Sus...in Scandinavia (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Apai mai,am glumit,cum sa-ti dau eu la poponeatza?Te caftesc de-a binelea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

pe mine una nu prea m-a durut de aprecieri si nici nu ma doare...alea sa si le bage ei undeva,pe mine m-a interesat sa vorbesc limba si sa bag cat mai multe cuvinte la ghiozdan...cam asta...parere pur personala!

Mergi la inceput

Lasa ma frantzuzoiaco chestiile cu limbile,ca astea e grele si cu miscari din capIa spune,cum a fost in Spania?

Mergi la inceput

de ce nu te vezi bine?ca ai scris niste cuvinte pe care,cu siguranta,ei le au in vocabular de la varsta de 3ani?!!hahha si nu le cade prea bine acentu' unui imigrant?sa invete ei romana,atunci mai vorbim,ca nici n-o sa stie cu ce se manaca"fa","oui","uhh" samd..

Mergi la inceput

cum sa fie in Spania...mie mi-a fost rau mai tot timpul...m-au filmat verii cand dadeam la rate de zor(na,ca mi-a venit si mie randul la rate)mancarea lor:melci,scoici....sa vezi ce sanatos mai era cand imi crantaneau dintii de la nisip...in rest ,ca in telenovelele spaniole..hahahha....ce-a zis ala,ce-a facut,cu cine,de ce ,cum....ca la nunta!!Elena,attention! hahahha
Barcelona,frumos oras...dar in Spania nu as locui in viata!(poate doar in cimitirele lor cu cavouri pe inaltime,unii peste altii hahhaha

Mergi la inceput

Dar ce ti-a displacut in afara de mancare si aglomeratie?

Mergi la inceput

poate ai observat frantzuzoiaco,ca te tzinui de vorba ca sa ma colorez si io putzin.Iote ce rosie is acu'!

Mergi la inceput

ce nu mi-a mai placut:peste tot aer conditionat...si cand iesi afara...bum!!!si faptul ca spaniolii nu umbla dezbracati,sa vad si eu macho de macho peste totsi ca nici un spaniol nu vorbeste engleza(doar in aeroport)si noroc ca ii intelegem noi(romanii) pe ei ca altfel nu stiu ce ar fi facut Daniel fara mine

Mergi la inceput

Asa,deci...m-ai folosit ca pe o carpa in interese personale!!Caracatita,mafie ce esti!!!

Mergi la inceput

Da' poate nici tu nu ai observat ca si eu sunt mätura acum!voiam sa spun Matura!!

Mergi la inceput