Help!!!!-ceai din foi de ceapa

Help!!!!-ceai din foi de ceapa | Autor: sweetheart

Link direct la acest mesaj

Fetita mea a racit.I-am facut tratament timp de cinci zile cu Panadol baby,de 3 ori pe zi si picaturi Stoptusin.Ieri am terminat acest tratament dar a inceput sa tuseasca.Am citit si alte subiecte postate de voi si am tras concluzia ca cel mai eficient ar fii ceai din foi de ceapa,dar spre rusinea mea nu stiu sa il fac.Va rog frumos sa imi spuneti cum se prepara.Este normal sa tusesca dupa acest tratament?pt ca in timpul lui tusea f.f.rar si fara secretii(era o tuse seaca)Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu am facut sucul de ceapa asa: la 1/2 litru de apa o ceapa potrivita, o fierbi in apa pana scade apa la jumatate, apoi pui o lingurita de miere...(mai este o reteta cu ceapa, coji de nuci, lamaie si miere...).
David dupa o tuse seaca mereu dezvolta si o tuse productiva...

Sinzi si David
Poze cu David la 19luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetheart spune:

Sanzi-ana iti multumesc mult.Chiar acum am sa ma duc sa iau niste miere.Ce cantitate sa ii dau pe zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

cantitatea care ramane poti sa io dai pe parcursul intregii zile.

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Ce virsta are bb-ul tau?

Kulta si BB Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jul spune:

Eu fac ceaiul de ceapa altfel: pun la fiert doar cojile uscate de la o ceapa, intr-o cana si jumatate de apa, timp de cam 20 min. Dupa ce se mai raceste, scot cojile de ceapa. Mierea nu e recomandata sub varsta de un an.

Mergi la inceput

Andra are 1 an si 3 saptamani.Stiu ca mierea este interzisa pana la varsta de un an si nu i-am dat absolut deloc pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Eu fac ceaiul de ceapa din 2-3 cepe la un litru de apa, cu tot cu foile galbene de la exterior, taiate mare, ca sa le pot scoate usor dupa aceea. Pun la fiert niste nuci zdrobite cu tot cu coaja, cite am la indemina (miezul de nuca fiert e placerea mea la ceaiul asta), si dupa ce fierb cam 20 minute, adaug si putin musetel si tei.
Mie personal imi place neindulcit, dar sunt persoane care nu-l suporta deloc, din cauza mirosului.
Se strecoara si se pescuiesc miejii de nuca fierti.
Se bea cald, dar daca ramine se poate bea cite o lingurita cind tuseste, ca un sirop de tuse.

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Va multumesc pt raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FlorentinaE spune:

Baietelul meu nu savureaza acest ceai.Eu ii dau sirop de ridiche neagra: scobesc un pic o ridiche neagra(inainte o curat de coaja) si pun o lingurita de zahar.Va lasa sirop pe care -l soarbe f. bine.
Am obtinut rezultate bune si cu siropul homeopat STODAL (e pentru orice fel de tuse).
sanatate!

FlorentinaE

Mergi la inceput

I-am facut ieri sirop din foi de ceapa si i-am dat si peste noapte pt ca a tusit f rau.I-am mai facut si ceai de musetel in care am pus si lamaie si miere.Multumesc Florentina si pt sfatul tau.Sanatate multa tuturor.

Mergi la inceput