FIV 19
Raspunsuri - Pagina 11
Monica-Elena spune:
Denisa felicitari , acuma am vazut vestea cea mare. Sarcina usoara si bebe sanatos.
Ai vazut fata frumoasa ca am avut dreptate? Ai fost prima si ai dat tonul, asa ca gagici trebuie sa urmam exemplul.
Astazi incep Menogonul.
Monica
tanti spune:
Felicitari Denisa sa ai o sarcina usoara si bb sanatos
Mult curaj celorlalte fete , o sa iasa si soarele pe strada voastra
teodoran spune:
Credeam ca ai inceput de ieri, pentru ca ieri la eco, mi-a spus dr. ca unele incep ieri si altele astazi....Eu pana cum cand am mai facut injectii de stimulare le faceam in burta, stie cineva , cei de la medsana ce metoda adopta?
chichig spune:
Teodoran,
Eu am inceput ieri Gonal-ul - 4 fiole pe zi. Mie mi-a facut-o in mina (in deltoid) spuneau ca nu recomanda in burta ptr. ca sunt mai dureroase si te poti 'invineti'. Mi-a spus ca le voi face in miini alternativ.
Monica-Elena spune:
Tot atunci Teodoran.O sa faci injectiile in mana sau in fundulet.
Chichig tu de cand esti pacienta dnei dr? Cat ti-a iesit dozarea de estradiol de luni ca banuiesc ca acuma ai aflat.
Monica
anemona spune:
Fetelor, anul trecut eram si eu in focuri cu FIV-ul, am inceput tratamentul de stimulare pe 13 octombrie. Nu-mi vine sa cred ca a trecut un an de zile! Parca retraiesc emotiile odata cu voi!
Va tin pumnii stransi, sa fiti curajoase si baftoase!
Injectiile se fac in functie de medicamentul pe care il are fiecare de facut. Gonal F se face subcutanat, deci cele care au gonal vor face in brat (sau burtica...). Menogon se face intramuscular, deci in fesa.
Spor la bebelusi!
Anemona si Denisa mica, frumusica si cumintica.