Mamici de martie-aprilie 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 14
daniela77 spune:
Fetelor,
Am auzit un zvon.
Se va mari indemnizatia de crestere a copilului de la 1 ianuarie de la 6mil la 12 mil. Voi ati auzit ceva in sensul asta. Ar fi prea frumos sa fie adevarat.
adrianafedorca spune:
buna gagici cu burtici,
eu si bebelinul meu am fost azi la eco 3d si ne-am tras pe caseta, totul e bine e normal, pentru varsta lui, doctora mi-a spus sa stau linistita si sa nu ma mai gandesc la prostii ca nu e bine, bebe a fost cam somnoros , statea cuminte, parca stia ca il masoara , are de toate, are 5 degetele, picioruse, manutze, stomac, vezica, craniu normal, si e tare frumos, ii multumesc lui Dumnezeu ca e bine, si ca are grija de bebeul meu.
translucenta nucala este 1,6 mm, asta este pliul nucal????
col = 3,3cm lungime cat trebuie sa fie? e bine? la voi cat e?
sunt fericita ca bebe e bine si va fi bine in continuare, acum m-am mai linistit, pe 5 noiembrie o sa fac si triplul test , dar sunt sigura ca va fi bine
va pup si aveti grija de burtici
si aveti grija cu temperaturile astea ca sunt perfecte pentru raceli, eu am reusit sa ma aleg cu niste dureri de gat , si am stat numai in casa
Adriana si bebe
http://community.webshots.com/user/adrianafedorca
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza
oanaanast spune:
Draga Adrianafedorcaai dreptate cu durerea de gat. Si pe mine m-a pocnit de vreo 2 zile, m-am dus la medic si mi-a dat sa fac gargara cu Tantum Verde. Mi-a dat reteta gratuita si apoi am mers la farmacie si l-am luat.
Colul meu este de 4 cm, dar nu stiu cam care sunt valorile normale.
Te pup si sarcina usoara.
Oana si bebica ei.
smmiha spune:
Salutari si pupici
-lor!
Si mie imi vine sa ma uit in continuu la CD-ul cu bebe, ma distreaza desi din unele imagini nu inteleg mare lucru.
Oana, si bebele meu David tot 17 sapt si 3 zile avea cand am facut ecografia.
Cred ca ieri seara a miscat si micutul meu, adica am reusit eu sa-l simt, erau ca niste ghionturi usoare in partea de jos a abdomenului si nu semanau cu alte miscari pe care le mai simt de obicei prin burta, de aceea cred ca era bebe. Dar de atunci nu l-am mai simtit (o zi), o fi obosit dupa ecografie.
Voi cam cand o sa incepeti sa cumparati lucrusoare (nu doar hainute) pt micuti? Eu i-am cumparat deja un album foto tare dragut.
Va pup si aveti grija de voi si de 

Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)
adrianafedorca spune:
eu una sunt mai superstitioasa si nu o sa cumpar nimic, decat dupa ce naste bebe,asa am auzit ca nu e bine sa cumperi nimic inainte, cu toate ca abia ma abtin...cand vad lucrusoarele de papusa imi vine sa cumpar tot magazinul, cred ca o sa am mari probleme cu banii dupa ce nasc nu cred ca o sa ma abtin si o sa cumpar tot ce vad,eu m-am gandit ca inainte sa nasc o sa merg prin magazine si o sa notez ce-mi place si o sa mearga sotul dupa ce nasc sa cumpere,cred ca o sa se descurce, o sa-l ajute si mama asa ca se descura ei amandoi.ai nasol e ca noi stam la bloc , si avem doar 2 camere, deci bebe nu o sa aiba camera lui, o sa-i pun patutul in dormitorul nostru, o sa ne chinuim putin mai ales ca nu e nici spatiu prea mare, dar la anul vrem sa ne facem casa asa ca o sa rezistam un an, cu toate ca mi-ar fi placut sa aiba camera lui
la noi bebe inca nu a miscat , dar inca e mic, facem 13 saptamani vineri, am inteles ca dupa 17 saptamani sa ma astept, mie dr ginecolog mi-a spus ca la primul cam prin saptamana 20 o sa simt, mai e destul pana atunci, abia astept...
va pup si aveti grija de voi
eu ma simt un piculet mai bine, am mancat multa lamaie cu miere si vad ca mi-a mai trecut, acum insa incepe nasul sa curaga 

o placere ...dar trece si asta
http://community.webshots.com/user/adrianafedorca
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza
corrinutza spune:
Ce mai faceti?
Noi suntem bine si mai linistiti.
Draga Adrianafedorca, multumesc pentru detalii, acum sunt mai linistita ptr ca am rezolvat cu analizele. Imi era greu sa vin la Bucuresti sa le fac, ar fi insemnat sa raman peste noapte la nishte rude, si sa lipsesc si de la servici a 2-a zi, ceea ce ar fi cauzat strambaturi din nas prea multe..
Le-am facut la o clinica particulara din Pitesti si m-au costat 1milion. Oricum a fost super, o sa am rezultatul vineri dupa amiaza.![]()
Am inteles ca BB tau are 13 saptamni, al meu 14..deci se pot imprieteni usor. Incearca sa il simti seara cand stai intinsa in pat si esti linistita..e ceva ca un pestisor gadilitor in burta..cred ca BB face asa...
Nu te ingrijora ca stai la 2 camere, asa stam si noi si oricum la inceput nu cred ca as suporta sa-l las singur in camera...
Cu hainutzele, eu abia astept sa vad daca e baietzel cum vrea taticul lui sau fetitza..sa ma apuc sa-i cumpar cate ceva..
Cu dimensiunile..cred ca sunt in mm si anune:
DBP= dimensiunea biparietala=29
LF= lungimea femurului=15
LCC=76 ( NU STIU CE INSEAMNA..)
VA PUP PE TOATE si BB SANATOSI!
sibip spune:
Adriana, stiu si eu superstitia cu "nu cumparati lucruri pentru copil inainte de nastere" dar exista o iesire: se spune ca poti sa cumperi lucruri, dar sa nu le tii acasa; deci poti sa le tii la prieteni, la parinti etc.! Din experienta altora stiu ca e mai bine sa te pregatesti dinainte; dupa ce nasti, tu n-o sa te poti duce la cumparaturi prea repede, iar sotul va fi cu siguranta capie si el si nu va sti ce sa faca mai intii! Asa ca mai bine sa te pregatesti din timp! Eu tot sint superstitioasa si inca refuz sa-mi fac prea multe ginduri despre cum va fi dupa ce voi naste, desi ma preocupa foarte mult tot ce tine de sarcina. Dar sper sa ajung cu bine in ultimele luni si atunci stiu ca voi da iama prin magazine!
Ioana
PS - iti dai seama ca bebe-ii nostri au sanse foarte mari sa se nasca de Paste? (la anul va fi pe 1 mai). 
smmiha spune:
Eu nu prea cred in superstitii, plus ca sotul meu nici nu se pricepe si nici nu are timp de cumparaturi, asa ca mai bine le fac eu din timp.
Si noi stam tot in doua camere, dar la mine e o situatie mai complicata, ca s-ar putea din februarie sa ne mutam in Bucuresti, deci deocamdata nici nu stiu sigur unde vom sta cu bebe.
Pupici
Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)
vilma spune:
Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34250" target="_blank">Mamici de martie-aprilie 2005 (6)