Produsele FOREVER- pro sau contra?!

Fetelor cochetelor am si eu o nelamurire... ca sa-i zic asa. Colega mea a folosit produsele Forever pentru silueta, mai precis: Forever Lite - Chocolate Chiffon, Vanilla Delight, Forever Garcinia Plus si inca nu stiu ce, ceai. A slabit intr-o luna 12 kg si de atunci mananca ce vrea si nu mai "pune" deloc. Ma bate gandul...
Dar.. pentru ca am incredere in sfaturile voastre am zis sa va intreb!
Imi recomandati or ba aceste produse? Pupicei grashi
"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
Raspunsuri

anca tanasica spune:
Nu am tinut cura de slabire cu forever (nu inca pt.ca alaptez...) dar ce pot sa iti spun ca am folosit ceva prod.de la ei si mi s-au parut super....
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

BESTUTZA spune:
Eu sunt cu pasta de dinti, samponul , bunica mea face de trei ani tratament pentru ciroza si e bine iar eu am luat gelul cu merisor pentru rinichi si mi-a fost foarte bine! Sotul a luat si el Omega pentru colesterol si a fost bun asa ca eu zic ca sunt bune!

rosa spune:
Mey Bibyrox, intreab-o plizzz exact cum le ia, ce mese maninca, ce mese nu. Ca si io ma chinui de o luna cu aceleasi produse si nik, adica, pardon, un kil jumate.
Gelul il voi lua in continuare, ca-i un fel de panaceu universal.
Poate's eu un caz aparte, ca la mine nici disociatul, nici Montignac nu au functionat
Merci

Tanaion spune:
Nu am folosit produsele pentru slabil, ci pasta de dinti cu aloe si strugurelul cu aloe si mi se par foarte bune. Strugurelul mi-a fost recomandat pentru ca fac herpes foarte des.
Tana

bibyrox spune:
quote:
Originally posted by rosa
Mey Bibyrox, intreab-o plizzz exact cum le ia, ce mese maninca, ce mese nu. Ca si io ma chinui de o luna cu aceleasi produse si nik, adica, pardon, un kil jumate.
Gelul il voi lua in continuare, ca-i un fel de panaceu universal.
Poate's eu un caz aparte, ca la mine nici disociatul, nici Montignac nu au functionat
Merci
rosa

Pupici

Roxxy

rosa spune:
Roxy, pai asta-i regim de infometare, mey
In stilul asta cred ca poti sa slabesti si fara sa dai banii la Forever...iei niste multivitamine si bei apa !
Merci de raspuns, acum m-am lamurit de ce nu am si eu rezultate spectaculoase .

bibyrox spune:
Hai mai ca nu-i chiar asa! Uff... Asa credeam eu dar m-a lamurit fata!
Deci: Dimineata trebuie sa bei Gelul de Aloe (1 lingura) rotindu-l in gura, facand gargara (1-2 minute cat rezisti ca nu are un gust prea placut) apoi il inghiti. Apoi prepari Shake-ul cu suc sau cu apa si iei Garcinia. Poti bea si o cafea dar fara zahar, cu indulcitor. Acesta reprezinta micul dejun.
La pranz poti manca carne slaba fiarta sau gratar, salata (bol).
La ora 17 trebuie sa mananci ultima masa care reprezinta Ceaiul Forever + paine uscata, un fruct... vezi tu cum le combini.
In tot timpul zilei trebuie sa bei cel putin 3 litri de apa! Este foarte important sa bei apa!!!!
Si o sa vezi ca rezultatele vor aparea!
Succes!
PS: Eu am inceput sa-mi strang bani deja!
Pupici
Roxxy

aniella spune:
de folosit produse pt slabit nu am folosit dar balsamul de buze este super...de cand l-am folosit nu am mai facut herpes iar cand simt ca incepe sa mi apara ma dau cu el si scap de herpes...
cu prietenie si respect

rosa spune:
Multam de lamurire, Roxy.
Eram cam pe aproape cu regimul, o sa-l reiau in vreo luna, dupa ce scap de porcariile astea de hormoni din pilule, ca numai probleme am cu ele
O sa-ti spun atunci ce rezultate am
Tu pina atunci stringe banii, si incepem impreuna

bibyrox spune:
quote:
Originally posted by rosa
Multam de lamurire, Roxy.
Eram cam pe aproape cu regimul, o sa-l reiau in vreo luna, dupa ce scap de porcariile astea de hormoni din pilule, ca numai probleme am cu ele
O sa-ti spun atunci ce rezultate am
Tu pina atunci stringe banii, si incepem impreuna
rosa

Eram curioasa daca voi ati incercat si se pare ca numai pareri pro au fost pana acum..

Roxxy