunosc.nu astea sunt datinile noastre.nu asa arata o biserica inauntru....dar sunt nimicuri.fata de sud,e insa de admirat cata lume vine la biserica, nu doar femeile care se apropie de moarte sau oamenii bolnavi.
Ema
poze paste:http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=/9d43
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Ema, da baloanele acelea pe care le modeleaza cum isi doresc micutii, sunt tare faine. Cristina a cerut un iepuras alb, anul trecut.
Cu vata de zahar....ii faceti pofta lui tati, noi lui buni.
Da, si aici, de Paste se aduna la biserica de la copii pana la varstnici. E tare frumos ! Iar inauntru, fiecare dupa zona din care provine, Ardeal, Moldova, Oltenia sau Muntenia.
Iar s-a racit afara, avem 11 grade C.
Haide soare, haide !
Nina, mami de
![](zana.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48120" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
emma27 spune:
nina,azi fiica-mea mi-a cerut baloane.ca sa vezi coincidenta.si cica vrea si ochelari de soare.si s-a pus nebuna de maica-sa sa-i explice ca atunci cand va fi vara afara si va fi multa lume afara,ii cumpara mami.ce-o fi inteles,ce nu copila,dar s-a oprit din plans si a spus patru baloane ,mami.ca sa observi ce drame traim.
mi-e ca maine da caldura si sa te tii,ca nu uita promisiunile.
Ema
poze paste:http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=/9d43
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Ema, ai cumparat baloane !
Nina, mami de
![](zana.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48120" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
![](images/user_man.png)
pitzi spune:
Salutare ardelenilor de pretutindeni.
Prea mare e linistea in Ardeal...(pe DC)
Azi e 8 iunie, e o vorba din batrani ca daca azi ploua, va ploua 40 de zile. De multa vreme imi propun sa urmaresc si sa numar zilele ploioase, dar cam pierd firul. Probabil ca "vorba" se bazeaza pe observatii foarte vechi, dar ma intreb daca aceasta "vorba" este din Ardeal, sau numai in zona noastra.
slippers76 spune:
Mai aveti loc pentru o ardeleanca pripashita prin Bucuresti, dar de loc din Targu Mures? Ca tare mi dor de casa si de ardelenii mei.
Va pupam dulce, dulce, dulce
Mama Ana si Mirunica (16.05.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/slippers76/
emma27 spune:
bine ai venit,[blue]slippers76[/blue]!!!!
pitzi,nu stii ca ardelenii sunt mai molocomi???
nina,astept sa termini concediu.se apropie festivalurile.din apcate,nu i-am luat baloane,sunt o mama rea.
am inteles ca de luni vine vara adevarata,de-abia astept sa ma innegresc un pic,caci concediu...nu am sanse.
va pup.
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie
Gabbriela spune:
slippers76 bine ai venit la subiectul ardelenilor, acuma esti si tu pe lista.
Buna fetelor, ce mai faceti? Cum mai e vremea in Ardeal?
La mine in LA este bine, cald si soare... balaceala la bazin si lenevit la plaja... As merge la ocean dar nu am cum sa ajung acolo pt ca nu am masina si sotu lucreaza mult :(... dar lasa ca ajung eu anu asta si va aduc si vou poze.
Sanatate si numai bine
Gabbriela
![](floare.gif)
![](bibe.gif)
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte
adinutza78 spune:
buna fetelor! mai aveti loc de inca o ardeleanca? m-as alatura si eu listei cu drag
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by adinutza78
buna fetelor! mai aveti loc de inca o ardeleanca? m-as alatura si eu listei cu drag
Bine ai venit, sigur ca avem loc, spune zona si indata te trec in lista.
O zi buna
![](floare.gif)
Gabbriela
![](floare.gif)
![](bibe.gif)
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte