Cum vi se pare viata in Japonia (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

hai ca am pus cateva pozici de la petrecere...de povestit pe cuvant ca nu am avut timp..ieri cand am inceput sa scriu sa trezit bb...tot o sa va scriu,nu ma las...

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

mami,tati si bb george (22.05.2004) ->

poze nunta ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Sandra, sint supeeeeerbe pozele...esti ca o zina din povesti...si sora ta la fel...M-ati dat gata!

Desi ma repet, iti urez toata fericirea din lume, sanatate si numai bine!!!

Chimonourile m-au dat gata...Abia astept povestirea...

Pupici si numai bine,
Irimell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Sandra, super pozele! Frumosi mai sunteti cu totii, da' mai ales tu

Casa de piatra! Sanatate si fericire!

Mergi la inceput

Michiyan

Irimell multumesc mult...abia astept sa vina si pozele celelalte facute de profesionist...

elutza82 tu ce cauti pe la noi? ti-e dor de japan?

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

mami,tati si bb george (22.05.2004) ->

poze nunta ->

Mergi la inceput

adel99 multumesc ..hai ca ma faceti sa rosesc

am intrat acum la poze si ,e ceva ciudat,nu pot sa deschid poza 3245 (in rochia alba)..asa mica se vede,dar cand dau clic pe ea se deschide alta poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salut tuturor, revin printre voi dupa 2 zile de absenta si asta din cauza netului. Ba merge, ba nu merge! Sorina in legatura cu kg pe care ai voie sa le iei: depinde de linia aeriana cu care zbori. De ex. cei de la British iti dau voie cu 25 kg la bagajul de cala si maxim 10 la cel de mana. Acum, ultima oara cand am zburat cu Lufthansa la plecarea din Ro mi-au atras atentia ca aveam 25 de kg si erau permise doar 20!. Daca zbori cu KLM-ul am vazut ca sunt permise 23 de kg la cala. Ar fi bine sa nu depasesti limita de kg pt ca in ultima vreme nu mai sunt atat de indulgenti ca "pe timpuri". Daca ai mai multe bagaje, o parte din ele ar fi mai bine sa le trimiti prin posta, caci te ajunge mult mai ieftin, decat daca ai plati kg in plus la aeroport. Spor la facut bagajele. Apuca-te de acum caci zilele trec repede si o sa vezi ca te trezesti pe ultima suta de metri cu munti de haine si cadouri imprastiate in jurul tau. (de fiecare data o patesc si eu si cu toate ca imi promit ca data viitoare o sa fac totul din timp, nu ma pot tine de cuvant)Ayumi tu la ce fel de scoala vrei sa te duci: cele care se fac sub coordonarea primariilor si toti profesorii sunt voluntari-deci nu trebuie sa platesti decat o taxa onorifica, sau la institutele de limba, adica cele care se alfla sub "obladuirea" diferitelor universitati si la care trebuie sa platesti o taxa destul de substantiala (ca ex. aici la mine, o inscriere la un astfel de institut costa 700.000yeni/anual)? Daca te referi la cele din urma, eu am salvate in calculator niste site-uri.
Michiyan LA MULTI ANI FERICITI!Irimell am gasit si eu cartea de care vb. tu. Ai citit " TAI-PAN"?

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Va multumesc pentru raspunsurile voastre atat de prompte!

Raluca,ce mai faci????Ma gandeam la tine c-ai disparut si m-am gandit ca esti ocupata. Nu-mi mai aminti de bagajeca si eu sunt asa de aiurita ca mereu ma trezesc pe ultima suta de metri ca n-am aia si ailalta,in plus,mai am de cumparat cadouri la doua persoane. Ca sa nu mai spun ca pentru mine imi mai doresc o mie si una de lucruri. Cred ca pana la urma ma limitez la ce-i mai important.
Vroiam sa-mi fac un pachet cu rame,guma de aici,si tot felul de tsumami japoneze,dar cred ca renunt pana la urma.

Sandra,ce poze superbe!!!!!!!Aveam dreptate cand spuneam ca vei arata ca o printesa,rochia este nemaipomenita dar persoana care a imbracat-o este si mai frumoasa.
Eu tot o tin pe a mea:semeni cu sora ta perfect,parca sunteti gemene!

Sorina.
"The heart is the most essential human quality"

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

Sandra20...ce faci draga???
Normal ca mi s-a facut dor de Japonica...dar mai ales de voi...si cel mai mult de iubitul meu nepotzel GEORGE...il iubeste tusha mult,mult de tot...

Va pup fetelor

http://community.webshots.com/user/elutza82

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Michiyan. multa sanatate, fericire si ce-ti doresti sa se indelpineasca!

sandra20, sunt superbe pozele. esti tare frumoasa, iar imbracamintea e deosebita. abia astept povestirea. sa fii fericita si iubita!

mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.babiesonline.com/babies/h/hanako/" target="_blank">web1 web2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii web3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michiyan spune:

Va multumesc inca o data si va doresc si voua o viata fericita plina de bucurii si impliniri.
Sandra,pozele de la nunta sunt superbe.

Mergi la inceput