Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (61)
Raspunsuri - Pagina 14
bits spune:
buna dimineata!
TRY mai "LA MULTI ANI!" sa va iubiti ca-n prima zi si de acum in colo,bucurandu-va de micul dar dumnezeiesc ALEX.
.
CARMEN s-ar parea ca vei fi" deschizatoarea de drumuri",multa bafta si stai cumintica in pat
.
GANDACICO am si eu o interebare:de ce nu te duci cu ILE la emisiunea aia COPIII SPUN LUCRURI TRAZNITE?(daca se mai tine)ar fi o amintire frumoasa si pt voi ca parinti dar si pt ea.
octy 36 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb
bits spune:
sa va spun ce-am facut sau mai bine ce am vrut sa facem aseara:la gandul ca bebe creste si nu se va mai misca atat de mult in burtica i-am propus sotului meu sa-i filmam miscarile lui bebe din burtica,dar ti-ai gasit !parca stia ce vrem sa facem si ne-a cam dejucat planurile.acum asteptam o repriza de valuri sa putem imortaliza momentul
.
octy 36 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb
Ele spune:
Neata fetele!
Bobita, matusa ta ca si vecina mea (pt adriana cred ca are vreo 50 si ceva de ani), nu tin cont decat de ceea ce au auzit ele, traditii si superstitii. Mie mi-a zis cineva ca daca misca in stanga e baiat si in dreapta fata. Acuma cine mai stie unde a miscat prima data???![]()
![]()
![]()
Try, La multi ani fericiti de acuma inainte (mai ales ca veti fi trei), noi pe 28 sept am facut 8 ani de casatorie si ne-am gandit ca este pentru ultima oara ca vom sarbatori in 2.
In rest , la noi e bine, dupa pizza de aseara ma mir ca nu am avut arsuri (asta era o regula pana acuma), dar preventiv de cu seara am baut o cana de lapte cald ...si prin minune s-au dus arsurile. Si inca ceva , referitor la pronosticuri care va naste prima: eu am DPN-ul pe 5 nov dar dupa cum urmeaza o cezariana cred ca mai bine intram la mici de sept-oct ![]()
![]()
Pupici la toate si o zi buna cu bebei cuminti .
Elena, 35 sapt, DPN-5nov
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by try
Unde mai pui ca intru in casa si hop, surpriza mare... o vaza cu trandafiri rosii si mari, superbi si o felicitare care m-a facut sa-mi curga lacrimile siroaie pe obraji. Sotiorul meu iubit mi-a facut o surpriza extraordinara. Azi implinim 4 ani de la casatorie. Mi-a dat trelefon la servici si mi-a zis si la multi ani!, iar acasa m-am trezit cu floricelele. Iar eu am luat un tortulet (bits, nu-s asa harnicutza ca tine sa il fac eu singurica - a propos de facilitatile moderne, eu nu fac prajituri, le cumpar![]()
) si-l astept acasa sa dam iama-n el.
uau! felicitari! la multi ani!

ce de aniversari zilele astea! a inceput sezonul la torturi (si pe urma vine ala de torturi, cu accentu schimbat hehehe
quote:
Vedeti, si bebe mi-a facut o supriza de aniversarea casatoriei noastre, stia el ce stia mititelul (doar v-am zis ca am baietel destept, nu?) si s-a intors cu capul in jos. De-a Domnul sa ramana asa pana s-o naste.
si al meu e cu capu-n jos... chiar prea jos... daca nu iau no-spa il simt cum imi apasa pe incheieturi, jos...
quote:
Una mai putin calda e ca am o bacterie (n-am retinut numele, memoria asta bat-o vina) care nu are nici un fel de manifestare la mine, dar care nu e buna pentru bebe. Partea buna e ca nu se transmite in sarcina, ci numai la momentul nasterii, cand sangele meu si-al lui bebe intra in contact. Ca urmare o sa mi se administreze un antibiotic perfuzabil in timpul travaliului ca sa combatem bacteria. Se pare ca e o chestie comuna (cica 30% din femei au bacteria asta) si nu trebuie sa-mi fac probleme. Si nici nu-mi fac.
brava, asa te vreau!
asta seamana putin cu probleme noastre cu rh-ul...
Doamne ajuta sa fie bine!

quote:
Mai gandacel, eu stiu ca am avut la franceza o lectie odata (nu ma intreba in ce clasa) cu un sarpe care a inghitit o palarie si era si o poza in cartea de franceza cu un sarpe care la mijloc avea o forma de palarie. Tin minte ca era palarie pentru ca atunci am invatat eu cuvantul "chapeau", pana atunci nu stiam cum se spune la palarie. E unul din acele amanunte/secvente care-ti raman in memorie foarte clar, desi nu le mai poti lega foarte bine de context. Ca urmare, habar n-am cine era personajul (baietelul care povestea chestia cu sarpele care a inghitit palaria) si nici nu-mi aduc aminte exact autorul cartii de unde provenea fragmentul din manual.
mai try, tu ma provoci tare de tot

stiu despre ce vorbesti, acum sa-ti explic de ce ma tot tavalesc pe jos de ras:
autorul, saint-exupery, cand era copil, a facut un desen cu un sarpe boa care a inghitit un elefant, numai ca toata lumea nu si-a dat seama ce este, au zis ca e un chapeau! si asa s-a lasat de desen...
apoi, cand autorul se intalneste cu micul print in desert, micul print e singurul care recunoaste in "palaria" aia un sarpe boa cu un elefant in burtica:) adica micul print avea privirea copilului, neintinata de sabloane... mai, daca nu cetesti cartea, nu mai vorbesc cu tine! parol!

