Mamici de ianuarie-februarie 2005(37)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Pupici
Pe lista durerilor de spate, sau mai bine zis bazin-stanga ma inscriu si eu, la mine durerile au aparut inca de prin luna 4 si din pacate dra mi-a zis ca nu prea are ce sa imi faca, eventual un paracetamol-max3/zi???? oricum durerea nu cedeaza.

Mirela si Bubulina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Pt ce ora s-a stabilit intalnirea?? Eu ies de la servici la 18 si va trebui sa plec mai devreme dar trebe sa stiu cat de devreme??

Mirela si Bubulina 26+ Noi 2 si Minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Hai sa ramina ora 16:00 si asteptam si fetele care vin mai tirziu...

explicatii unde vine Thalia: din cite m-am prins eu de pe harta, daca veniti dinspre Unirii (cum o sa vin eu de exp.) faceti stinga la intersectia cu restaurantul Budapesta si Cuza Voda e prima strada pe dreapta... nuami ca de acolo incepe numaratoarea si tre sa mergeti pe ea o gramada pina la nr. 147 (se traverseaza vreo 3 stradute la fel ca ea ca sa ajungi la acest numar, ultima traversata fiind str. Tunului)... asta e valabil pt fetele care vin cu masina/taxi. pt. cele care vin cu transportul in comun coboriti la metrou Tineretului dar nu stiu care din iesiri e mai buna pt. str. Cuza Voda, eventual intrebati si voi tipa de la metrou ca sa nu mergeti prea mult pe jos.
poate mai ajuta si Simona pe fetele care vin cu metroul.

eu si bibisor in sapt 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cornelia, nu ma mai fa sa rad mama. Astea "e" treburi serioase.
Sotul meu a mai scapat acum saracul, fiind departe, dar sa nu crezi ca ezit sa il sunt numai pentru prostiile mele, in schimb am innebunit-o pe mama de tot.

Deci ramane la Thalia si gata! Eu nu stiu unde e, si nici nu imi bat capul, dar ne descurcam noi.
Deocamdata faceti lista cu cine vine sigur. Ati stabilit ora?

pupici

Crinuta si bb din burtica 26+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Din pacate habar nu am sa explic! Il rog pe Dragos deseara sa dea mai multe detalii...
Eu stiu sa ajung daca ma urc intr-un taxi si zic stanga, dreapta etc...

pupici

simona, 22 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Din cite imi amintesc asta este in zona cu Maternitatea Bucur?? Intr-o vreme vizitam o prietena acolo si zona era destul de nasoala si plina de caini si tigani. si asa imi amintesc ca faceam prima la dr dupa Budapesta. Nu vreau sa fiu circotasa doar sa stim la ce sa ne asteptam. Bineinteles ca ma pot insela.

Patricia

saptamina 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Va pup fetele!

Irina, multumesc pentru incurajarile tale!

Fetelor, va invidiez ca aveti aceasta sansa sa va intalniti, si eu sunt departe... Sper sa petreceti frumos impreuna si sa faceti poze.

Eu am inceput sa dorm mult acum, fata de insomniile care le aveam innainte. Dar ma trezesc de cel putin doua ori pe noapte sa fac pipi. Si am cosmaruri cu bebe. Azi noapte am visat ca in loc de bebe era o pisica, o iubeam chiar asa, si vroia sa iasa in luna a sa^ptea, si iesise pe sub bluza, si am lovit-o cu dintii si i-am spart gurita. Si tot incerca sa iasa. Stiti ce ciudat era?! Nu am mai dormit vreo ora azi noapte din cauza acestui vis.

Legat de vergeturi, eu nu am vazut, dar jos, pe burtica au inceput sa-mi apara, a vazut o prietena de a mea, care si ea e gravida. A! chiar, mi-a spus ca, in ziua cu luna plina se nasc multi copilasi si pentru mine (si ingerasu si crinuta) cea mai apropiata zi cu luna plina e 26.

Pupicei!

oana si bebitza din burtica (26s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Oana, nu mai plinge ca noi ne vom gindi la tine si vom bea un pahar de suc si pentru voi doi.
In rest, linisteste-te si nu te lasa influentata de nimic si nici de vise, care sint normale in perioada asta, asa aberante cum sint. Si eu am visat multe aberatii, am visat chiar ca nascusem o veverita si o iubeam enorm si chiar un pui de gaina.
Dar, de cele mai multe ori am visat copil adevarat, fetita, de diverse virste, cum alaptam si o dragoste imensa ma invada si ma tinea si dupa ce ma trezeam. Creierul nostru munceste, nu gluma!

Patricia

saptamina 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Merci, Patricia, sa beti si pentru noi un pahar de suc, dar natural, ca nu am voie cu zahar, nici macar coca light nu ma mai lasa astia sa beau.
Credeam ca sunt singura care visez ca e altceva in burtica.

oana si bebitza din burtica (26s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Si eu va urez distractie placuta!!! Mi-as fi dorit enorm sa fiu si eu acolo dar.....tot departe sunt si eu.
Poate face cineva o poza, doua si o puneti undeva sa va vedem si noi pe toate, ok?

(23 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput