Mamici cu capul in nori!!! Semnati!
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
mephala30 spune:
Ma inscriu si eu in club. Mereu uit cate ceva...bine ca nu uit cum ma cheama, ar fi prea de tot!
Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ciuf/ciuf.jpg)
ciuf spune:
Sinzi Ana, esti mortala cu nick-ul tau.
Fetelor, eu uit zilele. Ma trezesc dim. si ma gandesc in cat suntem azi sau daca trebuie sa scot gunoiul (se ridica numai joia la noi).
Zau ca e nasol de tot sa stai numai acasa si sa ai grija de copil (sotul e majoritatea timpului plecat in delegatii) ca uiti notiunea timpului.
Banuiesc ca asta e "caracteristic" celor care stau acasa.
La alelalte parca totusi reusesc sa ma mai concentrez un pic, dar cand am fost insarcinata era durere.
Trei luni la rand am pierdut aceeasi factura de la Utilitati si trebuia sa sun la aia sa le cer copia in fiecare luna. O "puneam" atat de bine ca n-o mai gaseam.
Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
liliac1 spune:
Ma inscriu si eu!
Si eu uit:
-laptele pe foc;
-sa inchid usa cand plec la piatza;
-sa intind rufele din masina;
-sa ud florile;
-sa sterg geamurile (cu toate ca imi propun!!!);
-in ce poseta mi-am "strecurat" un anumit obiect;
-pachetzelul pentru servici (il pregatesc de seara si-l pun in frigider si-l mananc cand ma intorc...);
-sa iau facturile (lumina, telefon, intretinere);
-sa duc apometrele;
si...inca o multime
Ideea este ca nu uit ca sunt "uituca" ci pentru ca ma gandesc in prea multe locuri deodata si parca niciodata nu imi ajunge timpul!!!
dar mai ales pentru ca de toate astea ma ocup DOAR eu, sotul meu inca nu stie nici sa se uite la apometre...
Amarena spune:
Din pacate trebuie sa subscriu...
Nu eram asa, dar de cand am copiii m-am scrantit de tot la cap...Uitatul lucrurilor esentiale este o regula zilnica..apa deschisa, uit lucrurile pe unde ma duc...imi amintesc mult prea tarziu ca sa mai remediez ceva..
Cea mai grava boacana a fost ca mi-am uitat geanta in tren si aveam pasaportul in ea...Acuma sunt in italia fara pasaport...sunt NIMENI
am uitat si eu de vreo doua ori sa le dau sa manance la bebici...Nici nu-mi mai aduc aminte ....Cert este ca o pun pe seama oboselii psihice, ca starea mea naturala nu e asta,....Chiar si acum, ca-s departe de ei, tot obosita sunt, incontinuu..O fi asta starea mea naturala..
daniela77 spune:
Doamne!!! Parca m-ati fi descris pe mine..
ce-l m ai grav este ca uit intotdeauna unde-mi sunt ochelarii, si de cele mai multe ori sunt pe cap :((
Faze cu uitatul mancarii pe foc, apa deschisa, lumina aprinsa, geanta in vizita, plecat in apuci la munca, deja sunt banalitati,
Nu stiu ce-o sa ma fac cand il voi avea pe bb.
Daniela DPN 3martie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dianamaria/dianamaria.jpg)
dianamaria spune:
Buna dupa-amiaza,
ultima si cea mai tare faza este ca vineri am uitat ... copilul la scoala.... Da' l-am recuperat
!
Diana
nicol3 spune:
Dumnezeule! Si eu care credeam ca sunt unica in zapaceala mea! Da suntem multe si trasnite! Sotul meu, cand ma intreaba de ce am facut asa sau de ce n-am facut ceva, raspunde tot el:"Stiu: ai uitat sau nu ti-ai dat seama!". Si eu ma enervez....Asta e! Pai si eu uit pe foc, dar uit in asa hal, ca am aruncat la gunoi ibricul ca se arsese si eu nu mi-am dat seama ca pusesem de ceai pt. Vlad decat cand s-a umplut casa de fum! Ca sa nu mai zic ca plec pana in bucatarie sa fac ceva anume si ma opresc uimita dandu-mi seama ca habar n-am la ce m-am dus.
. Asta e si asta sunt! Ce sa facem? suntem si noi stresate. Salutare colege de "suferinta!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fiquelle/Fiquelle.jpg)
Fiquelle spune:
Eu am la capul patului lista cu ce am de facut pe zile; cine vede zice:"vai, ce ordonata si meticuloasa esti!". Ei, as! altfel n-as stii ce mai am de facut si as sta toata ziua pe DC!
Mada si Sofia Maria, 3 luni
http://community.webshots.com/user/fiquelle
Pico spune:
Mi se potriveste subiectul ca o manusa!!!!!!!Eu le fac pe toate pe care le-ati zis voi plus multe altele. Eu m-am dus la Bucuresti (de la Brasov)special ca sa-mi iau rochia de mireasa si cand am ajuns am realizat ca am uitat banii acasa!!!!!!!!!!Nu mai e nevoie sa spun ca eram si pe ultima suta de metri(mai aveam 3,4 saptamani pana la nunta).
Alta data mi-am luat doua ghete de stangul(eu si sora mea aveam doua perechi identice si in graba,plecand de la Brasov la Bucuresti,la facultate,le-am indesat in bagaj si nu mi-am dat seama.Am realizat doar cand eram gatita si trebuia sa ma intalnesc cu prietenul meu de atunci.
M-am apucat sa fac mancare la caini si le-am pus carnea cu tot cu etichete!Chiar ii spuneam unei bune prietene ca mie imi trebuie un sot care sa ma tina asa ca pe un balonas.
Va pup si ma bucur ca nu sunt singura...incepusem sa ma cam ingrijorez.
Ar mai fi multe de povestit dar m-am "laudat "destul
Raluca si Ioana mica.
patisor spune:
MA INSCRIU SI EU
sUNT SIGURA CA UIT DIN CAUZA STRESULUI DAR IN ULTIMA PERIOADA DIN CE IN CE MAI MULT SE ACCENTUEAZA AS PUTEA SPUNE
UIT PORTOFELUL ,UIT CHEILE DIMINEATA CAND PLEC IMPREUNA CU SOTUL MEU SI DACA VIN MAI DEVREME ACASA STAU PE LA USA PANA VINE EL.
MANCARE N-AM UITAT PANA ACUM NICIODATA IN SCHIM O DATA AM UITAT TETINELE COPILULUI CARE FIERBEAU INTR-UN IBRIC,MI-AM ADUS AMINTE DE ELE CAND A INCEPUT SA MIROASE RAU A CAUCIUC INCINS,DOAMNE CE FUM A MAI FOST....