Mamici de ianuarie-februarie 2005(37)
Raspunsuri - Pagina 5
simonadinca spune:
Shobo, poate chiar ne intalnim vineri la Iosup. Eu am programare la 15.00.
Am plecat!
Intru de -acasa!.
simona, 22 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA
PatriciaArdeleanu spune:
shobo, da, prezent!!
da, si eu am avut um pe 8 mai si imi aduc aminte ca ov a avut loc odata cu tine, la mine in ziua 19. de asta prefer sa pun data de la um, pentru ca la o echo mi-a iesit si mie cu o sapt mai dezv, la ultima (din saptamina 18) era mai mic cu o saptamina (cica probabil din cauza ca mi-a fost rau). abia astept luni cind am din nou echo.
PS. mie imi convine incepind cu ora 17, cind termin programul si ajung acolo cu un taxi destul de repede. nici nu are rost ca unele care vin prea devreme sa le asptepte pe celelalte prea mult.
Patricia
saptamina 21
Shobo spune:
ingerasu, pai ora e stabilita la 16:00 avem masa rezervata!
daca simona nu apare sa zica ca a rezervat pina diseara sun eu acolo si rezerv, ce sa facem? dar pt. asta va rog frumos sa trimiteti PREZENT cine vine ca sa putem numara.
multumesc
simona, pai sigur ne vedem ca eu sint cu o ora inaintea ta... si dureaza cam 50 min echo dupa cit am vazut la 14 sapt.
ramine ora 16:00 intilnirea parerea mea si asteptam si fetele ce vin la 17:00.
oprietena spune:
Prezente Mirela si Bubulina gospodina, cred ca o sa plec de la servici la ora 16/16.30 si pe la 17 sunt acolo.
Ingerasu inca nu m-am hotarat in privinta sotului, mai ramane sa discut cu el aceasta problema "majora".
Mirela si Bubulina 26+
Noi 2 si Minunea
crinuta spune:
Eu vin, deci sa ma puneti pe lista.
Simonica, pofta buna!!!!
pupici
Crinuta si bb din burtica 26+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
simonadinca spune:
Saru'mana! La fel!
Daca m-ar vedea fratiorul meu unde mananc...Am ajuns deja la desert....
pupici
simona, 22 sapt.
Lali spune:
PREZENT !
si eu, evident, nu stiu exact cand ajung, intre 16 si 17, in functie de cat de aglomerat va fi la serviciu. Eu va stiu numai din poze, dar va voi recunoaste dupa burtici.
De-abia astept sa ne vedem !!!!!
In legatura cu sotiorul s-ar putea sa vrea sa vina si el daca mai sunt si alti consorti. Oricum ma va duce pana acolo si va vedea daca poate sta sau nu...
Lali si licuriciul ei 25+
Dr. Anca, Municipal
Shobo spune:
pina acum sintem 7 pe lista cu PREZENT!
haideti fetele, doar nu vom fi sub 10 pers?
Lista pina acum:
shobo
ingerasu
crinuta
patricia
oprietena
lali
simonadinca
asteptam largirea listei! haideti fetele, sa fim cit mai multe la 

! 
simona, eu zic sa rezervam la sala fara geamuri ca totusi nu e in interior (unde probabil e fum) dar nici chiar afara de tot (adica sintem mai la adapost)... si oricum vineri am vazut ca o sa fie frumos! deci cind suni sa spui la slaa fara ferestre, pe numele Simona Dinca ca sa stim si noi ce spunem cind ajungem
insa mai stai un pic sa vedem cam cite sintem, ok? 
multumim
ana maria spune:
Prezent
Dar am un singur semn de intrebare legat de o sinuzita cu care ma lupt dar de care sper sa scap pana vineri (adica sunt cam mucoasa acum).
Nu va ingrijorati pt zona pt ca restaurantul este la capatul dinspre tineretului si chiar e civilizat. Vin fara sot ca el nu participa la intalnirile de gagici. Presupun ca va veni sa ma culeaga de acolo.
Am fost si eu acolo si au papa bun!!! Si eu zic ok la salonul fara geamuri. Am fost de cand am burtica si am suportat bine fumu.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
simonadinca spune:
Sun pentru rezervare joi. Pana atunci astept "strigarea catalogului"...
Eu nu-mi confirm prezenta...pana nu vb cu Amaya. Desi mi-ar fi placut sa vina si Dragos cred ca el va apuca doar nota de plata...(asta am scris-o dupa ce a terminat el cu detaliile traseului)
.
Eu tot nu-mi inchipui cum o sa reusiti sa va izolati sotii...mai ales ca ei sarmanii chiar nu au comunicat in nici un fel pana acum...
O sa fie o masa tripartida: soti - intr-o parte, gravidute fumacioase -intr-alta parte si gravidute cu rau de fum.
Vineri nu este nici un meci de fotbal?? La Thalia sunt tv...
Dragos lamuriri locatie:
Mergand de la Piata Unirii spre Parcul Tineretului (pe B-dul Dimitrie Cantemir), ultima strata pe stanga, inainte de intersectia de la Liceul Sincai, este strada Linariei, iar perpendicular pe aceasta strada, pe stanga, este Cuza Voda sau
Mergand de la Timpuri Noi spre Liceul Sincai, pe B-dul Sincai, ultima strada pe dreapta inaintea intersectiei de la Liceul Sincai (intersectie unde este si statia de metrou Tineretului) este Linariei. Cum se intra pe Linariei, Cuza Voda este prima pe dreapta.
Bulevardele Sincai si Cantemir se intersecteaza la Liceul Sincai, unde este si statia de metrou. Cele doua bulevarde sunt unite si de aceasta strada Linariei ...
pupici
Somnic usor!
simona, 22 sapt.