Sus...in Scandinavia (10)
Raspunsuri - Pagina 9
Katarina spune:
Bey,m-ati lasat in aer..V-am rugat si io sa-mi spuneti una,doua interjectii acolo,in suedeza.Ca am avut compiunere,si Mercedesul din povestirea mea a fost busit din spate de un camion,la o intersectie.Si le-am descris io la suiedeji,cu lux de amanunte,ce zice si ce face un sofer nervos cand cineva ii strica bunatate de masina.Punctele de maxim interes erau alea cu interjectiile si injuraturile.
frantuzoaica spune:
io una nu am fost pe faza si daca eram...din ce l-am auzit eu pe Daniel la volan de o bucata de vreme...sunt din alea de-a nostre,romanesti ca ma uit si eu la el si se uita si aia la noi ca la masini straine asa ca daca te ajuta stiinta mea,varsågod!ce mai spunea Daniel:jävla psichopat! si jävla social-democrat!sau ceva de genul asta...dar astea nu-s interjectii,asa ca tot nu te-am ajutat...
frantuzoaica spune:
bai,ce te-ai luat de Mercedes?si de camioane..uite ca acu mi-a cazut si mie fisavezi ca io mi-s superstitioasa...trebea sa pui si tu un trabant acolo,cu un biciclist!
Katarina spune:
quote:
Originally posted by frantuzoaica
bine...ai dat bomba si ai fugit,teroristo!cu prima ocazie...i'll get you!hahha
Ia nu ma ameninta matale,ca tziu imediat de maneca si-ti dau la popouN-am mai raspuns c-am tulit-o de acasa,i-am pus Adelei cartea la posta.
frantuzoaica spune:
hahhaha...am spus ca "i'll get you"-care poate insemna si "te prind"(de mana)hahhaha sau "te iau" (de acasa cu arcanu)hahahha io...dupa ziua de luni...
Katarina spune:
Si bey,povestirea a fost deja scrisa ,cenzurata,si-apoi trimisa la corectat.Da' sunt bine de retinut si alintaturile lu' barbate-tu'.
frantuzoaica spune:
pai io te ajutam dar n-am fost pe faza cred...ei,lasa ca iei tu nota 10 cu felicitari ca ai pus Mercedes la inaintare
frantuzoaica spune:
lasa..ca oricum,azi m-am avut cu toata lumea...cu Elena care imi zice"take it more slow",cu narancea care vorbeste limba lui si franceza,spaniola,engleza,suedeza,romana mea nu gasesc nici un echivalent,si tu care ma acuzi ca te amenint!ei,bun inceput de saptamana!!cred ca e un semn ca tre sa zbor spre tarile de unde am venit nu demult....
Katarina spune:
Apai nu stiu ma Frantzuzoiaco..daca tu ti-ai incepe mica ta povestire cu.." Era clar o zi de cac...",cam cum ti-ar aprecia astia lucrarea?Mai bagi si cativa de "djävla" si alte gangureli din astea gasite pe net..Io nu ma vaz prea bine