Este cineva din Pitesti sau din Arges???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Mai fetelor, puneti si voi poze cu voi poate va cunoaste omu' . Pe Giana deja o stiu . Pe LuMore, s-ar putea sa o mai stiu tot de la U of P. Pupicei la fetele argesence,

Cristina

http://community.webshots.com/user/khristin107

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianna_r spune:

Normal ca deja ma stie ca mi-a fost profesoara! Hai sa spun ceva, dar sa nu mai spuneti: pt mine a fost o profesoara MINUNATA, de la ea am învatat io gramatica engleza!
sfarsitoarea- repede CV-ul ca ma intere! Poate am fost colege sau vecine sau cunostinte
minimona- unde anume locuiesti? ce cartier? ce strada? ce bloc?- hai ca m-am pus pe treaba acum- sunt detectiv...de cunostinte

Pupici si tineti-o tot asa, de fapt, cu mai multe amanunte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sfarsitoarea spune:

Locuit in Gavana.
Facut liceu primii doi ani la "Odobescu", ultimii doi ani la "Balcescu".
Tu unde ai facut liceul?

Cu stima

PS. Germania, dar unde?

Mergi la inceput

hi-hi! Poate te cunoaste mama daca zici ca ai locuit în Gavana (în ce bloc?) si câti ani ai?
Eu am terminat Zinca!- liceu cu renume cica în limbi straine, dar...stii tu: "La pomul laudat sa nu te duci cu sacul!"

PS: Oberbayern

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sfarsitoarea spune:

33 ani impliniti.
Am terminat liceul in 89. Dar ambele mele surori au facut Zinca.

Cu stima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Hi, Hi, vezi Gianna, ce idee buna ai avut, sa lansezi apelul? Ia uite cum ne-am inmultit!
Pentru cine vrea sa ma vada in poze, am o gramada. Vedeti in profilul personal.
Eu am terminat mai de multicel liceul, in 1986, se pare ca sunt decana de varsta!
Treapta I la Balcescu, a II-a la N°3.
Predat franceza in multe locuri, la liceul de chimie, la seminarul teologic (inca mai era in Razboieni), cateva luni la scolile 11 si 12... O vreme am predat la Scoala rom. de afaceri...
Apoi am parasit invatamantul pentru un salariu mai de doamne-ajuta...
Imi pare bine de cunostinta.
Si voua, nu-i asa?
Va pup!

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

Mai primiti o pitesteanca in cercul vostru ???
Buna tuturor!! Ei...deci cum ziceti ca e departe de Pitesti??? :)

Denisa si bebica din burtica - 32 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meli spune:

Buna, si inca una din Pitesti cu o burtica de 24 saptamani
Toate cele bune!!

Mergi la inceput

Sa o luam treptat:
lu.more-eu am facut generala la nr.11, începând cu anul '87. Asa ca s-ar putea sa ne stim din "vedere"! Am avut si eu prieteni-amici- la seminar!:)
meli- sa fii sanatoasa si sa ai grija de burtica mult de tot! Imi plac foarte mult copiii! De fapt, îi ador! Am terminat socio-psiho-pedagogie de dragul copiilor, am lucrat o perioada la gradinita. A fost cea mai frumoasa bucatica din viata mea!- evident, pana atunci, ca vor mai urma si altele! În ce cartier locuiesti?
dena- totdeauna mi-am dorit sa traiesc in Germa, niciodata nu m-am simtit pe deplin implinita in Ro, desi eram inconjurata de cei pe care ii iubeam si ii iubesc in continuare- intra si preietenii, cunoscutii, necunoscutii- toti imi erau dragi. Acum ca sunt in Germa, ma gandesc la Pitesti foarte des; nu mi-e dor de Ro, mi-e dor de prieteni, de cunoscuti, de vecini si nu in ultimul rand de parinti, desi ne vedem destul de des. Acum cateva saptamani au plecat de aici si vor veni si in decembrie!
sfarsitoarea- tot nu mi-ai spus unde anume in Gavana ai locuit! Sa nu crezi ca scapi asa usor!

Pupici dulci, pitestencelor si argesencelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meli spune:

Buna Gianna,
am locuit in Gavana dupa care in Ion Antonescu.
Pe curand

Mergi la inceput