AJUTOR!!!!!
Am o mare problema si am nevoie de cineva care se pricepe la legi si la interpretarea lor.
Mama mea este alcoolica...Cand eram insarcinata in 5 luni m-a batut pe starda,beata fiind.Astazi,cand baiatul meu implineste 7 luni,eram in parc cu el,s-a infiintat lg noi si a vrut sa-l ia in brate-beata fiind.Nu am lasat-o,dar apoi mi-a sunat telefonul si a trebuit sa vb.In timpul acesta l-a luat din carut si-l tinea in brate.Am inchis tel. si am incercat sa i-l iau.Nu a vrut sa mi-l dea si efectiv a trebuit sa ma lupt cu ea sa-mi recuperez copilul!!!Nimeni nu a intervenit!Am pus copilul in carut si am incercat sa plec.M-a urmarit si a incercat sa ma ajunga din urma amenintandu-ma.Norocul nostru a fost ca sotul meu lucra chiar lg parc si a venit in fuga sa ma ajute!A iesit circ,dar nu asta conteaza!
Mie mi-e frica sa ies cu copilul afara!Mi-e frica sa stau in casa cu el pt ca a mai venit beata la usa mea si a facut spectacol!
Vreau sa stiu ce modalitate legala am de a obtine ordin de restictie!Legal,cum ma pot simti in siguranta?Cum pot sa-mi apar copilul de un om nebun si alcoolic?Caci nimeni nu se baga daca ma prinde pe strada,nimeni nu-mi sare in ajutor!!!
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
Raspunsuri
monica-elizabet spune:
Doamne ce situatie....
dar daca tot vrea sa-si vada nepotzelul de ce nu incerci pe alta cale fara legi si restrictii sa-i spui ca macar atunci cand vine sa-l vada sa nu mai bea si atunci poate rezolvi doua lucruri dintr-o data fara bataie de cap....nu stiu zic si eu asa nici hu-mi pot imagina cum este fiindca si mama si soacra mea ma ajuta si cel putin fara mama nu m-as fii hotarat sa fac si al dolea copil.
iti urez toate cele bune si multa, multa rabdare
imi pare rau ca nu te pot ajuta cu sfaturi despre legi dar eu incerc sa le evit cat pot mai ales ca e vorba de mama ta.
monica
marius spune:
Trimite un PM lui Liviu's. Nu stiu daca exista in legislatia romaneasca ordin judecatoresc de restrictie. El e mult mai potrivit.