Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (60)
Raspunsuri - Pagina 10
FELIS spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
scumpa!
pozele sunt de ieri, le-am facut in viteza, inainte sa merg la control... nici macar nu am imbracat-o pe ile mai calumea, nici n-am pieptanat-o... asa, la gramada, in 5 minute, ca mi-am adus aminte ca v-am promis poze;)
am luat 12 kg sa stii ca eram trasa prin inel... ce ma mira e ca mai am inca talie domne! ceea ce, cu fetita, nu mai aveam din luna a 4-a!
GANDACELU... esti o dulce... Si fetita ta la fel... Una mai scumpa ca alta... Chiar ca arati de 16 ani... Si burtica... chiar nu pare de luna a 8-a...
ILE!!!!!!!!!!!!... Sa nu-mi zici ca tu esti acea mama cu acea ILE... care ai scris la copii de 2 ani (poznasii stu mereu la panda)...
Felis, 29 sapt(30 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos
andreap spune:
Buna fetelor!Dupa lupte seculare, iata ca am aparut si eu.Sunt la Bucuresti si mi-am facut internetul acasa, asa ca o sa tot vorbim Parca au trecut luni de cand nu am mai vorbit!
Eu ma simt bine(sper si colul meu sa fie de acord si sa nu se mai scurteze).Duminica am fost la Baby-Expo, am luat carucior, termometre(baie, camera, corp) costumase etc, geanta de la Nivea.Frumoase lucruri acolo!
In rest, si eu am i-am cumparat o gramada de lucruri, nu ma pot abtine.Mai ales body-uri albe, verzi, galbene, toate culorile.Mai am sa-i iau patutul si salteaua si ptr. inceput am tot ce trebuie.
Vineri merg la servici, se termina medicalul.Daca ma simt bine mai merg 1-2 saptamani si apoi gata.daca nu, iau prenatal.
Miche, Gandacelu, "La multi ani!"
Andreea
33 saptamani+BBica
bits spune:
mai fetelor da vad ca faceti pronosticuri
,eu am imima mare si ii dau prioritate lui CARMEN la nastere.asta daca nu ne-o ia gandacica inainte![]()
octy 36 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb
ionela roxana spune:
Salut burtici
Miche si Gandacelu "La Multi Ani!!!"
; ce bunataturi a-ti mancat

Gandacelulelen-ar fi rau daca ti-ai serba ziua de nastere si in pijamale, dar macar acasa la tine
; eu s-ar putea daca duc sarcina pana la data fixata de al meu medic, sa-mi sarbatoresc ziua de nastere prin spital(asta daca bebe nu s-o grabi)
;ah ce-mi vine sa vin sa te
;daca ai cine sa-ti vada de fata de ce o trime-ti; i-a gandestete daca cu mine se va intampla ceva
(doamne fereste nici nu vreau sa ma gandesc), mie nu are cine sa-mi vada macar 5 min.

; sotul imi spune ca el nu are cum sa-si ia liber deloc daca va fi ceva, si sa fac bine sa stau cat mai mult internata prin spital impreuna cu fata

;HELP ME!!! ; imi vine uneori s-o fac pachet si sa i-o trimit lui maicamea
; de-acum devine din ce in ce mai insuportabil

;nici noaptea nu mai pot dormi de atatea ganduri negre
Felissai fost o nasica superba
;eu ti-am putut deschide foto, din prima
; sac Monica![]()
Onitzabine ai revenit printre
![]()
Mai fetelor azi am primit un mare pachet cu halva de la a mea mamica(mie imi place halvaua la nebunie
); mi-a trimis doua feluri, turceasca si romaneasca
; pe cea turceasca jumatate de pachet am devorat-o
(numai eu caci ai mei nu manancaa asa ceva
); imi venea sa mananc incontiniu, dar m-am gandit sa las si pe maine
;nu va spun ca la un moment dat m-au luat niste crampe, de m-am speriate rau, cu scaun moale

etc;plus de asta fiimea a fost groaznica

, istericale ca la balamuc;tasu s-a enervat pe ea, i-a tras vre-o doua, de-anceput sa urle ca la balamuc
, si-a venit peste mine, incat nici la WC. nu am putut sta linistita
; acum in burtica mea am senzatia ca umbla viermii;bebe nu stiu ce tot cauta;pe de-oparte sunt placute si amuzante miscarile lui, dar pe de alta.....![]()
Olgutoesti tare sexi
;sotul ce spune![]()
Roserb unde esti![]()
roxy
&
32sapt.DPN29nov.
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by FELIS
ILE!!!!!!!!!!!!... Sa nu-mi zici ca tu esti acea mama cu acea ILE... care ai scris la copii de 2 ani (poznasii stu mereu la panda)...
noi suntem!!!!!!!!!!!
eu te-am recunoscut imediat, ca mai vorbisem cu tine despre rh... dar asa e, cand esti nou pe-aici, te orientezi mai greu!
te pupicesc!

fetele, multam de urari! sunt coplesita!

burtici si pitici
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by bits
gandacica inainte
io-s cuminte, stau la coada... dupa dv, doamnelor!
burtici si pitici
camys_2000 spune:
Bits, merci de "urare"...lasa ca vedem noi care pe care
. Te pup.
Carmen
DPN 31 octombrie
http://community.webshots.com/user/camys_2000
gandacelu spune:
doamne, roxana... ai dreptate... cred ca eu imi permit sa ma rasfat... ca nu vreau s-o dau la mama, nu vreau la soacra... dar acuma se pare ca trebuie... chiar n-am putut dormi de griji, ma si vedeam la spiatl la nastere cu copilu de mana... mofturi!![]()
vad ca trebuie sa nastem in aceeasi zi... Doamne ajuta sa ducem sarcinile cu bine... si tu ai probleme?
burtici si pitici
andreap spune:
hai ca am incheiat cam brusc, nu? Dar asa de tare ma durea burtica!!!Tare ma mai deranjez la stomac de la fier
.Voi?
Din cate stiu eu, e bine macar la inceput sa-i speli lucrurile, cine stie prin ce maini au trecut.dar cu detergent special de copii, nu cu cel ptr. noi.Eu asa o sa fac, mai putin paturicile si sosetele.
M-am ingrasat ca un porc, acum 1 saptaman 20 kg
......Al meu nici nu ma mai lasa sa mananc dulciuri, asa ca daca poftesc(ca azi)mananc pe ascuns.
Vorbim si maine dimineata.
Pupici,
Andreea
33 saptamani+BBIca
http://community.webshots.com/user/andreap124

e excelent!