Intrebari incuietoare
Raspunsuri - Pagina 8
cius22 spune:
Superbi copiii!
Avem niste prieteni care au un baietel de 6 ani,si care nu se opreste niciodata din intrebat cate ceva......cea mai tare insa,a fost cand l-a intrebat pe tatal sau:" tati, ce inseamna INSEAMNA???"
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!
POZE
Simona,mami de BB Victor si printesa Roxy
arboria spune:
Copila, 7 ani jumate, se uita cu unchiu-sau pe un atlas geografic, el punandu-i intrebari incuietoare despre prescurtari: mt (mountain), np (national park) etc.
Ea se plictiseste la un moment dat si schimba vorba, zicand ceva despre prajitura cu piersici pe care o avea de mancat: "mmmm, ce buna e daca pun si o molecula de inghetata de vanilie pe ea!"
Unchiu-sau, cica s-o puna in dificultate: "ce e mai mica: o celula sau o molecula?"
"Un atom !!!!!"
iren spune:
quote:
Originally posted by arboria
Copila, 7 ani jumate, se uita cu unchiu-sau pe un atlas geografic, el punandu-i intrebari incuietoare despre prescurtari: mt (mountain), np (national park) etc.
Ea se plictiseste la un moment dat si schimba vorba, zicand ceva despre prajitura cu piersici pe care o avea de mancat: "mmmm, ce buna e daca pun si o molecula de inghetata de vanilie pe ea!"
Unchiu-sau, cica s-o puna in dificultate: "ce e mai mica: o celula sau o molecula?"
"Un atom !!!!!"
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
sinzi_ana spune:
DAvid ma omoara cu "ce e asta?" la fiecare chestie ciudata si inexplicabila pe care o intalnim la un moment dat...
Dar de cand cu ploaia:
-De unde vine balta?
-De la ploaie
-Si ploaia de unde vine?
-De la nori
-Si norii de unde vin?
(cauta mama pe net teoria formarii norilor ca am uitat-o de mult)
-Pai e un ciclu, apa-nori-ploaie-apa (mai pe scurt)
-Si ciclu de unde vine?
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
David (best of...), tati si mami
A venit toamna!!!
Pegasis spune:
Mami ii explica Anei (4) despre sanatate, igiena... stuff like that. Ana asculta transpusa si la sfirsit intreaba: Mami, cine e mama sanatatii?
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
iileana spune:
Tot categoria intrebari-la-patru-ani:
Tudor:
-Ce se intimpla cind se intilnesc doua tornade?
-Dar cind se intilnesc patru?
-Ce se intimpla cind un virtej trece prin apa?
-Dar prin foc?
-Dar daca trece intii prin apa si apoi prin foc? Il stinge?
-Cine tine tornada atirnata?
(astea au fost puse la distanta de 1 secunda una de alta...)
Ce a urmat a doua zi:
Dupa studii intense pe net, mama ii da detalii despre tornade, ii povesteste despre tornada multi-vortex si cea cu satelit. Tudor, calm si ginditor:
- Nu “ezigsta” tornada multi-vortex.
-Cum nu exista???? Pai ce interes as avea sa te mint? Chiar azi am citit despre ea! se justifica mama, perplexa.
-Pur si simplu nu cred.
Mama: (in sinea ei)
Nu-i nimic, drept pedeapsa, nu i-am mai povestit despre fortele Coriolis
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Elena spune:
quote:
Tudor:
-Ce se intimpla cind se intilnesc doua tornade?
-Dar cind se intilnesc patru?
-Ce se intimpla cind un virtej trece prin apa?
-Dar prin foc?
-Dar daca trece intii prin apa si apoi prin foc? Il stinge?
-Cine tine tornada atirnata?
(astea au fost puse la distanta de 1 secunda una de alta...)
Uaaau, Ileana, ce tornada de Tudor ai in casa, maaaaai !!
Apropo de ce scria Arboria aici despre vise : acum cateva zile ma intreaba Laura: "mama, noi suntem intr-un vis acum ?", eu ca sa-i stimulez imaginatia, ii zic: "da, tot ce-i posibil sa fim....", la care ea ganditoare:"da, dar cine ne viseaza ?"
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)
vilma spune:
Anca: Mami, ce inseamna presimtire?
Mami: inseamna cand te gandesti azi ca maine o sa ninga, si simti ca asa va fi.
Anca: eu credeam ca e atunci cand iti pare rau....
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
vilma spune:
Si nici nu s-a adeverit presimtirea, azi nu a nins.
Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)
Georox spune:
Sunt geniali copii astia !
Eu mamica in devenire, sotul deja ma streseaza cu o intrebare de pici : "Mami, de ce fug norii ?" 8 luni mai am timp sa ma pregatesc cu un raspuns.
tuturor, mamici,pitici si tatici !