Mamici de Arad...???(15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina M, drum bun sa aveti,si profitati din plin de ultimele zile de concediu (daca mai apuci sa citesti mesajul pana plecati)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Azi noapte a venit pe lume Alesio Andrei,3900gr ,59 cm,35 PC si PT,prin cezariana;acum sunt bine si Alesio si Andrei si suntem foarte fericiti!
Va pupam!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Felicitari Ioana si Ovidiu!!!!!
Bine ai venit pe lume Alesio,sa te faci mare si frumos si sa fii cuminte!!!!

LindaG

Mergi la inceput

Gabi,unde ai vazut pozele lui Doris aia ca si eu vreau sa vad faimoasele poze .

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

FELICITARI IOANA!!!
ALESIO BINE AI VENIT PE LUME!!!!

Ioana, refacere rapida si multi nervi si rabdare iti doresc!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

AM calculator!!!!M-a fraierit si Clau si Ioana(nasa), ca cica mai au mult de lucru si cand colo el vine acasa cu tot cu calculatorCe ma bucur, ca mi-a fost fff dor de voi si ce surprisa placuta m-a asteptat!!!!Vai ce ma bucur ca a nascut Ioana!!!

Daca v-a fost dor de mine, acum o sa plangeti ca a revenit "nebuna" si iar o sa stau calare pe voi!!!

Oricum mi-a prins bine saptaman asta de liniste, am reusit intr-un final sa ma odihnesc asa calcume...mai ales dimineata, ca Raul doarme pana pe la 9.30-10.00, sau chiar mai mult...azi dimineata s-a trezit doar la 10.30

Alina33, bine ca nu s-a lovit Dragos!!!Am citit ca ai inceput sa-i dai ficat si galbenus...eu inca nu i-am dat ca mi-a fost cam frica...am zis ca ii dau de duminica putin galbenus, sa vad cum se comporta...nici spanac nu i-am dat...cum se comporta???ca eu sunt mai panicoasa si am zis sa-l iau mai usor cu diversificarea.

AlinaM, si ce zici ca sunt prezervativele???Cam asa ceva a patit vara-mea cu copilasii ei, dar nu cu prezervativele ci cu tampoanele...fata e acum mare, e clasa 6 si cand a fost vremea de tampoane, vara mea i-a spus cum sta treaba cu ele si ea mare figura zice la ma-sa:"Mamiiii, noi am crezut ca tu le pui la subbrat ca sa nu traspiri!!!"

Gabi, lui Cipri...de fapt eu i-am mai urat odata, dar nu-i bai...am vazut si eu poza cu Tudor, super faina!!!si eu am trimis o poza, sunt curioasa cat dureaza...tu cat ai asteptat???

Li, pana la urma tot n-ai pus poze de la nunta!!!N-ati facut???Ce mai face Claudia si Vanessa??? de la noi!!!

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Felicitari Ioana!!!da ce copil mare ai facut!!!
Clau, mutumim de urari! Eu am trimis poza lui Tudor prin iulie, a durat aproape trei luni pana au pus-o sus.cred ca esti tare fericita ca ai calculator!!!
Linda, vezi ca ti-am trimis prin mail adresa site-ului.

Mergi la inceput

Gabi,mersi mult numai inca nu am reusit sa o deschid.In ultima vreme imi face probleme calculatorul,nu deschide numai ce vrea el.
Clau ma bucur ca ai revenit.Mi-a fost dor de tine.
Ma dar chiar ca ii mare micutul lui Ioana.Eu de abia acuma am observat citi cm are.
Va pup

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Sa va traiasca Alesio!!!Sa se faca mare frumos destept si sanatosIoana recuperare usoara!
Clau noi n-am ajuns la spanac si ficat ca am luat-o da la inceput.Adica morcovel fiet ca asta ii place.Ieri i-am pus un pic de carnita si asa s-a strimbat si ziceai ca se ineaca cu ea.Azi ii pun mai putina sa se obisnuiasca cu gustul.
Mai fetelor tot nu ma incap pantalonii neelastici.Mai am cam o palma de slabit in talie si burticaTot probez pe ei poate, poate.
S-a mai grasunit piticotul de cind maninca cereale.Mai ales cele cu porumb ii plac.
Ieri am mers cu el in oras cu marsupiul(imi scapa cuvintul)si a fost total.E inebunit dupa masini.Era rupt de oboseala.L-am intors invers cu fata spre tata ca e cam greut pentru mama, si a adormit instantaneu.
Acum va las ca merg la Lili sa stam la aer.Ea marti merge la eco sa vedem daca e fetita sau baiat.Tare sunt curioasa!!
Week-end placut!

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Salutica! Sunt libera ca pasarea cerului, dar nu sunt libera de tot...am de facut curat...m-au lasat baietii sa-mi fac treaba in liniste...UUUFFFF, ce n-am chef, dar casa urla, e intoarsa cu curu in sus...

Alina33, eu asa am inteles ca i-ai dat deja spanac la Dragos...eu parca nu-mi mai revin...cand eram gravida, avea pretext, apoi am fost lauza, dar acum au trecut 6 luni de la nastere si eu tot nu-mi revin...uit repede, nu prea mainteleg oamenii ce vreau sa spun si parca m-am mai indobitocit

Se vedeti ce mama rea sunt...de un timp incoace Raul s-a smecherit si n-a mai vrut sa adoarma decat in brate, iar ieri chiar nu am prea putut sa-l tin in brate, ca ma dor ingrozitor spatele si ce m-am gandit eu, hai sa-l pun in pat, dispar din camera si las usa doar crapetita...zis si facut...ascultam la usa sa vad ce fae si a marait de cateva ori, adica vreo cateva minute si a adormit singur singurel si cel mai important, FARA SUZETA...Aseara am procedat la fel si a adormit...sper sa tina, ca eu deja sunt gaba de spate...coloana mi-e praf, trebuie sa merg iar sa-mi fac film si probabil ca nu scap de inca o tura de fizioterapie

Inainte de curatenie am zis sa arunc un ochi la voi, sa vad ce faceti si acum fug sa-mi beau cafeluta si

Va pup!!!

Poze familie

Mergi la inceput