Fetele din USA, poftiti la o barfa! (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salutare tuturor! Am ajuns in Houston, e bineanteles nashpa, vine netu' saptamana viitoare si astept cu nerabdare chatu' de seara:))(
Conchita bine ai revenit, ce ne bucuram ca veni netu la tine!
Imi pare rau mami lui Theo de varul tau, ne vom ruga pentru el:((((

Atat pot sa stau acum, dar ma gandesc la voi in fiecare zi.

Lia

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Sanatate multa lui Florin, sa dea Dumnezeu sa fie bine!

Josefine si Andra, bine ati venit!

Elena, sanatate lui Alvarica!

Lia, bine ati ajuns in Houston! sa va aranjati si sa va acomodati repejor! mai tii minte serialul "Dallas"? pai nu ti-ai fi dorit pe vremurile alea sa ajungi in Houston (ca gagicile alea rele de aveau apartamente in Houston)? no, c-ai ajuns glumesc, mey, da' sigur gasiti voi p-acolo si ceva lucruri faine. io am fost odata la Rice, si era ok in zona universitatii. si mai dati si voi o fuga pan' la Galveston

Conchi, pt. netu' acasica!

Mey fetelor voi vorbiti serios de intalnire la NYC de Craciun? Ca noi nu ne-am hotarat inca ce facem de sarbatori si am bagat o pilula la barbat ieri de New York. Nu parea foarte convins, da' pot sa mai lucrez la chestiune, ziceti aici daca merita efortul.

Io tocma' m-am dumirit (cam tarziu ) cum s-ascult posturi de radio romanesti pe net, asa ca acum cu asta ma ocup

la toata lumea,

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

Hello,hello fetelor!
Am si eu mica intrebare:Vreau sa calatoresc in decembrie in America(Orlando)si stiu ca am nevoie de viza de turist.Situatia e putin mai complicata:eu am pasaport romanesc si traiesc in Suedia(Am viza temporara de sedere).Unde trebuie sa aplic pentru viza si cam cat timp ia procesarea?Trebuie sa trec printr-un interviu sau care e procedura,ca sunt in ceata!(abia m-am dezmeticit cu legile suedeze)

Thanks a lot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Buna dimineata tuturor! Da, pot sa va spun buna dimineata la ora asta (7.14 am), pentru ca sunt ACASA. Deci puteti sa ma puneti si pe mine in listuta voastra, la Michigan. Am ajuns aici pe 23 septembrie si inca sunt in perioada de acomodare, banuiesc... Totul e foarte bine, dar, bineinteles, mi-e dor de catei, familie si prieteni. Sper ca ma voi obisnui. Sotul meu face tot posibilul sa ma faca sa ma simt excelent in fiecare clipa, la fel si noua mea familie. Aseara au fost socrii mei in vizita pentru prima data. Am gatit si au fost foarte incantati. De data asta o sa ma tin (iar) de grupul vostru (sau nostru - daca ma mai primiti, dupa o absenta asa lunga...)
O zi minunata va doresc!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

buna ziua dragele mele.

vroiam sa va multumesc pentru absolut tot si pentru ca Florinel este in rugaciunile voastre/

sper sa simta prin mamica lui cata lume ii este alaturi.

va multumesc si va iubesc

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Fetelor, eu am vorbit serios de Craciun. Daca va hotariti, trebuie sa vorbesc din timp la restaurant sa ne rezerve loc de "desfasurare" cu catel si purcel.

Am facut o boroboata in WE....Vineri a venit omu' de la cablu ca la mama in dormitor nu mergeau citeva canale. A reparat, mama a plecat in tromba ca trebuia sa ia piticii de la scoala si nu a verificat ce a facut reparatorul. Ia mama piticii, il luam pe sot, ma ia pe mine si plecam la film (Shark Tale). Cind venim seara la 9:30, TV ioc!!!!.

Nici TV la mama, nici cablu la internet, juma de canale la et. 1
Pun mina superfurioasa si dau telefon la cablu, le fac un scandal monstru.......pina cind...... a doua zi dimineata ies in curte. Ce credeti fetelor? Blue Eyes a mincat TOT cablu' nou nout!!!!Retezat, mincat complet! Sa vedeti ce intru eu in pamint cind vine omu' iar diseara

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

quote:
Originally posted by ocebine
Blue Eyes a mincat TOT cablu' nou nout!!!!Retezat, mincat complet! Sa vedeti ce intru eu in pamint cind vine omu' iar diseara

de ce nu hraniti, mah, bietu' catel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Nu-i dam nimic de mincare.....

Mama ii face de mincare la catel (weimaranerii au stomace sensibile si vetu' ne-a recomandat sa-i facem noi si sa-i dam combinat cu o mincare speciala) si simbata i-a facut pui la cuptor. Am ciugulit si eu si copiii pina cind l-a dezosat mama

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

fara garnitura de cablu, tot degeaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Laura Garner, welcome home

Oana_B

Mergi la inceput