Vulpea si turtita ...?! - carte copiii

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

quote:
Originally posted by cl

Gandacelule, . E bestiala!!!
quote:
Originally posted by Irimell
...
"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Irimell, , pentru motto-ul tau! L-ai avut mereu si am fost eu chioara sau l-ai pus recent?
PS Cum e mai corect, moto sau motto???
Claudia

Claudia, imi place mult motto-ul asta, ca si multe altele de altfel, dar mi-am cumparat ieri citeva carti despre Leonardo da Vinci si de fericire, iaca...mi-am pus semnatura...

"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

Si eu am avut diapozitivul cu Turtita si a fost una din cele mai indragite povesti .Tare ma suparam la sfirsit cind o incurca Turtita...Nu am stiut ca este si carte, tare mi-ar place sa o am pt fetita mea.Nu inteleg de ce nu se mai fac diapozitive si aparate de proiectat fiindca dupa parerea mea sunt mult mai potrivite pt copiii mici decit sa stea in fata tv-ului sa vada filme de desene animate.Cu diapozitivele parca "interactionezi" mai bine cu copilul, ii citesti dialogurile, ii explici, mai pune si el intrebari etc.Eh,asta e...oi fi eu mai in urma cu metodele moderne...

Mergi la inceput