Mamici de martie-aprilie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mary-Jane spune:

Bun venit, Simonnete si Clio. Simonette, cred ca 14 saptamini e cam devreme pt a se vedea sexul copilului. Teoretic si practic se vede dar laboratoarele de obicei nu-si asuma "riscul" de a anunta sexul copilului pt ca siguranta nu este f mare. Nu va ingrijorati ca nu se vede inca burtica, la prima sarcina cam asa este.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

daniela la noi listeria nu se face pt ca zic ei; e mereu negativa (in mare:listeria e o bacterie care se gaseste in produse animale crude- lapte, oua carne,- si este daunatoare bb-lui
de fumat eu m-am lasat cu brio cand avea sarcina cam 2 luni caci mi se cam atragea atentia, asa ca nu stiu daca e definitiv si nu ma voi apuca iar, dar pe perioada sarcinii am zis clar nu tigarilor, deoarece sper din tot sufletul sa am un bb sanatos, iar daca Doamne fereste se intampla ceva nu as suporta sentimentul ca este vina mea
oricum analizele noastreau iesit bine, dar triplu test iese deabia saptamana viitoare, asa ca mai asteptam
Va si sanatate multa

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

hello burtici,
liniste mare in weekend, am si eu o intrebare....voi cum va simtiti de la materna, eu parca am o usoara stare de greata, mi dr mi-a spus sa iau prenatale sau materna, dar prenatalele nu sunt gratuite asa ca am luat materna cu seleniu,
in rest totul e bine, eu ma simt bine, bebe e bine, , burtica a crescut , toata lumea mi-a spus ca a inceput sa se vada putin, am pus si 2 poze cu burtica, la voi cum e , a crescut ? marti mergem la eco 3d la 12 saptamani si 4 zile, abia astept sa-l vad pe bebe cum se joaca, si poate poate aflam si ce e , dar nu cred , e totusi prea devereme, nu?
va mai scriu marti, va doresc la toate multa sanatate

adriana si bebe din burtica

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Buna burticute! Si noi suntem bine, bb are aproape 20 de saptamani, e vioi si da din picioruse . Am fost saptamana asta la ecograf si se pare ca astept inca o fetita . I-am ales deja si numele: Melissa Ioana. Voi la ce nume va ganditi pentru ?

Gabriela (DPN 9 martie) & Laura (9 aprilie '01)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Fetelor,
Spuneti-mi , va rog, unde pot sa-mi fac analizele pentru listeria si toxoplasmoza si care ar fi preturile? Stiu ca la Medsana mi le pot face si costa in jur de 1.700.000(mi se pare mult!!!)...Voi pe unde vi le-ati facut?

Clio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

clio, eu mi-am facut analizele la Cantacuzino, si acolo e destul de scum , toxoplazmoza in jur de 800.000 iar listeria , nu mai stiu exact , dar iti dau nr de tel si poti sa intrebi 411.38.00 sau 4114910 int 237, pt recoltare analize programul este de luni pana vineri de la 7,30 la 11 , iar pentru elibereare analize l-v 11,30-13,00

majoritatea fetelor pe forum am observat ca au facut analizele la Cantacuzino, dar si la medsana au laborator bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

Draga Adriana,
Felicitari pentru burtica! Am impresia ca sintem foarte apropiate ca date (la mine um 21 iulie deci dpn 27 aprilie). Eu am avut un pic de burtica si inainte de sarcina iar acum nu-mi dau seama nici cind ma uit in oglinda daca ceea ce vad e "burta mea" sau e bebe! Pozele tale ma incurajeaza sa cred totusi ca s-ar putea sa fie bebe
Spune-mi te rog la eco o sa ai 12 sapt+4 zile+2saptamini de la um, nu-i asa? Ca eu tot nu m-am lamurit cum se calculeaza...
Ioana

