Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (41)
Raspunsuri - Pagina 2
A_Iulia spune:
Roxi, week-end-ul a fost perfect, saptamana "de lucru" e nasoala!
Am o intrebare. Sora-mea pleaca in Tailanda vreo 2 saptamani si as vrea sa-i zic sa-i ia ceva lui Moti de pe-acolo. Aveti idee la ce sa-i spun sa se uite? Am inteles ca sunt ieftinaciuni multe...dar nu stiu concret ce sa-i zic...haine, sau ce?
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
Ioana77 spune:
Un ardelean in Bucuresti, la semafor, pe timp de ploaie. Trece o masina si ii stropeste pe toti din cap pāna-n picioare. Bucurestenii incep sa injure, in timp ce ardeleanul e calm.
- Apai, domnule draga, la noi la Cluj nu-i ase, zice el.
- Da' cum?
- Pai, daca te stropeste o masina, soferul opreste, da inapoi, te urca in masina, te duce acasa la el, faci dus, manānci, dormi la el, si asta timp de trei zile, iar la plecare iti da 100 de euro.
- Ai patit tu asa ceva??
- Nu eu. Nevasta-mea.
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
28.01.2004_
Mickyyy spune:
Ioana, fain bancul!
La multi ani Olivia Karla!!!.
Adina, habar n-am ce sfat sa-ti dau, tu stii cel mai bine de ce are nevoie Moti a ta....ca daca ai sifonierul plin cu haine e pacat sa-i iei doar de dragul de a lua. Sau mai stii....fiecare cu placerile lui....oricum eu am ajuns sa dau de 2 ori mai multi bani pe haine pentru fie-mea decat pe haine pentru mine...si-i raman ata de repede mici.....
Iar moata mea doarme cel mai bine, culmea, daca e zgomot !! Am fost cu ea la piata in week-end si cat am stat in piata (si era o nebunie acolo, harmalaie, lume multa, aglomeratie) a dormit dusa, cum am iesit afara la liniste, cum s-a trezit.
Ana, am inteles ca deja i-a trecut eritemul, dar pe viitor poti incerca si Nidoflorul (daca nu cumva l-ai incercat deja). La mine a facut minuni, deja de-a doua zi se vedeau efectele. SI am incercat o gramada de alte creme inainte, inclusiv bephantenul (care n-a prea avut efect), albastru de metil, crema de galbenele, etc., etc.
Emilly, sare nu-i dau deocamdata, dar zahar ii pun in ceai, dar fierb bine bine inainte. Incearca si alte tipuri de ceai (preferabil putin indulcit) sau sucuri de fructe. SI cred ca nici compotul nu-i face rau. Succes!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
buli spune:
buna ziua
noi abia ne-am intors de afara, am mincat, iar Matei
Ioana, scuze, s-a terminat bateria, ti-am trimis un sms de pe tel Elenei.
sanatate multa tatalui tau.
fetele care mergeti la serviciu, spor la treburi si o saptamina reusita
Matei iar ne-a dat vreo 3-4 pauze asta-noapte, nici nu mai stiu daca or fi de la dinti sau daca nu cumva ii place sa se trezesca noapte ca ne jucam cu el si mai primeste si tzitzi
voi studia problema si daca ne tromboneste il taiem de la portie
le-am facut azi niste poze faine Ericai si lui Matei, cum vorbeau ei acolo in legea lor, poate imi fac timp sa le pun si pe net.
nici Matei nu bea decit tzitzi, cu apa face gargara, iar ceaiul il scuipa. da' nu face bunicu (Bubu) must??? [alcool
va dorim o saptamina rausita
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/ancutza124
buli spune:
am uitat ceva important
Olivia Karla
zazzie78 spune:
Veve, pune-l te rog si pe Rares pe lista, aparuse in ultima lista din numarul 40 (Rares Radulescu, 8 ianuarie 2004, cezariana din pacate).
Am fost azi la doctor cu Rares pentru o obturatie de canal lacrimal (ii lacrimeaza ochiul drept din cand in cand, in special dimineata cand se trezeste). L-a programat pentru miercuri. Ati avut careva probleme de genul asta?
Pupici
Roxana
saphir spune:
Buna ziua si de la noi.
In primul rand,
OLIVIA KARLA
Ioana, multa sanatate tatalui tau
Eu astazi am fost o harnica ( ce ma laud!) Am mai facut o portie de eclere, ca tare bune sunt, am facut si papa. A venit tati, am stat la masa si acum asteptam pe cineva sa vina sa ne ia sa mergem sa vedem o casa, la curte, ca vrem musai sa ne mutam. Abia astept
In rest, Amos e tare marait, plange fara motiv, vrea in brate...si eu, mai am nitel si o iau definitiv pe ulei
O zi buna.
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
anda141 spune:
La multi ani, OLIVIA!!! SA CRESTI MARE, FRUMOASA SI INTELIGENTA!!!
Gata, m-am inscris la facultate, am stat o gramada la coada la caserie, am scapat intr-un final de balamucul de acolo, apoi fuga fuga la Bubu, care statuse cu mama soacra. Sa vedeti ce s-a bucurat cand m-a vazut si nu se mai dezlipea de mine, puisorul lu mami scump!! Asa dor imi e de el cand sunt plecata.
Cu serviciul am rezolvat pe moment satisfacator pentru mine, adica voi lucra acasa, imi voi lua ce am nevoie, agenda cu telefoane si pentru inceput voi lua clientii din urma sa vedem care mai are datorii si sa vezi de la mine daca gasesc rau platnici. Compensari , amortizari si altele care nu imi solicita foarte multe acte. Tot ce trebuie e sa am toate actele inregistrate in calculator si gata, eu le verific.
Imi pare bine ca mai pot sta acasa langa iubitul meu si sa si lucrez, impac si capra si varza. PLus ca pot lucra cand am eu timp. Eu de felul meu sunt foarte constiincioasa, asa ca o sa-mi fac treaba la fel ca la birou.
Azi am uitat caruciorul in masina , iar tati cum e plecat, nu avem cu ce ne plimba si-mi pare rau ca e frumos afara.
V-am zis ca am facut compot de struguri pentru iarna, mie imi place tare mult. Am mai cumparat sa mai fac o tura. Am facut si iarna trecuta si a fost tare bun!
Gata, va las si mai vorbim!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
buli spune:
Ioana, multumim frumos
pupici la Arturici
Emilly spune:
Multumim tare mult pentru raspunsuri!
Monica cum faci compotul de struguri?imi spui te rog si mie cantitatile si cam ce fel de struguri folosesti?mersi tare mult!
Mai am o intrebare la voi:le dati la micuti portocale, grepfruit sau mandarine??si daca le dati nu ati avut probleme cu aciditatea??
Multe nelamuriri am pe ziua de azi.Ati discutat la un moment dat de ham ca vreti sa le luati la puiuti, ce fel de ham exista la voi?ca eu nu am priceput la ce va refereati, grea de cap cum sunt...
Emilly si Ilinca