Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (62)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

bineinteles ca am facut-o eu...a doua zi, nu mai tii minte ca te intrebam chiar in seara aia daca nu merge facuta si cu praf de copt ca nu aveam bicarbonat? sper ca asta e reteta...ca am notat mai multe de aici de pe forum.
eu am nascut acolo la municipal si stiu ca asistentele sunt spagare rau de tot, dr-ul nu mi-a bagat mana in buzunar, eu i-am dat cat am vrut eu si a fost multumit si eu la fel de el....in ceea ce priveste anestezia cand l-am nascut eu pe alex nu facea nimeni anestezie epidurala asa ca mi-au facut generala dar m-am trezit imediat dupa operatie...de fapt nu a plecat anestezistul de-acolo pana nu m-a vazut treaza....atunci a zis...acum pot pleca linistit...un tip foarte de treaba...si la el am cotizat dar tot asa cat am vrut eu nu mi-a zis nimeni un pret oficial.
sper sa fie bine si de data asta...la mine a fost mai nasol cu recuperarea de dupa operatie dar poate sunt eu mai sensibila...cine stie....altele imediat se ridicau si nu aveau nici o problema.
asa este felis, peste tot auzi de dr buni si de dr de care sa te feresti si daca tu ai incredere in dr-ul tau atunci nu mai conteaza....

monica

Am tinut minte dar nu stiam ca daca ai facut-o pana la urma...
Asa ma gandeam si eu cu spitalele... si doctorii... Eu am avut parte in viata si de bune si de rele... Eu vad viata ca fiind frumoasa pentru ca mie personal nu mi s-au intamplat nenorociri inschimb li s-au intamplat persoanelor f apropiate mie sau colegilor... Daca as incepe sa zic poate ati crede ca sunt povesti... Ma gandesc insa ca fiecare are soarta lui... Ce ne e scris... in frunte ne e pus

Felis, 29 sapt(30 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Eliza, ca sa fie eclampsie sau preeclampsie ar trbui sa fie tensiunea mare, undeva pe la 14 sau cu 2-3 nr mai mare decit valoarea initiala.Urmareste daca nu cumva maninci sarat mai ales seara ,iar chestia cu pantofii se mai intimpla in sarcina .

Bits ,si mie imi face control vaginal si cu valve de fiecare data,ultima data a fost chiar neplacut.

Cici, bine ai venit !

Mai fetelor, nici nu stiti cit ba invidiez ca mincati dulciuri ,eu nu pot sa maninc nici macar biscuiti, imediat ma doare fierea si am o stare rea toata ziua.

Cred ca 3 cpr. de paracetamol pe zi e suficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MONICA se pare ca te-ai dus la culcare... Eu cu problema care mi s-a accentuat nu prea mai pot sta pe scaun... asa ca...

DIANA2004 multumesc... Inseamna ca daca am luat 2 pe zi nu am exagerat...

Felis, 29 sapt(30 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

CICI bine ai venit printre noi. Sa ai parte de o nastere usoara si sa ai fetitza sanatoasa. Se pare ca fetitele ii vor egala ca numar pe baietei. Asa ca ura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

felis, nu m-am dus la culcare ci la plimbare...cu sotzul si cu alex care bineinteles ca si in seara asta ne-a pacalit sa-l ducem la mc.
acum ii face tati baitza si astept si eu sa intru dar am zis sa vad ce mai faceti intre timp.
va pupici si va urez noapte buna si linistita...vorbim maine
felis...distractie placuta maine si ai grija de tine, ca am inteles ca e la curte...tu si asa esti racita sa te imbraci bine...pa pa
somn usor

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by FELIS
Burtici… Problema cu hemoroizii pe care o aveam dinainte de a ramane gravida de la prea mult stat pe scaun a inceput sa se accentueze… Nasol moment… Asta mai lipsea…

