Bebelusi de Aug-Sept 2003 (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am fost si noi la vaccin, Silvia a plans putin cand a intepat-o, a mai marait pana i-am frecat eu pulpita ca sa nu faca nodul, apoi am venit acasa si a facut un nani de 2 ore, nu inainte de a-i da nurofen (preventiv, ca nu a facut febra inca) si de a-i pune o compresa pe piciorus, pe care o are si acum. Nu da semne ca o doare piciorul, e la fel de activa ca si pana acum, poate mai tarziu sau maine sa se vada efectele...
Trivaccinul pe care-l vom primi peste o luna e Trimovax, am intrebat-o pe dr. daca merita mai mult Priorix-ul si parerea ei a fost ca nu, Trimovax-ul e facut de Aventis Pasteur, asa ca pe asta il vom face.In schimb ne tot ameninta cu D-ul injectabil, ca desi nu are alte semne de rahitism, ar avea sternul infundat si ca sa nu riscam nimic...pe cand va creste sa fie o mica cuceritoare . Asa ca dupa trivaccin probabil ca o vom mai chinui cu niste D-uri injectabile, asta daca nu va avea pediatra alta parere.

La multi ani Tango, chiar daca sunt in intarziere...mii de scuze, n-am stiut ca implinesti acei "cativa" anisori, sa fii fericita alturi de minunea ta mica!!!

Dana-ene, sper ca nu e nimic grav cu Oana de n-ai mai dat nici o veste...ne gandim la tine...

Dunemaire, servus draga mea ardeleanca!!!! Eu sunt din Zalau dar locuiesc acum in Satu-Mare...sper sa ne putem vedea , nu locuim chiar asa departe... pentru Timea, am vazut pozicile, ai o superba de fetita, sa-ti traiasca!!!

Danat, no ca m-ai lamurit...ca io de mult ti-l tot laud pe Raducu, da tot nu ma bagi in zeama...nu-s io plecata in austricia, da nici fata mea nu-i de aruncat...asa ca mi-a mai ramas o urma de speranta... falcutza muscata a lui Raducu.

Apropo de reactiile taticilor, ma altur EU si nu tati in randul celor care-si pun copilul urland inapoi in patut dupa ce s-a trezit urland, crezand ca face "fitze", ca nu mai vrea sa doarma acolo, ca doar n-am obisnuit-o la noi in pat, pe cand Silvia probabil visase urat si nu mai voia decat la mama in brate, dar nu oricum, ci leganata si mama sa stea in picioare!!! Si eu care am mai trecut prin crize de isterie cu Diana, care voia pe la 2 ani cand stia deja sa si vorbeasca, ca sa o iau in brate pe covor(si numai acolo!)si sa stau acolo cate 30 minute, iar daca o puneam jos sau ma asezam cu ea in brate incepea sa urle....n-am mai rezistat la gandul ca voi mai avea o rasfatata in casa...asa ca imi fac mea culpa si v-am destainuit toate astea, ca a luat-o tati in brate sa se linisteasca. Normal ca pe urma m-au apucat parerile de rau ca bietul copil e cuminte si fara fizte, cea care e fitzoasa, e maica-sa!

Am mers si noi in ultimele 2 seri(de fapt una a fost numai tati cu Silvia) pe jos, nu va spun ce incantare pe Silvia ca putea sa frece toate vitrinele, sa se opreasca unde ii poftea inimioara, sa se catere pe toate treptele de intrare la magazin, sa calce in balti(desi nu prea am lasat-o), sa frece cu manutele iarba uda si sa culeaga frunze cazute pe jos. Sa se opreasca la toti trecatorii si sa le zambeasca lung, ca apoi daca indraznea cineva sa se apropie de ea sa vina intre picioarele noastre, sa se ascunda si sa dea din cap ca "NU". Nu va recomand insa sa faceti asta daca aveti de mers musai undeva...

Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
http://community.webshots.com/user/mihaelas_20
http://community.webshots.com/user/fetele_mele

www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Freia, eu o imbrac peste noapte pe Silvia cu o pijama subtire, fara maieu si fara sosete, dar o bag in sacul de dormit dupa ce adoarme. Mie mi se pare foarte practic.
De ce a trebuit sa-i dai la regim Alexei, din cauza diareei avute...de atunci tot la regim?! A fost infectioasa?

Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
http://community.webshots.com/user/mihaelas_20
http://community.webshots.com/user/fetele_mele

www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Cristina am gasit vaccinul aici linga mine, il avea pe la vreo 3 farmacii, da' normal ca am ales-o pe cea unde-l avea mai ieftin! Si in rest, mi-am vazut si eu de ale mele...ca fetele!
Cat despre "apucaturile" lui tati acum mi-am dat seama, cred ca li se trage de la prenume ca si pe al nostru tot Cristian il cheama . Ei, acum sa nu intelegi ca e canibal de-a dreptul, doar acum a facut-o lata (si maica-sa azi mi-a spus ca mare e prostia omeneasca iar la telefon s-a luat in direct de fii-su, fiindca muscatura a devenit din violet albastra si e prea evidenta - nu-ti zic cat l-am fardat cu fond de ten sa se estompeze si a naibii parca mai rau se vedea ) Uite de ce ma tin...

Mihaela-s pai anti-alintatura e si motivul de barbarisme al sotului meu, cica nu vrea ca Radu sa ajunga unul din aia care se da cu fundul de trotuar daca nu-i faci poftele. Nu mai zic ca nici macar nu ar avea motive sa creada ca vreodata ar putea ajunge asa. Pai ce tipete si alintaturi vad eu zi de zi cand ies cu Raducu si alte mame sunt cu plozii la cumparaturi, aia sunt copii alintati, nu Radu care mai maraie si el cateodata sau are o noapte mai agitata la juma de an!

Iar cu parerile de rau de dupa....hmmm, eu am o foarte proasta parere despre asa ceva! Degeaba ii mai pare rau daca a comis-o! Apai asa ma duc si eu si-i dau cu ceva in cap unuia de nu-mi e simpatic si apoi imi dau seama ca nu trebuia si ma duc sa-i spun ca-mi pare rau...se face? Ca tiganii aia...aolioooo ce ti-am facut, imi pare rau, sunt un nemernic! Bleah

Mih , uitasem, da! Ce buna fu berea aia ....da' sincer, a fost nasol afara era innorat si rece, batea vantul tare, de-aia nu am vorbit...Pupici Mateiului scump!

Dana - mama lu' Radu Stefan

Poze la: http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

La multi ani Lisa Marie Dana ene si Tango.

Roisin felicitari pentru bebe2 sa fie sanatos si tie o sarcina usoara.
Tango Stefan ma striga pe mine tata plus alte lucruri care sint tata, zice si mama dar rar.

Nu stiu voi cum faceti dar eu nu suport sa-mi las odorul sa plinga asa ca zi sau noapte ma staduiesc sa aleg intre a nu-l lasa sa plinga si a nu-l rasfata prea tare. De fiecare data zic lasa ca data viitoare nu-i mai fac pe plac dar intotdeauna ma inmoi si il iau in brate sau ii dau ce vrea. Mai ales ca acum vrea numai la mine, cred ca deja s-a prins smecherul .
Cit sint la servici sta cu mama si ea il mai lasa si fara sa ii faca toate voile dar cind vin eu e rasfat pe bat .

Mai nou Stefan sufla "fuuu" ca vintu cind deschidem fereastra sau afara cind bate vintul . Inchide-deschide fereastra ridicat pe virfuri si tinindu-se de calorifer . Vrea "bobu" adica boabe de strugure pe care le rupe si le maninca singur. Maninca singur dar numai fructe biscuiti bucatele de piine, carne si altele cu consistenta mai tare ca sa nu provoace dezastre ireparabile .

Rodica si Stefan-Daniel
http://community.webshots.com/user/stefandaniel10
http://www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Dana-Ene? Dane_ene? unde esti? La multi ani si asteptam vesti bune cat mai repede!
Trebuie sa recunosc ca si eu sunt mamica nevrozata si fac precum tiganii de pomenea danat (haolio, mancati-ash!), dar uneori asa ma enerveaza Erik ca adoarme la mine in brate dupa o repriza de hatanat de 15 minute, ca in carut nu are kef, iar cand il pun in patut se pune pe urlat si faza asta mi-a facut-o de 5 ori la rand in aceeasi seara. cum sa nu ma apuce toti nervii si sa nu il las vreo 5 minute in patut sa zbiere ca intre timp sa ma calmez si eu?
norocc ca osamelu' sa mai calmat ca am avut niste seri de credeam ca !

Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

La noi tati e blindetea intruchipata. Eu sint mai nevricoasa si ma 'nervez repede. I-am mai dat si eu peste labuta cind imi jumuleste fluturasii de pe perete sau cind imi da peste farfurie. Atunci chiar ma iau pandaliile. Tot el e cel care se duce noaptea la ea si o ia cu noi in pat, asta daca vede ca eu rezist mai mult la plinsete. Stiu ca m-au apucat parerile de rau cind i-am dat cu un pulovaras peste fund pentru ca imi jumulea fluturasii si am avut ghinionul sa ii dau )din greseala cu fiermoarul). Nu mi-am inchipuit ca exact acolo nimeresc. Ceea ce am vrut eu sa fie ca o joaca s-a lasat cu urma rosie, care i-a trecut apoi.

