Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (41)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Vreau si eu sa vad pozele cu Arturicii, dar la mine da eroare!!
Adriana, tu cum le-ai vazut??

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna. De abia am venit de la plimbarea noastra nocturna. Liniste si pace. E drept ca pana la urma i-am dat niste Nurofen cu picatura, ptr ca dintii de sus cred ca se pregatesc sa o atace.

De cateva zile voiam sa va povestesc ceva. Pe multe dintre forumurile pentru parinti (inclusiv aici cred, insa nu ii stiu nick) activa o persoana sub numele de Cristina Sabau. Avea prieteni virtuali nenumarati (recunosc, inclusiv eu!) cu care coresponda pe forum, pe mail, pe YM, cu care vorbea la telefon. Viata ei era o telenovela: sarcini pierdute una dupa alta, adoptii, divorturi (totul foarte bine documentat). Lumea o compatimea. Stateam ore in sir sa o ajutam. Si pana la urma s-a dovedit a fi o farsa pusa la cale de o adolescenta rebela (si probabil furstrata!) de numai 17 ani! Ne-a fraierit pe toti, ne-a rapit timp si energie. Sustinea ca avea o fetita adopata si posta poze cu ea peste tot. Furase pozele de pe un site. De cateva luni insa ne-am dat seama ca minte. Desi o suspectam demult, abia de ceva timp am inceput sa verificam si am aflat adevarul. Insa abia in ultima saptamana s-a dat totul in vileag in public. In fine, ar fi tare multe de zis. Voiam doar sa stiti aceasta poveste si sa aveti grija cu cine stati de vorba. E pacat ca ajungi sa nu mai ai incredere in nimeni.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33498" target="_blank">Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (42)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput