Mamici de mai-iunie 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 9
Ruxel spune:
Monu, tu ai avut ovulatie in ziua 16? Eu cica..in ziua 16 si dupa calculele mele as avea tot 4 saptamani
monu spune:
sincer nu stiu pentru ca eu aveam CM la 23-24 zile. eu mi-am calculat ziua zzzzzzzz de facut bb pe calendarul cand vine barza.
anky spune:
Buna fetelor,astazi am fost la echograf si am vazut pentru prima oara bebelusul.Ma bucur tare mult mai ales ca doctorul mi-a spus ca totul e in regula.Sper sa fie tot asa si in continuare.Am primit si primele poze cu echografia si acum nu ma mai satur sa le privesc.
Sper ca si voi a-ti avut o zi buna.
Sarcina usoara va doresc la toate si numai bine
Anca DPN 08.05.05 si
Bianca
ciupercuta spune:
Va salut fetelor din pat! Am sangerari ( pete maronii ) de sambata seara , am fost de 2 ori la echo , bb e bine ,ii bate inimioara si eu fac tratament de zor si sunt imobilizata la pat . A mai avut cineva pete maronii 6 zile la rand ? Noi avem 8 saptamani si ne luptam sa-l pastram pe bb pt ca tare-l mai iubim.
Am emotii.
ciupercuta+bb
nefertari spune:
Buna dimineata ! Hmmmm , ma rog , cat poate fi cu greturi, cu plecat la gradinita apoi ingramadit in maxi-taxi pentru serviciu !
Ruxel - eu cand am aflat ca sunt insarcinata m-am gandit la un avort caci nu era programat acum - si casa noastra e santier (adevarat mai pe sfarsite ) - dormim pe jos si abia am reusti sa luam un pat pentru flacaul meu de 5 ani - nu tu dulap , chiuveta in bucatarie si alte dotari esentiale .
Nu-mi venea sa cred ca am putut ramane insarcinata caci nimic nu prevestea asa ceva - exceptand faptul ca prezervative nu se prea gasesc in casa :))))
Facusem deja programare pentru intrerupere insa am mers cu o zi inainte sa fac un echo . Am avut mici probleme la prima sarcina .
Ei bine - dupa echo(... lacrimi de emotie ) deja ma hotarasem sa pastrez sarcina , am mers la un control normal , m-au luat in evidenta si m-au trimis sa fac analize . Pentru ca aveam o usoara sangerare - de care am scapat fara tratament - mi s-a recomandat Utrogestan si No-spa dar desi le-am cumparat nu le folosesc asa ca daca are nevoie cineva de ele le donez cu placere ! Nu prea sunt adepta medicamentelor-am o gramada de intolerante - ci mai degraba a unui regim de viata echilibrat.
Apropo de sangerari - cred ca sunt la moda acum - din cauza conditiilor de viata(parerea mea ! ) , sau ,dupa cum am auzit de la persoane specializate ,se pot datora unei cezariene anterioare! Am auzit foarte des vorbindu-se de ele aici dar la prima sarcina nu m-am confruntat cu asa ceva .E bine totusi de intrebat medicul !!!!!!!
Va doresc o zi frumoasa , cu pofta de mancare !
nefertari spune:
Ufffff, ce uituca sunt ! Parca as fi insarcinata ! Ruxel - eu am ajuns la medic dupa 8 saptamani ! Si nu-ti mai face atatea griji pentru ca mama natura le face ea si le desface de ies toate bune . La prima sarcina n-am vazut medicul la ochi decat la 7 luni - fara nici un fel de medicamente - luam doar vitamine ( Prenatal ). Daca ai vedea ce baiet am de la soare te poti uita (ca doar fiecare cioara isi lauda puiul , nu !? )
ciupercuta - petele maronii la mine au durat vreo 2 saptamani la rand ,fara dureri . Acum am si uitat cum arata .
VREAU O FATA CU OCHI ALBASTRI !!!!(avem toate sansele pentru ochi )
ciupercuta spune:
fetelor va multumesc pt incurajari . Am inceput deja sa ma simt mai bine si trag sperante sa se rezolve . Iau utrogestan, no spa si scobutil dim si seara si inainte de culcare diazepam . Dorm aproape toata ziua ! ... si ma dor sanii rau de tot. Cata ( sotul) zice ca e un bb cu personalitate !
va pupam pe burtici
ciupercuta+bb