Noutati depsre Emma...stie sa se incrunte si aseara cind i-am zis "hai sa ne spalam pe dintisori", don'soara si-a pus degetelul la dintisori si dadea sa ii frece. Prima oara mi-am zis ca am vedenii, ca eu nu i-am arata cum sa faca cu degetelu, dar cind am repetat comanda de vreo 2 ori, a facut acelasi lucru.

Si cum v-am spus, ea e fan portmoneu, aseara cind ne-am dus sa luam de potol, a vazut fata o cucoana cu portmoneul in mina si, sa vedeti ce viteza avea si cum intindea minutele sa ia portofelul. Tot ieri am fost in parc si a vazut un baietel cu balon. S-a dus chitita la el sa i-l ia, eu i-am zis ma-sii sa il ascunda, aia l-a pus sub picioare, si de cite ori vedea Emma balonul se ducea la ea si intindea minutele la cucoana a "nu-iiiii" cu palmutele intinse inspre lateral.

Ieri i-am cumparat costum de Halloween. Va fi Floricica a Soarelui...arata ca o printesa...deh, ca doar e a mea:P

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Incredibil ce mult i-a crescut perosirul Emmei in 2 luni jumate de cind am tuns-o. Acum pot sa ii prind din nou bretonul cu o clamita si arata si ea a domnisoara si nu a castronel cum era inainte. Tati de abia asteapta sa ii faca codite. Sa il vedeti cum o piaptana dupa baita si cum ii da parul peste cap sa vada el cum o sa ii stea cu par lung...te apuca rusul fundului:))))).

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Vai, scumpa de tot e Emma, am rasfoit acuma cateva poze si am cazut pe spate de admiratie! Cel putin la jacuzzi e mortalaaaa!!!

Ma bag si eu rapid in seama, ca am multe treburi si azi iar am frecat mentosanu'... bei, copiii vostri cand "citesc" cum tin revistele? A mea le tine prea aproape de ochi (la vreo 10cm) si sunt stresata rau pe chestia asta. Noi avem televizorul foarte jos si cum prinde ocazia, cum se lipeste cu ochiu' de el. E drept ca o vad destul de repede si o trag de acolo, da' tare mi-e sa nu-si fi stricat ochii... Peste tot am citit ca primul control oftalmologic se face pe la 3 ani, da' io nu rezist pana atunci.

Apropo de controale, dupa vaccin (care se pare ca va fi poimaine) o sa trebuiasca sa ne facem curaj si sa mergem la Medicover pentru analize. Aia cica asa fac la un an, un set complet de analize, si ne-au zis sa ducem fata pe cat posibil nemancata, sa-i ia sange si sa o puna sa faca pisu in punguta... urata rau treaba, dar trebuie facuta, sa vedem si noi cum stam. Si pe urma Priorixul... of, offf, mai, mai...

Apropo de tatici, si al nostru e tare bland, insa e complet aerian si tare indragostit de televizor/computer. Am avut, totusi, surpriza sa-l testez in vreo doua nopti in care pitica m-a tinut treaza cate doua ore dupa care am reusit sa-mi pierd rabdarea si am lasat-o sa se smiorcaie, ca nu mai puteam. El s-a dus si a stat langa ea, i-a tinut mana pe piept si a asteptat linistit sa adoarma pitica... In general, el e muuuult mai calm decat mine, insa e tare aiurit, de multe ori prefer sa fac eu orice decat sa trebuiasca sa-i spun lui de cinspe ori. Inca ma minunez ca a invatat destul de repede sa faca cumparaturi (inclusiv in materie de carne) si cu asta ma ajuta foarte mult.
Danateu, spune-i lu' taticul de Raduc ca fi-su o sa tina minte toate ciupelile astea de care are parte si va veni o vreme cand se va razbuna. Eu deja sunt socata cate poa' sa prinda fiica-mea si cate gesturi de-ale noastre reda zilnic. De la felul cum "vorbeste" uneori pe limba ei si pana la bagat stechere in priza... sunt niste maimute copiii astia!

La multi ani pentru sarbatoritele noastre, Dana Ene, Tango si Lisa cea micuta, sa fiti fericite si sanatoase fetelor! Dana Ene, da-ne vesti bune despre Onuta, te rog!

Va pup ca miauna cineva de zor.

http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Timi tine revistele la distanta normala - dar intotdeauna cu capul in jos :))La televizor mai merge si ea si lipeste fruntea de ecran -nu stiu cum sa o iau de acolo mai repede.Azi noapte a iesit in sfarsit dintisorul numarul 8 ... sa speram ca revine la programul ei cel bun de dormit toata noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea_soarelui spune:

La multi ani bebelusilor ce au facut anisorul in ultimele zile...

