iluzii optice

iluzii optice | Autor: adda

Link direct la acest mesaj

Aici sunt 12 sau 13 omuleti?
http://www.ebaumsworld.com/peoplecount.html

Cica patratelul pe care scrie "A" are aceeasi culoare cu patratelul pe care scrie "B"...e adevarat, am deschis poza cu Paint...dar nu s-ar zice
http://www.ebaumsworld.com/checkershadow.html

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede." - Confucius

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Interesante chestii! ce inselator e ochiul , nu? sa stii ca intr-adevar patratele au aceeasi culoare, nici mie nu mi-a venit sa cred!si omuletzii odata sunt 12 o data 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Gabi, cum ti-ai dat seama ca sunt de aceeasi culoare patratele???ca eu stau de 15 min si ma uit ca proasta si nu mi se pare a fi!!!
Iar cu omuletii, prima data sunt 12, apoi 13...e foarte interesant si obositor!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nici eu nu m-am prins. M-am uitat asa de mult incat acum vad numai omuleti ciufuliti in fata ochilor. Clar e ca , dupa schimbare, pe randul al 2-lea pe verticala in loc de 2 apar 3. Celelalte randuri raman neschimbate. Ma las pagubasa.

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

1. La imaginile cu omuleti, incercati sa numarati frezele, papucii, pantalonii, etc. si o sa intelegeti cum de sint cind 12, cind 13. Ca o observatie, in imaginea cu 13 - ba au pantalonii mai scurti, ba papucii mai subtiri, ba capetele mai rotunde

2. La patratele gri, diferenta aparenta se datoreaza contrastului. Daca colorati cu aceeasi culoare (eu am incercat alb) patratele vecine lui A si B, culoarea va deveni evident aceeasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Mai, despre ce patrate vorbiti voi? Ca io nu vad decat neshte oameni alb-negru care se sectioneaza si se fataie de colo-colo!

Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului

Mergi la inceput

Aaaaa, acum m-am prins! E ala cu umbra! L-am editat si eu in paint da' tot incredibil mi se pare!
Moama, da ce chstiuni sunt p-acolo! Okiu mieu a luat-o razna....sau e creierul?!

Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Gabi, cum ti-ai dat seama ca sunt de aceeasi culoare patratele???ca eu stau de 15 min si ma uit ca proasta si nu mi se pare a fi!!!

Cu un program cititor de culoare -pixie. Cu ochiul nu iti dai seama! Fantastic ce mult conteaza contrastele!!!

Mergi la inceput

Dar pe acela cu 2 stelute din care una dispare l-ati vazut?

Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Eu port ochelari pentru calculator, dar cind erau 12 cind 13.
De fapt citzi sint ?!

Mergi la inceput