Porumbul fiert
Fetelor spuneti-mi si mie care va pricepeti, cum se fierbe porumbul?
De azi dimineata ma contrazic cu socrela: eu zic ca iese mai bun fiert cu tot cu frunza aia a lui si ea zice ca nu
Voi cum il fierbeti?
Va multumesc
iuli2you
Raspunsuri
aschiutza spune:
Noi acasa in fierbeam in frunza. Poti insa sa te joci si sa faci unul cu frunza, unul fara si sa-i compari. NE spui si noua rezultatul!!!
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
dunemaire spune:
noi il fierbem tot in panusii lui - cica ramane mai multa dulceata in el asa. n-am idee daca e adevarat sau nu.
iuli2you spune:
Va multumesc fetelor pentru raspunsurile voastre, deci pana la urma e asa cum am zis eu nu socrela fiert in panusi iese mai bun
iuli2you
romaniaau spune:
Eu curat porumbul, dar cind il pun la fiert il acopar cu citeva frunze si apoi pun capacul.
Cat spune:
Si eu tot cam asa ca romaniaau, il curat si pun cateva frunze pe fundul oalei si cu restul de frunze il acopar. Iese super bun!
Catrinel si Daria Maria
http://community.webshots.com/user/daria_maria
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by Cat
il curat si pun cateva frunze pe fundul oalei si cu restul de frunze il acopar. Iese super bun!
http://community.webshots.com/user/daria_maria
si eu tot asa il fierb, chiar aseara am fiert si a iesit foarte bun.
michiyan spune:
In Japonia se curata de frunze si se ferbe in apa cu sare pana a dat in cateva clocote.porumbul iese zemos si dulce.Incearca sa-l fierbi si cum zice socrela o data,poate o sa-ti placa mai mult asa sau nu.
Cate bordeie,atatea obiceie.Omul cat traieste invata
iuli2you spune:
Salutare,
Am incercat si fara frunze dar iese mai bun cu frunze cu tot, socrela are 50ani si inca nu stie cum e mai bun si vorba ceea a trait la tara nu ca mine la oras
Pupici dulci
iuli2you