Fetele din USA, poftiti la o barfa! (29)
Raspunsuri - Pagina 6
Cleomax spune:
mamicaluitheo, ma rog pentru insanatosirea lui florinel si pentru mama lui, care numai ea stie prin ce-o fi trecand acum. intre timp, sper sa o putem ajuta material, am vazut ca i-a spus conchita despre welfare, lucru care intr-adevar i-ar prinde tare bine acum.
laura garner, bun venit! ma bucur ca s-a terminat asteptarea ta si ca acum esti impreuna cu alesul inimii tale. acomodare usoara si grabnica, usor n-o sa fie, dar cu rabdare si sprijinul familiei lui o sa fie bine. si ne ai si pe noi aici.
lia, bine ai ajuns si tu in houston, sper din suflet sa fie mai bine decat e acum. iti tin pumnii stransi sa-ti mearga din plin.
elena, sanatate bobocului tau alvaro
frantzuzoaica, cred ca pentru viza ar trebui sa mergi la consulatul american din suedia.
veve, multam de linku' la np, mi-ai dat de lucru acum.
bun venit fetelor noi si pupici tuturor si o saptamana buna va doresc la toate
Oana_B spune:
Muama VV ce-mi scapa mesaju' tau
Senchiu de link, superfaine. Mie nu-mi trebe sa-mi iasa eticheta p-afara, io le vreau faine si ieftine
Oana_B
samila spune:
Sanatate multa lui Florin si ne rugam in continuare pentru el.
Baietelului Elenei, Alvaro, multa sanatate si sa auzim numai de bine.
Bine ati venit Josefine si Laura!!!!!
Ocebine asa e cu cainii. Orice ii vei da sa manance tot va roade si altceva (daca nu cablu, papucii sau alte cele). E o perioada critica la caini cand ii apuca nebunia rosului....
Asta e, dar cum le vine nebunia asa le si trece.
Din pacate, acasa parintii mei le dadeau bataie la fundic cand faceau prostii si se lecuiau incet...
Stiu ca exista ceva jucarii speciale pentru caini, care sunt bune pentru perioada asta.
Pot sa ma alatur si eu chatul-ui de la ora 10?
Cherie spune:
mamica lui theo, si eu il am pe Florin in ganduri tot timpul.
Josephine, bine-ai venit si sper sa ni te alaturi la urmatoarea intalnire.
Laura G, o sa fie bine. Daca imi permiti un sfat, priveste in jur ca si cum ai fi turist si descopera prima data ce este frumos si interesant, si nu compara - ia-o asa cum e. Pana la urma totul e un joc al mintii. Hm, poate va veni si ziua cand o sa intelegi ce vreau sa zic. :) Pana atunci ai aici sustinatoare de moral.
Deci, fetele, intalnirea de la NY e foarte serioasa si da, merita. Papa bun, multe de vazut, de toate pentru toti. Dar ocupati-va de hotel de pe acum si nu uitati de priceline care e o chestie valoroasa. Cine nu are experienta cu priceline, cititi indrumari la biddingfortravel.com.
Frantuzoaica, te duci la consulatul american cel mai apropiat si aplici pentru viza turistica si tot acolo poti sa intrebi de ce acte ai nevoie. Daca ai pe cineva aici sa-ti faca invitatie s-ar putea sa fie si mai usor. Faptul ca ai statut legal dar provizoriu in Suedia nu conteaza pentru americani, tot exista posibilitatea sa vrei sa ramai aici in mintea lor si tot romanca esti, deci te vor procesa ca pe orice alt cetatean roman. Doar sa speram ca angajatii din Suedia sunt mai draguti ca cei din Ro.
Anamaria, explica-i omului situatia si da-i un tip bun, sunt sigura ca o sa inteleaga si ca nu e prima data cand i se intampla LOL
Asa e cand lucrezi cu publicul.
Cherie spune:
Acum ca au zis fetele de welfare mi-am adus aminte ca am citit sau auzit undeva ca exista o posibilitate ca asigurarile sociale sa plateasca pentru tratamente in cazuri grave pentru cei low-income fara asigurare medicala. Trebuie intrebat la asigurarile sociale locale in orice caz.
Apoi, am inteles ca a fost un accident - mamicalui theo, stii detalii? a fost lovit de o masina? nu stiu cum o fi in tx, dar pe la noi ori asigurarea lui ori a celui care l-a lovit ar trebui sa fie responsabila pentru plata notei medicale. E un proces lung si anevoios dar nu o sa-i ceara nimeni sa plateasca dr-ii pana nu se lamureste. Oricum nu asta e problema acum, ce conteaza cel mai mult este ca Florinel sa fie bine. Sper ca rugile noastre unite sa-l ajute.
ciuf spune:
Salutare,
fetelor, vineri am vazut un soricel in camera cu calculatorul.
Noroc ca sotul venea seara, ca altfel ma mutam cu copil si catel pe la prieteni numai sa nu stau sa vad "mustaciosii" pe langa mine.
Sambata dim. nu s-a deschis bine Home Depot, ca al meu sot astepta la usa. A cumparat 12 clupse. M-am uitat cam stramb la el, ca doar ce ne-or trebui atatea.
Si ce bine a facut. Am prins 8. Veneau printr-o mica gaurica in perete, pe care tot amanam sa o reparam. Am astupat acum acolo si vad ca s-au potolit.
Afara, in iarba, misuna soriceii. Am inteles ca e sezonul lor, ca se face frig afara si ei cauta caldurica. Eh. acum sa o caute in alta parte.
Mamicalui theo, ne rugam pentru varul tau si speram ca rugaciunile sa ne fie auzite.
Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
roxanuta spune:
Am si eu mica intrebare:Vreau sa calatoresc in decembrie in America(Orlando)si stiu ca am nevoie de viza de turist.Situatia e putin mai complicata:eu am pasaport romanesc si traiesc in Suedia(Am viza temporara de sedere).
Thanks a lot!
[/quote]
uite link de la US Embassy in Sweden
http://www.usemb.se/consulate/noni_visa_index.html
are multe info.
roxanuta spune:
ce posturi de radio din Ro prindeti voi? folositi link de la ziare.ro?
au venit ai mei parinti in vizita si au o grija ca nu mai sunt la curent cu stirile de acasa.
Oana_B spune:
Eu ascult pe internet Europa Fm si Radio 21
Europa: http://europafm.rdsnet.ro:7000/listen.pls
Radio 21: http://www.radio21.ro/listen128.m3u asta merge doar cu winamp
Oana_B