Intrebari incuietoare
Raspunsuri - Pagina 2
sirod spune:
Elena - nu-mi fac griji ca nu am raspunsurile la mine, uneori insa perplexitatea(desi nu ar trebui sa ma atinga) imi incetineste procesul de gindire...Intr-adevar sint extraordinare intrebarile astea!
Gindacel - haioasa vizita aia, se ascunde ea in buzunar....Uite ca pina acum nu m-am gindit sa fabulez si la o intrebare d'asta!Multzam de idee, care este...'ce este o idee?'Eu incercam sa accesez numai realitatea, dar aveti dreptate, la asemena intrebari, numai imaginatia ne salveaza!
Try - multzam, toti sint asa, o sa vezi tu!Si o sa simti!...sint din ce in ce 'mai mortali'.
Intrebarea saptaminii la Oti:'unde e Doamne-Doamne?'Raspunsul s-a transformat intr-o poveste deja...
Imaginatie si rabdare va doresc, multe pupice.
DORIS cu bb la purtator
elena_ltd spune:
Vilma, am intrebat-o pe oana mea ce e o idee si mi-a zis sa-i transmiti Ancai ca este "atunci cand te gandesti tu cu capul tau si iti vine gandul". Adanc tare!
Doris, stiu perfect la ce te referi, Oti abia le incepe.
Mai scrieti, mai scrieti!
Sa va spun si eu cu ce intrebare a Oanei mi-am batut capul multa vreme "Cand e maine?". Am dat io explicatii de fiecare data, mi-a dat impresia ca a inteles, dar intrebarea revine la ceva timp. Aia cu "dupa ce te culci in seara asta, dimineata cand te trezesti e maine" nu are prea mult succes, habar n-am de ce.
Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by elena_ltd
Sa va spun si eu cu ce intrebare a Oanei mi-am batut capul multa vreme "Cand e maine?".
asta-i grea!
la nivel de 2 ani m-as descurca sa raspund, dar la 4 ani... asta-i nivelul avansati nu ma bag!
burtici si pitici
xenocid spune:
salut
Uitati acilea intrebare din alta dimensiune:
"Tati unde e dincolo" (c) Bogdan 2 ani
Cu stima,
Alin
*Ex astris, Scientia*
vilma spune:
quote:
Originally posted by elena_ltd
Vilma, am intrebat-o pe oana mea ce e o idee si mi-a zis sa-i transmiti Ancai ca este "atunci cand te gandesti tu cu capul tau si iti vine gandul". Adanc tare!
Doris, stiu perfect la ce te referi, Oti abia le incepe.
Mai scrieti, mai scrieti!
Sa va spun si eu cu ce intrebare a Oanei mi-am batut capul multa vreme "Cand e maine?". Am dat io explicatii de fiecare data, mi-a dat impresia ca a inteles, dar intrebarea revine la ceva timp. Aia cu "dupa ce te culci in seara asta, dimineata cand te trezesti e maine" nu are prea mult succes, habar n-am de ce.
Elena, mami de Oana si Mihai
Idem, idem si la fel.. cu "cand e maine"!!. O sa-i transmit Ancai si "ideea".
"Uitati acilea intrebare din alta dimensiune:
"Tati unde e dincolo" (c) Bogdan 2 ani"
Hehe, Bogdan are stofa de filozof!!
Alta intrebare in seara asta: Mami, ce inseamna ca a luat-o razna? Si i-a dat-o inapoi?
Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)
gandacelu spune:
dac-a furat-o, nu i-a mai dat-o... dar daca i-o ceruse frumos inainte, adica sa i-o imprumute cum imprumuti si tu jucarelele-n parc la copii si pe urma le iei tot tu acasa, ei, atuncea sigur ca i-a dat-o si inapoi! ca altfel o batea mamica ei ca e furacioasa!
nefertari spune:
Intrebare de 5 ani si 1000 de puncte care pe mine m-a lasat fara glas : Mami , de ce se naste omul ?
Sincera sa fiu m-a intristat insa mi-am revenit si am divagat cu zambetul pe buze pana bietul copil bulversat mi-a zis : Bine , hai sa-mi cumperi un Kinder !
Apropo de distragerea atentiei - eu o folosesc numai in scopuri "nobile" - de exemplu suntem la cofetarie si puiul nu se lasa pana nu-i cumpar o inghetata, atunci il tin de vorba pana se topeste si renunta la ea ori ii arat tot felul de lucruri in spatele lui in timp ce tati-complice "fura" din inghetata .
Ortansa spune:
una din categoria juniori(noi am trecut cu Maria de "boboci",dar lipa-lipa se apropie si Nicolas de ea:-))):
dupa un moment in care tata lu Maria sha lu Nicolas(nervos,stresat alea-alea) se rasteste la noi ca nu gasea ceva.Maria in dormitor:
-mai mami,de ce e tati asa nervos?nu puteai sa gasesti si tu unul mai ne-nervos:-))
(eu tac chitic)si tot ea de colo:da,dar acum nu poti sa-l mai schimbi pe asta ca deja il iubesc:-)
la categoria boboci,Nicolas(2 ani) una mica de tot:ma vede ca trebaluiesc prin casa:Mami,cefashi?:-)
si inca una:Nicolas urcat pe un scaunel,ocupat cu scotocitul prin sertarul de la bucatarie imi zice:mami,aici,langa tine(adica sa stau langa el:-))).eu,nervoasa ii zic:ce sa fac eu aici nicolas?el:lucrezi ceva:-)
nu-s chiar intrebari incuietoare,da' zisai si io sa ma laud:-)
~flying without wings~
Sabina spune:
Mie mi-a fost greu cand la fix 2 ani Sofia a vomitat...si a venit sa ma intrebe, ce e pe pat?
Mi-a fost greu sa ii spun adevarul, ca n-o sperii...dar pana la urma i-am zis ca au iesit strugurii din gurita.Din fericire nu s-a speriat.Noi abia incepem cu intrebarile.
Sabina siSofia Galagia
vlada spune:
Offf,mi-e asa drag cand va citesc...si nu mai am rabdare !!! Vreau si eu intrebari si discutii...al meu are 1 an si 7 luni, e destul de vorbaret, asa ca sper sa nu mai am mult de asteptat...
Andreea si Vlad
http://community.webshots.com/user/vladstefan2.