Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (62)
Raspunsuri - Pagina 10
FELIS spune:
FULGULETZ ce faci? Nuneri saptamanile?
Glumesc!... Dar se pare ca sunt singurica...
Felis, 29 sapt(30 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos
try spune:
mona, felicitti si voua. Pai sa stii ca si noi avem vechime mare: vreo 10 ani, dar doar de 4 ne-am casatorit.
Termometre: aici alea digitale cu forma obinuita cunt cam 12-20$, alea de ureche (tot digitale) sunt mult mai scumpe, cam 40-80$. Am vazut si eu d-ala tip suzeta, dar mi s-a parut cam groasa partea aia ce-ar trebui sa o bage bebe-n gura si ma gandesc... daca bebe o refuza si o scupa? cum mai iau eu temperatura? Ca nici ceva dulce nu-i pot pune pe ea pana la 6 luni ca s-o accepte? Si am mai vazut oinca un tip de termometru, arata ca un fel de lady speed stick, dar mai micut si se pune pe frunte: atingi fruntea copiluli cu partea aia care arata ca batonul de deodorant si gata... i-ai luat temp lu' bebe.
Stelutele: pai cred ca nu mai aveau unde sa mai puna stelute la membrii vechi si asa au trebuit sa reconsidere nr. de mesaje la care se acorda o steluta. Si probabil ca dupa noua grila, avem mai putine stelute.
in a 36-a sapt., DNP 31 oct.
monica-elizabet spune:
fetelor, am venit acasa, pe alex l-am dus la mc si eu cu sotzul ne-am cinstit un picutz la restaurant cu niste coaste la gratar...specialitatea cehilor...dupa care o bere fara alcool...
felis, o sa stau in vestitul cartier rahova, noi avem apartament dar nu sta nimeni in el. oricum trebuiesc facute tot felul de imbunatatiri in el9schimbare greseie faianta, termopane,si zugravit)
va pupici si ma duc sa-l spal pe alex ca e deja fff tarziu
monica
Cecilia C spune:
Buna gravidutelor,
Sunt si eu o nou venita graviduta dar citesc de foarte multa vreme ceea ce se discuta si imi place tare mult forumul asta.
Numele meu este Cecilia Crisan ( Cici )si sunt in saptamana a 30-a iar DPN-ul este in 19 Decembrie.
O sa rog sa se puna si in dreptul meu un carucior roz...Alexia creste si abia astept sa vina ca nu mai am rabdare.
Eu locuiesc in Toronto cu sotul meu si am vzut ca si Try e tot in Toronto si poate schimbam impresii de cum e aici in viitor.
Nu am scris pana acuma pentru ca de la servici pot numai citi mesajele voastre ..insa nici asta nu e permis dar eu mai incalc putin regulile..sunt gravida si acuma nu prea mai comenteaza sefii.
Vreau sa va doresc un weekend placut si linistit alauri de bebei si nasteri usoare la cele care se apropie in urmatoarele saptamani.
Va pupam
PS: as vrea sa imi fac si eu un album dar se pare ca trebuie sa contactez administratorul...poate imi spune cineva cum sa procedez.
Cici si Alexia din burtica
bits spune:
buna fetelor!
bine ai venit CECILIA,nastere usoara si un bebe sanatos!
fetelor eu am venit un pic socata de la doctor,mi-a facut control vaginal cu mana (cica sa vada daca s-a deschis colul)drept urmare mi-a curs putin sange.cele care ati mai nascut imi puteti spune daca e normal?mie mi s-a parut cam brutal caci m-a durut
.colul se pare ca e fff bine inchis,asa ca nu prea sunt sanse sa nasc devreme
.in schimb am o frumusete de candidoza pe care o tratam acum cat mai e timp.va pupic si astept cu nerabdare raspunsurile voastre
.
octy 36 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb
fulguletz spune:
neata...burtici!
felis, te-am cam lasat in ceata aseara..am dat de un documentar interesant si am cam lasat netul si m-am uitat la tv..Am inteles cu saptamanile, numai ca tu esti cam singurica care isi pune si sapt. de la conceptie , toate le punem de la UM...si de aia nu pricepeam deloc cum ai tu 2 numaratori acolo...![]()
Cecilia, sarcina usoara in continuare si bebic sanatos si frumos si ce mai vrei tu!
Bits, ceea ce nu am inteles e daca ti-a curs sange dupa control, inainte sau in timpul...poate ca tu te-ai exprimat bine dar eu inca nu m-am trezit la fel de bine..
..si daca doctorul a vazut ca iti curge sange ce ti-a zis..care a fost explicatia lui?
ma gandesc ca poate te-a zgariat un pic in vagin cu instrzumetarul cu care ti-a luat secretia ...zic si io..doar mi-am dat cu parerea...
cu
David, 30 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox
Ele spune:
'Neata burtici!
Darsunteti active rau seara!! Am citit 4 pagini care nu erau scrise aseara. :))
Monica -elizabet,s-ar putea sa fiu putin mai batrana ca tine in ale casatoriei, am implinit deja 8 ani ![]()
. Anii de inainte de casatorie nici nu i-am mai socotit....
Anne-mary, ma dispera "mamicile" astea care vor neaparat sa faci ca ele. Ele au fost cele mai bune mamici iar alta varianta nu e buna daca nu e cea practicata de ele. Si macar de ar fi fost de varsta cu mama...dar de unde e tanara 

Elena, 35 sapt, DPN-5nov
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Cecilia C
Buna gravidutelor,
Sunt si eu o nou venita graviduta dar citesc de foarte multa vreme ceea ce se discuta si imi place tare mult forumul asta.
Numele meu este Cecilia Crisan ( Cici )si sunt in saptamana a 30-a iar DPN-ul este in 19 Decembrie.
O sa rog sa se puna si in dreptul meu un carucior roz...Alexia creste si abia astept sa vina ca nu mai am rabdare.
Cici si Alexia din burtica
CICI bine ai venit printre noi. Sa ai parte de o nastere usoara si sa ai fetitza sanatoasa.
Felis, 29 sapt(30 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
FELIS spune:
quote:
Originally posted by try
Stelutele: pai cred ca nu mai aveau unde sa mai puna stelute la membrii vechi si asa au trebuit sa reconsidere nr. de mesaje la care se acorda o steluta. Si probabil ca dupa noua grila, avem mai putine stelute.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"in a 36-a sapt., DNP 31 oct.
TRY lasa nu ne mai aburi...
De necaz!.......Felis, 29 sapt(30 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)