[copil]"De-a busilea"

[copil]"De-a busilea" | Autor: iuliac

Link direct la acest mesaj

Cand au inceput bbii vostri sa mearga in patru labute? Nu de alta da' al meu la inceput de 4 luni se tot opinteste cand sta pe burtica si se-mpinge in picioare. Cumva pot sa am surprize sa nu-l mai gasesc unde-l pun?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Al meu a fost cam puturos de mic. A mers de-a busilea d-abia pe la 8-9 luni. Este bine ca al tau este asa de "zburdalnic", dar cum ai spus tu trebuie sa stai si mai mult cu ochii pe el. Dar cred ca fiecare copil este unic in felul lui. Stiu ca toti sunt niste dragalasi. numai bine!

garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Si Andra a mers tot la noua luni, cand nu a mai vrut sa stea in premergator. Dar am auzit cazuri cand la patru luni au inceput sa misune. Deci...
Sanatate multa!!!

UN AN NOU FERICIT !!!!

Alina si Andruta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Maria Andreea a mers tirindu-se pe burtica de la 4 luni, iar la 7 luni mergea in 4 labute.

Sa fim fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

a inceput pe la 5 luni, iar la 7 luni si junmatate nu numai ca era sprintena pe cele 4 labutze, dar se ridica sigurica in picioare, tinandu-se de patutz!

Daniela si bb Anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Al meu care are 5luni jumate acum se rostogolea pe burta si inapoi pe spate de la 3 luni, "face transee" (se tiraste pe coate) de la 4 luni, iar de citeva zile merge si in 4 labute. Noi am avut surpriza NEPLACUTA !!!1 sa-l punem in mijlocul patului si sa-l gasim pe jos. TONCC!!!De-atunci suntem cu ochii in permanenta pe el...

Catalina+Andrei(bb-5L1/2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Si eu as zice sa stai cu ochii pe el. Monica are 3 1/2 si parca stie cand iti iei ochii de la ea ca sa se rostogoleasca sau taraie. Deci - Pazea!. Am auzit si de la altii ca au picat bb-ii in cap pe la 4 luni.

Monica si Sorana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriella spune:

Buna!Fetita mea de cand avea 2 luni se tot chinuia cand o puneam pe burta sa se miste (sa se tarasca mai bine zis)daca ii puneam la picioare un punct de sprijin;dar de-a buselea a plecat de-abia la 10 luni iar eu pana la 6 luni si jumatate nu mi-am facut griji ca ar putea cade din pat;dar poate bebelul tau e mai vioi,sau poate pur si simplu incearca si el ceva nou....Multa sanatate!!Bebe Jill si mami!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Si Diana a inceput miscarea dupa 4 luni si jumatate, la 5 si jumatate mergea cu premergatorul si la 7 de-a busilea, dupa care la 11 luni a mers singurica in picioare. Acum la 1 ani si 3 luni se catara pe scaunele.

Dana si Diana-Maria

Mergi la inceput