Felis, pentru hemoroizi externi iti recomand sa incerci cu PROPODERM, un ungunet cu propolis si il gasesti la farmacie cu 40.000 lei...ieftin si mie mi-a fost si inca imi mai este de mare folos....
parca mai este si un unguent variterp dar nu l-am incercat , doar am auzit de el ca ar fi bun ...
pentru cei interni tre sa-ti dea doctorul niste supozitoare...

cu David, 30 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Feliss, da am imprimanta acasa, de ce ma intrebi;chestia cu favoarea finilor de a da ei masa mi se pare o idee cum nu este mai buna, mai ales ca acum esti si racita si cu burtica; cred ca ar fi mult prea mult ptr. tine si de data asta, plus ca ai fost si nasa si n-a fost asa de usor banuiesc; lasa ca mese ai tot timpul sa pregatesti; va veni bebe, ii poti invita de revelin, de Pasti,momenten trebui sa te menajezi acum;cum te-a povatuit si Mona imbracate bine azi si ai maaaare grija cu racealaasta, nu este de joaca
[red]Ceci bine ai printre noi sarcina usoara in continoare(ceea mai ramas), nastere usoara si multa, multa sanatate, la amndoua
Bits te-ai mai linistit; azi cumte simti;de la vremea asta , cum iti este
Mai fetelor spuneti-mi sa ma opresc; parca am inebunit; de cand a mea mamica mia trimis halva in fiacare zi mananc;am observat ca de la ea am niste gaze la stomac taaaaaare urat miorositoare; mie personal imi este rusine de mine; sotul meu cand le simnte mirosul fuge de langa mine de parca as fi extraterestru;dar tare buna este si parca nu-mi vine sa ma mai opresc
Mona ce bine de tine ca poti merge la mc.; eu nu am cu cine merge:Arisa nu se prea omoara cu mancatul, iar sotului meu nui place atmosfera aia de-acolo

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Fetelor ce de greseli am putut face;scuzati-ma
roxy&33sapt. DPN29nov

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

neata tuturor!

ROXY sunt super adormita dar in rest sunt bine.

intrebare:cum imi pot da seama daca branza telemea e stricata sau nu?pe cutie scrie ca e consumabila pana pe 02 a11-a,dar apa in care era e cam baloasa si nu prea imi prezinta incredere.mie tare mult imi place telemeaua si tarreee as manca.ce sa fac?

octy 36 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Neata!

Raspund si eu cu intarziere caci ieri am fost total inapta. Am mers dimineata dupa ultimele cumparaturi la Carrefour si alte magazine, am umblat vreo 3 ore. Cand am ajuns acasa am crezut ca mor , aveam niste cutite in partea dreapta a burtii,dinspre buric spre laterala de simteam ca se rupe ceva acolo. M-au tinut pana pe la 6 dupa-amiaza, cand ma hotarasem sa merg pana la spital sa vad de la ce mi se trage, apoi au inceput sa ma lase. Vecina mea doctorita a zis ca ar putea fi de la colon (eram si f constipata ), ca asta da dureri asa acute. Mie sensatia mi s-a parut mai aproape de o rupere de ligament , nu mai puteam sta in nici o pozitie, ca mi se taia rasuflarea .Deja incepusem sa fac scenarii gen dezlipire de placenta, etc. Acum mai am cate un junghi dar foarte vag, si niste intepaturi catre jos spre iesirea lui bebe, habar n-am ce naiba sunt si astea. Hai ca m-am plans destul, v-am facut capul calendar.

Try, iti urez si eu cu intarziere multi ani fericiti alaturi de sotul tau si de bebe Alex.
Monica , si noi tot 7 ani de casnicie am implinit anul acesta, si suntem impreuna de 12 . Inca ne suportam- hihi
Cecilia, bine ai venit si sarcina usoara in continuare.
Bits, in ultima luna e posibil sa mai apara sangereri la control, zona devine mult mai sensibila, asa ca nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi! Hai, curaj, ca mai ai putin!

Roxana- saptamana 35

DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput