cum se pierde lichidul amniotic?

cum se pierde lichidul amniotic? | Autor: raluca.gabriela

Link direct la acest mesaj

Sunt o mamica in 29 de saptamani si am tot aflat de nasteri premature si cu probleme sau alte finalitati mai tragice cauzate de faptul ca s-a scurs lichidul amniotic "pe nesimtite" si nu s-a actionat la timp. As dori sa stiu cand si cum iti poti da seama ca ai scurgeri de lichid, intrucat mi-e greu sa cred ca nu simti nimic insa pe de alta parte aud atatea cazuri... Eu stiu ca e aproximativ un litru acolo... Se poate scurge in timp si sa nu iti dai seama?

Va rog sa ma lamuriti, intrucat, desi pare amuzant, pt mine e un stres permanent sa verific in fiecare zi daca nu am scurgeri acre sa semene cu lichidul...

sa cresteti mari! :-)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
DPN 22 decembrie, Spitalul Cantacuzino

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Mey este imposibil sa nu-ti dai seama cand curge lichidul amniotic si crede-ma pe cuvant ca e cu MULT mai mult decat 1 litru. Eu am stat cu stresul ca pierd lichidul de ma gandeam sa-mi iau niste hartie de turnesol acasa sa vad daca se "coloreaza" au ba Ei bine la 33 de sapt s-a rupt apa si cred ca numai pe canapea am pierdut 1 litru...plus in spital la control am umplut patul si sub pat, plus cele 3 zile cat am stat cu tocolitice si cortizon sa se matureze plamanii Mielului...Oooooooo am pierdut apa la greu. Cand se rup membranele apoi curge apa ca la chiuveta nu cu pikatura. Si cand se fisureaza pierzi apa simtitor (dupa ce faci pisu mai continua pret de-o cescutza daca vrei explicatii plastice). Este aproape imposibil sa nu-ti dai seama ca ceva nu e-n regula!

Mergi la inceput