Dar sex in timpul sarcinii?
Raspunsuri - Pagina 2
dana d spune:
Nu m-ati inteles pentru ca nu am indraznit sa na exprim mai explicit: Stiu ca nu e contraindicat, problema e ca sotul... NU VREA. Nu e interesat, nu are nici un gand, merge pe burta...
Sincera sa fiu nici eu nu ma omor dar e normal?
Tot eu, Dana.
Theodora spune:
E normal si sa nu vrea sotul si sa nu vrei tu...Si la noi s-a intimplat la fel! Eu am ramas insarcinata si dupa aceea...............LIIIINISTEEEE!!!!! De cum am aflat ca vom avea gemeni,ne-am luat la revedere de la sport In primele trei luni doctorul NE-A INTERZIS,si in urmatoarele luni am facut serclaj,deci doar in vis Apoi am nascut si abia dupa trei luni a revenit la normal Ma rog...aproape la normal
Theodora, Alexandros, Yannis(9 luni)
bucluc spune:
Despre chestiile astea nu stiu eu prea multe ca n-am fost niciodata insarcinata, insa am citit acum ceva vreme un articol despre chestia asta pe reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment(la rubrica Cupluri si dragoste- scuza cacofonia!) se numea "Sexualitatea femeii gravide". Acolo mai sunt si chestii despre Psihologia sexuala masculina...
Aveti grija de voi si de cei dragi!
romana spune:
Nici noi nu avem voie sa facem dragoste, dar am adoptat tehnici alternative care sa rezolve problema pentru sotul meu, iar eu ramin si visez... astept sa nasc si apoi sa treaca cele doua-trei luni pina sa incepem .
Adevarul e ca am incercat dar mi-a fost frica de contractiile de la orgasm, deoarece le-am simtit foarte intense.
Si mai sint pina atunci vreo 6 luni...
Cu drag Romana
parpalak spune:
Cica bebele simte ca-l legeni cind ai constractiile de la orgasm si e posibil sa fie predispus sa traga un pui de somn ca urmare a leganatului.
parpalak spune:
Drada Dana D
E normal ca unul din parteneri sau ambii sa n-aiba nici un fel de chef pe parcursul sarcinii. E normal si sa aiba chefuri sporite. Daca tu ai chef si el nu, si aluziile nu functioneaza, atunci zi-o pe aia dreapta (poti sa te ajuti si cu un facalet, ca sa se prinda ca vorbesti serios) :)
Toate bune.
parpalak spune:
Draga Ariel,
Pai las' ca-si ia el revansa, ca dupa aia o sa fie mai odihnit, nu? Fotbalistu' mic.. sau dansatoarea mica.. :)