Dragii mei mai priceputi in ale legilor,
Stiti cumva in ce constau schimbarile din legile reglementand procedura de inseminare artificiala ? Ne ajuta cu ceva pe noi astia care aruncam milioane incercand sa devenim parinti ? Sau e praf in ochi ?
As aprecia tare, tare un raspuns ca nu prea stiu unde sa merg sa il caut (sau indrumare ar fi ok)
Multumesc,
Catalina
Catalina legea va fi publicata peste doua saptamani in monitorul oficial. Dar pe noi cei care suntem in aceasta situatie(si eu aspir la titlul de mamica) nu ne ajuta decat in cazul in care ajungi la mama surogat adica, nu mai treci prin hartoagele de adoptie copilul fiind al tau direct. In continuare scoatem zeci de milioane din buzunar ptr tratamente si fertilizare,aici nu e nici o lege. Poate ar trebui si o lege ca aceste medicamente sa fie compensate sau macar Romania sa aiba licenta de import ptr medicamentele prescrie in procedura de fertilizare nu sa le iei din alta tara ca aici nu le gasesti si daca le gasesti le iei la super pret.
Imi pare rau ca nu te-am lamurit cred prea tare.
Monica
Ba da draga mea,m-ai lamurit. Stai linistita. Imi inchipuiam eu pe undeva ca nu poate fi situatia chiar asa roz pentru noi ...
Multumesc si Dumnezeu sa va ajute si voua !
Catalina