Balante (dez)echilibrate (3)
Raspunsuri - Pagina 18
vlada spune:
Daaaa.... avem gusturi f. asemanatoare, se vede ca suntem balante.
Cici
Mihaita
Ben(Mihaela)
daniela_sb ,
sa aveti parte numai de fericire !
Andreea si Vlad
http://community.webshots.com/user/vladstefan2.
Adela99 spune:
io mai adaug unul ... Ralph Lauren ... si inca unul sau chiar doua (astea le cumpar/folosesc cand stau rau cu banutii - vi se intapla si voua? ) Us One si Adidas (ala cu lamaie)
tilis spune:
Buna, fetelor!!!
LMA celor nascuti azi!!!
Fetelor sunt rupta in doua dupa atata chefuit aseara si abia mai vad tastatura :D
Sotzul meu m-a topit aseara cand a venit acasa cu 25 trandafiri (atatia ani am facut io) si normal ca pisicile s-au repezit in ei.
Ticka la mine poti sa mai adaugi si Deep Red de la Hogo Boss.
ticka spune:
tilis, done!Super 25 de trandafiri! Vreau si io! Da la mine mai multisori...deh...anii astia mi-o cam iau inainte. Si eu raman la fel de tanara si bella! . Adela, ridurile nu dor, nu?
Cristina & Sandica
floricica cu pozici
gandacelu spune:
la multi ani!!!
Cici
Mihaita (bb mmi)
Ben (Mihaela)
daniela_sb
merci de felicitari, fetele, suntem f bucurosi, mai ales ca in curand urmeaza sa nasc si eu hehehe vor fi 2 verisori de aceeasi varsta!
dar chiar, ce seamana gusturile noastre, extraordinar!
Steluta spune:
Si pentru sarbatorile de azi:
Cici!!!
daniela_sb!!!
Ben!!!
Mihaita (bb mmi)!!!
O petrecere cat mai frumoasa!!!! Si multe, multe impliniri!!
Steluta
ticka spune:
gandacelu, asta e super ca vor fi de aceeasi varsta, verisorii. Noi am fost 3 verisori de aceeasi varsta olala cate trasnai am facut impreuna in vacante. A fost super!
Eh, si ca sa ma laud, am si eu o nepotzica, balantzica, Adelina (maine e ziua ei) si un nepotzel balantzel Vladutz ( balantzel de septembrie). Printre atatia lei, capricorni, scorpioni si berbeci ( ca astia sunt ceilalti in familie cate 2-3 bucati la fiecare zodie) - hop si noi cu dezechilibrul nostru de balantze printre atatia zmei!!!
Cristina & Sandica
floricica cu pozici
mmi spune:
Multumim de urari si la multi ani tuturor sarbatoritilor.
Abia am ajuns de la gradinita unde am dus ursuleti PAPI si Prigat si paie colorate pentru baut pentru toti copilasii din grupa mijlocie. I-au cintat la multi ani baietelului meu si am fost atit de emotionata (eu) ca mi-au dat lacrimile.
Acasa vom avea musafiri duminica cind reunim zilele noastre de nastere Mihaita-13 oct. si mami-18 oct.
Am baiat mare, 4 ani.
Duminica va rezervam o felie de tort Diplomat, din tortul lu' Mihaita si de la mine multe-multe prajiturele.
Cu drag, Mihaita si mami Mihaela.
ticka spune:
Sa-ti traiasca Mihaita, mmi! Cu tortu diplomat....tre sa ma gandesc de 5 ori pana sa zic, da! (cura de slabire se numeste si e tare rea cu mine!)
Cristina & Sandica
floricica cu pozici