divertamedia?

divertamedia? | Autor: cristina73

Link direct la acest mesaj

Fetelor,mai ales cele de prin strainatate, ati comandat ceva de pe www.divertamedia.ro vreodata? Sunt seriosi? Am vazut citeva lucruri care m-ar interesa si sunt curioasa ce experienta ati avut voi cu ei.
multumesc
cristina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Eu am comandat cateva carti de la ei.Le-am trimis banii si acum astept comanda.Mie mi se par seriosi;mi-au raspuns si repede la mail-uri.Te voi tine la curent daca voi primi pachetul de la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

Multumes de raspuns Ayumi.Te rog sa-mi spui cind primesti comanda, sunt tare interesata si eu de niste carticele si casete.Ce mod de plata ai folosit? Am vazut ca nu accepta carti de credit, doar transfer bancar,western union si mooneybookers parca.Cum e cel mai convanabil?
multumesc inca o data
cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Cristina vreau sa te anunt ca am primit chiar astazi comanda de la ei.Eu am ales transferul bancar pentru ca aici,in Japonia,e cam greu cu Western Union.Astazi am primit 2 colete pt. ca avusem o comanda de 18 carti si 3 CD-uri;au ajuns in stare perfecta.Sunt chiar multumita de serviciile lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

Multumesc frumos de raspuns Ayumi,am sa comand si eu cu siguranta ca tare-mi fac cu ochiul casetele cu Veronica si carticelele de povesti.
Auditie si lectura placuta!

Mergi la inceput