quote:
Originally posted by adrianafedorca

hello burtici,
liniste mare in weekend, am si eu o intrebare....voi cum va simtiti de la materna, eu parca am o usoara stare de greata, mi dr mi-a spus sa iau prenatale sau materna, dar prenatalele nu sunt gratuite asa ca am luat materna cu seleniu,
in rest totul e bine, eu ma simt bine, bebe e bine, , burtica a crescut , toata lumea mi-a spus ca a inceput sa se vada putin, am pus si 2 poze cu burtica, la voi cum e , a crescut ? marti mergem la eco 3d la 12 saptamani si 4 zile, abia astept sa-l vad pe bebe cum se joaca, si poate poate aflam si ce e , dar nu cred , e totusi prea devereme, nu?
va mai scriu marti, va doresc la toate multa sanatate

adriana si bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela77 spune:

Multumesc fumos fetelor.. m-am mai linistit..
Si noua ne-au iesit analizele foarte bine, si pana acum chiar nu am avut vre-o problema. Nici macar nu am simtit ca sunt insarcinata pentru ca nu am stiut ce-s greturile dureri.. sau mai stiu eu ce stari.
Sibip (Ioana), am si eu aceeasi problema.. burtica aveam si la 4 ani, asa ca acum am impresia ca-i burtica de bunastare..oricum toata lumea imi spune "vai ce te-ai ingrasat" .. pana sa le spun eu ca fac bb..deja concluzia e trasa.
Pupici pe burtici ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_sava spune:

Buna mamicilor! Noi suntem tristi desi poate ca nu ar trebui....am fost vineri la control la dr gineco a zis ca bb e bine ca a crescut dar cand am ajuns acasa am vazut ca sangeram....m-am speriat ff tare am sunat dr dar a zis ca e normal ....eu nu cred ca in urma unui control intern la 3 luni e normala sangerarea .....ne-am speriat tare nu a tinut mult dar au aparut si 2-3 chegulete ....a doua zi am mers de dimineata la dr in speranta ca imi va spune ceva dar m-a ignorat total ......nu stiu ce sa cred sper doar ca bb sa fie bine si incep sacaut un alt dr care sa stie sa vb cu o pers ingrijorata si care sa isi aminteasca de mine....
Poate gresesc eu si m-am impacientat degeaba de asta astept si parerile voastre.Vi s-a intamplat si voua? Si cum se poarta dr in alte parti ca la Suceava eu sunt dezamagita....
pupici si sanatate multa
Getulici si bb de 15 sapt si 2 zile:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

Geta in primul rind trebuie sa stai foarte linistita! incearca sa nu te misti prea mult si chiar sa stai intinsa. Eu sint din Iasi si nu cunosc mai pe nimeni in Suceava sa-ti recomand, in Iasi stiu mai multi medici buni dar nu te pot sfatui pur si simplu sa te urci in tren, e absurd. Trebuie totusi sa vezi un medic, si trebuie sa faci o ecografie ca sa vezi care e starea lui bebe. Incearca totusi, nu amina controlul pentru ca nu vrei sa risti, nu?
Pumnii strinsi! Incearca sa fii calma dar totusi TAKE ACTION!
Ioana

quote:
Originally posted by geta_sava

Buna mamicilor! Noi suntem tristi desi poate ca nu ar trebui....am fost vineri la control la dr gineco a zis ca bb e bine ca a crescut dar cand am ajuns acasa am vazut ca sangeram....m-am speriat ff tare am sunat dr dar a zis ca e normal ....eu nu cred ca in urma unui control intern la 3 luni e normala sangerarea .....ne-am speriat tare nu a tinut mult dar au aparut si 2-3 chegulete ....a doua zi am mers de dimineata la dr in speranta ca imi va spune ceva dar m-a ignorat total ......nu stiu ce sa cred sper doar ca bb sa fie bine si incep sacaut un alt dr care sa stie sa vb cu o pers ingrijorata si care sa isi aminteasca de mine....
Poate gresesc eu si m-am impacientat degeaba de asta astept si parerile voastre.Vi s-a intamplat si voua? Si cum se poarta dr in alte parti ca la Suceava eu sunt dezamagita....
pupici si sanatate multa
Getulici si bb de 15 sapt si 2 zile:)

Mergi la inceput