burtici si pitici
Miche spune:
Buna dimineata!!
Anne-Mary , ai incercat sa iei Magne B6? Eu de cand iau ..nu mai am carcei. Dar oricum am grija s ma intend cu varfurile degetelor indreptate spre mine.
Mai fetelor , sotul meu este ingrozit de gandul ca as putea sa-l leg macar o zi pe bebe... Imi tot povesteste din copilaria lui cum isi vedea fratii mai mici legati ca o sarmaluta!
I-am spus ca n-am de gand asa ceva...
Mai lasati babele care-si dau cu parerea, ca nu fac altceva decat sa va indispuna , si va faceti voi ganduri degeaba. Gandacel are dreptate , ca si eu cred ca rar sunt barbati care stiu ce sa cumpere... si dupa aia...
Rudele, prietenii n-au decat sa aduca pampersi , ca astea da consumabile......
Eu am fost ieri la ecograf , si ....asa cum v-am mai scris , bebele meu e un nerusinat!! Unii bebelusi sunt pudici , si nu arata ce au intre picioare. Al meu, nu numai ca de fiecare data a arata, dar ieri mai era si in erectie.... ca radea doctorita (sotul a vrut sa i se masoare "podoaba") Asa ca nu stiu ce-o sa ma fac cu "barbatelul " meu..(vezi Try? barbatel adevarat)
Sa se bucure Raluca ca o curtam pe Maria ei....
(cred ca seamana cu mine bebele meu, ca si eu sunt cam nerusinata
)
In alta ordine de idei... nu mai stiu pe ce parte sa dorm... M-am gandit ca o solutie ar fi asa, ca liliecii.. dar n-am de ce sa ma agat. Aveti solutii?
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100
gandacelu spune:
try, ignor cu finetele laudele tale, ca si asa m-a laudat toata lumea de ziua mea si cre ca mi-am luat-o-n cap deja
nici nu stii cat mor de ciuda ca nu ne-am cunoscut cat am fost in canada
tu esti montrealeza, parca, nu?
ca si tu esti pe gustu meu, mama-mama!
nu stiu de unde vine expresia in romana, dar mi se pare mai fireasca decat in engleza-franceza... cum adica "prin inima"??!!
burtici si pitici
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by bits
GANDACICO am si eu o interebare:de ce nu te duci cu ILE la emisiunea aia COPIII SPUN LUCRURI TRAZNITE?(daca se mai tine)ar fi o amintire frumoasa si pt voi ca parinti dar si pt ea.
pai, unu: pentru ca nu vorbeste decat cand sunt numai cunoscuti in preajma!
si doi: nu cred ca mi-as duce copilul la o asemenea emisiune... ile e naturala, mi se pare ca multi copii de la emisiunea aia se forteaza sa se dea in spectacol...
n-am mai vazut de mult emisiunea, s-ar putea sa ma insel!

burtici si pitici
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Ele
Try, La multi ani fericiti de acuma inainte (mai ales ca veti fi trei), noi pe 28 sept am facut 8 ani de casatorie si ne-am gandit ca este pentru ultima oara ca vom sarbatori in 2.
la multi ani si voua, elena! sa fiti fericiti ca in prima zi! ba chiar mai fericiti!

burtici si pitici
Bobita spune:
quote:
pai, unu: pentru ca nu vorbeste decat cand sunt numai cunoscuti in preajma!
si doi: nu cred ca mi-as duce copilul la o asemenea emisiune... ile e naturala, mi se pare ca multi copii de la emisiunea aia se forteaza sa se dea in spectacol...
n-am mai vazut de mult emisiunea, s-ar putea sa ma insel!
burtici si pitici
Si mie la fel mi se pare, parca nu ar fi naturali copiii, plus ca pune Iantu niste intreabriii........
Bobita, 27 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969
camys_2000 spune:
hi hi..Eu zic sa nu va bucurati daca nasc eu prima, ca eu tremur pe masa doctorului si la un simplu control ginecologic..toata fac numai mutre si mutre, mai mult de teama decat de durere. Asa ca daca nasc eu prima, plus scarba care o simt fata de maternitatea din orasul meu si fata de asistentele care nu-ti schimba nici lenjeria pana nu le dai ceva, cu sigurantza voi veni aici pe forum sa spun o poveste de groaza!!!
Sincer, chiar mi-e frica, mai ales datorita durerilor pe care le-am simtit zilele trecute si a unei prietene care m-a amenintat ca la nastere doare mult mai rau
. Vom vedea.
Apropo, mi-a prescris doctorul ieri Diazepam, ca cica relaxeaza nu stiu ce muschi uterini sau colul...si am luat o pastilutza si dupa ce s-a invartit camera de cateva ori cu mine, am adormit! Asistenta de la farmacie mi-a zis sa nu iau zilnik, ca provoaca dependentza...hi hi hi...
Hai, v-am pupat!
Carmen
DPN 31 octombrie
http://community.webshots.com/user/camys_2000