Roisinule..felicitari fata frumoasa pt bb 2...tre sa vin sa pun mana pe voi...poate se ia...sa ai sarcina usoara si bb sa fie sanatos ...fericit si cu noroc:)

In sfarsit maine-i ultima zi de chilareala la munci...sambata plec la ungurashi o saptamana si-l las pe tati capitan de vas...imaginati-va o saptamana numa el cu fiica-sa:))))...dragul de el.....

Freia..joi vin in bucuresti si te sun sa ne vedem...multsam multsam pt pian...abia astept sa i-l dau...amu are chitara....toba...daca-i iau si pian mut filarmonica la noi in hogeac:))))...da daca-i melomana puica mamii..ce nu face mama pt ea...By the way...ceva dopuri antifonice nu ti-or dat la pianul ala:)))???

Cristinamh..tsinem pumnii si daca vedem barza aia chiauna prin drum...o ushuim direct la voi...ce-i de capul ei?:). Noi daca va intalniti nu putem decat sambata ca apoi tre sa ne intoarcem la Cernavoda si duminica e mai greu...ma gandesc eu...dar daca ii musai duminica...om face cumva sa venim ca prea ne-ati intrat in sanje si-n inima dragelor si dragilor...(piticii primii Doamnelor...:)..)

Dunemaire..bine ai venit ...Timeea este asa dulce...are niste oki superbi...sa va traiasca si sa fie sanatoasa :)

Noi in ultima vreme am fost tare ocupati...sambata la cheful bebeilor a fost super fain...cand sa car io tortul la piscina ce-mi fu dat sa aud???Ha???..Ghiceste cineva?:)))...Tunetele!!!!...Si ui asa mi-am dat seama ca vorbulitsa aia stramoseasca cu de ce te temi nu scapi...se aplica si inca cum:)))...Deci iuce iuce luai tortul ....si ne apucaram sa aranjam prajile...fructele...tortuletsul...alea alea...pe masa din livingul comun:))))...Chipul numai zambet......inima cat un purice...la gandul micutselor buburuze...in cele din urma in numar de 20:)))...ce aveau sa-mi umple casa...inima si ...urechile:)))...Or venit...era un dute-vino ...maaamaaa...si fiica-mea se credea campioana la 100 de metri...plat:)))...draga mamii draga....o primit tone de jucarii...hainute cat sa ne ajunga fo doi ani de acum...si mai ales a primit dragoste si prietenie...si caldura ...un copil fericit ...in rest...poveste:)
A suflat in lumanarica si si api a fript o palma la bunatate de tort de l-a facut una cu ...platoul...dupa care si-a dat pe toata mutritsa...arata ca indienii vopsitsi inculorile razbelului:)))
Freia...uitai sa-ti zic...o venit balansoarul...si daca ar putea ar dormi in el...se hatsana si face precum calu...apoi duce mana la tampla...se ridica in picioare si saluta cica:))))...tac-su o invatsat-o ...cica bietul mulrg albastru ii la pas de defilare...ca atare se impune...salutul de parada:))))))))))))))))))))..daca ati vedea-o:)!!!..Mai fiica-mii ii e frica sa mearga singura...face catsiva pasi...asta de multicel...si apoi isi da seama si incepe sa urle...disperata...si nu se mai misca...da nici io nu o fortez...n-are decat sa mearga mai mult cand a vrea ea:)
Cuvintele noi...ina=masina...muuumuuuu..vacutsa Fulga...mi...mihai...uca..de la ionuca nuca...si cam atat..plus uzualele:). Azi i-am facut ciorba de perisoare si chftelutse cu sos...mamaaa...a lins farfuriile:)))...si o portocala..asta ar papa non stop daca i-ash da...si ou fiert moale..papa bine bibe...si cred ca are si arderile bune:))))...ca nu pune decat ii trebuie:P...laptele de vaca l-a primit f bine...de vina pt kk mai moale era incisivul bata-l vina:)
Eu am renuntat la a o mai inveli de la 4 luni si acum doarme cu un body si pantalonashi ...fara sosetele...la noi is cam 22..23 de grade ...si iarna e jale de cald...sedem cu usha deschisa ...copchilul asta nu suporta caldura...daca ii pun manec alunga sau shosete ...urla.si se foieste de numa..da asta e...uneori eu tremur si ea e ok...daca asta e ea...eu asa o las...oricume cald:)

Gata dragelor...pupicei la micuti...numai bine la toata lumea...si nu in ultimul rand un @va iubim din suflet@

Dana si biberoana Ioana(24.09.2003)

Pozucile le pun cat pot de repede:)

floarea soarelui

Mergi la inceput