Mamici de Arad...???(15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor.Eu azi am fost foarte harnicuta,am vopsit.Trebuia sa vopsesc teava de gaz ca au schimbat-o.V-am zis eu ca vecinul de deasupra si-a renovat bucataria si a mutat teava de gaz si a trebuit gaurit si la noi si mutata.Asa ca mi-au dat de lucru.Cu ocazia asta am vopsit si caloriferul si usa de la debara.
Acum merg sa fac ceva de mancare.

Gabi ii fac vaccinul la Tudor,nici o problema.Se poate sa fi facut nodul de la vaccin ca el ii mai grasut,au mai fost copii care au mai facut,dar le-a trecut.

Ioana,cred ca nu mai ai rabdare! Mult curaj si rabdare iti doresc.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Gabi ii fac vaccinul la Tudor,nici o problema.Se poate sa fi facut nodul de la vaccin ca el ii mai grasut,au mai fost copii care au mai facut,dar le-a trecut.

Cred ca i-a trecut si lui acum, nu l-am mai controlat demult. dar stiu ca m-am chinuit multa vreme cu masaj si unguent antiflebitic. La un moment da m-am last pagubasa
quote:
Eu azi am fost foarte harnicuta,am vopsit.Trebuia sa vopsesc teava de gaz ca au schimbat-o.V-am zis eu ca vecinul de deasupra si-a renovat bucataria si a mutat teava de gaz si a trebuit gaurit si la noi si mutata.Asa ca mi-au dat de lucru.Cu ocazia asta am vopsit si caloriferul si usa de la debara.

Chiar ca ai fost harnicuta.Eu nu vreau sa mai aud de vopsit , ca acum doi ani juate am vopsit toata casa (geamuri,rolete, usi ,calorifere) singura- singurica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ceau fetele,Alina,mersi,am reusit sa vad poza lui Tudor.Gabi,ai un bb tare dulce.
Fetelor,am pus si eu o intrebare la Discutii generale dar nu am primit nici un raspuns.Nu puteti voi sa ma ajutati cumva?
Va pup.

LindaG

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzica

Chiar ca ai fost harnicuta.Eu nu vreau sa mai aud de vopsit , ca acum doi ani juate am vopsit toata casa (geamuri,rolete, usi ,calorifere) singura- singurica.
[/quote]
Gabi,acu' 2 ani jumate am vopsit si eu peste tot.Nu voi uita niciodata,eram gravida si am nascut mai repede cu 2 saptamani,mi s-a spus ca probabil de la vopsit m-au apucat contractiile,mai bine zis de la miscarile ce le faceam sus-jos,ma intindeam pe-acolo... Eram tare harnicuta atunci,aveam un chef de lucru...pe bune!
Noroc ca geamuri nu mai am de vopsit ca le-am schimbat.
Eu as vopsi usile in fiecare an,imi place foarte mult mirosul de vopsea si imi place ca miroase a proaspat vopsit.

Li,o sa citesc ce-ai scris la Discutii generale,nu am avut timp ca am calcat.Acum l-am culcat pe Dragos.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Li, eu am vazut postul tau la Discutii genarale, dart imi pare rau nu te pot ajuta. Incearca si tu cu google , poate gasesti ceva.

Mergi la inceput

Li,fa asa cum a zis Gabi,cauta cu Google ca gasesti o gramada de site-uri cu muzica romaneasca.Am cautat si eu,sunt multe,vezi ce iti trebuie tie. Succes la cautat!

Ma duc la culcare ca ar fi timpul! Acum a venit Calin de la Bistrita si de-aia nu m-am culcat inca,l-am asteptat.Oricum maine nu merg la lucru si dorm pana la 10.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Mersi mult,aia ii problema.In Google m-am uitat dar nu am vazut nnici unde o lista cu artisti de la A-Z ca daca as vedea cum ii cheama as recunoaste iarasi.Cealalta cu Corina Danila am gasit unde scria despre album dar nu am gasit unde sa pot sa il download.Asa timpenie.Oricum va multu.

LindaG

Mergi la inceput

Li,ai gasit pana la urma sau nu?

Alina,cum stai cu diversificarea? Ai incercat cu borcanele?

Gabi,iti merge cuptorul?
Fetelor,ati mai gasit ceva subiect interesant pe-aici ca eu de cateva zile nu mai stiu ce sa citesc?
Dragos e afara cu Calin si eu mai "butonez" pe-aici.
Ce timp fain e! La amiaza a fost foarte cald,puteam sta in tricou.Am stat mult afara cu Dragos azi.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Hello,hello,nu e nimeni pe-aici astazi?
Ce parere aveti de retragerea lui Stolojan? Ati citit subiectul deschis la Discutii generale?

Dragos canta la ora asta "Podul de piatra s-a daramat...",nici vorba sa-i fie somn. Imediat mergem la baita si apoi culcarea.
Gabi,Tudor la ce ora se culca?

Mai scrieti si voi ceva fetelor ca ma plictisesc pe-aici de una singura.Mai povestiti despre copilasi.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

LA MULTI ANI CIPRI!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput