Cum vi se pare viata in Japonia (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

La multi aaaaani, michiyan, sa ai parte de tot ce-ti doresti!
Julie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Michi, mai primesti colindatori? :)) La Multi Ani fericiti si cu vise implinite cand, cum si cat vrea sufletelu' tau ala nastrusnicul

--------------
been there, seen that, so what?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michiyan spune:

Julie,Conchita, va multumesc si va doresc si voua sa fiti iubite si fericite.Poate ne mai intalnim pe chat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Buna fetelor! In primul rand vreau sa va multumesc la toate ca existati si ca va deschideti sufletzelele aici pentru toata lumea Si eu sunt, la fel ca unele dintre voi, casatorita cu un si locuiesc aici de 3 ani. nu avem inca, insa... cred ca nu vom mai putea amana prea mult. Deja sentimentele materne urla puternic insa toti prietenii ma sfatuiesc sa nu ma grabesc. De cand am descoperit stau si citesc cu nesatz tot ce s-a scris pana acum de am ajuns chiar sa am un gand de bucurie pervers daca sotzul intarzie de la serviciu sau doarme in week-end ca eu sa pot savura nestinghetita mesaje si povestiri de ale voastre chiar daca sunt scrise cu un an sau doi in urma. Sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru sa devin "nakama" vorba japonezului, sa particip si eu cu un gand, un sfat sau o informatie daca ma tine "bagajul" meu de cunostintze si respectiv , la randul meu sa am parte de acestea daca atunci cand voi fi in impas... si .... inca o data SUNTETI MINUNATE!

rocsana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

SandraCasa de piatra!Pozele sunt o minunatie!Adica voi sunteti minunile!
MichiyanLa multi Ani!Toate cele bune!
Nishiro bine ai venit!I-ti doresc sedere placuta!Pe unde locuiesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Bine ai venit nshiro!!!!Sedere placuta si cat mai lunga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

nshiro bine ai venit printre noi...te mai asteptam cu povestiri...

va multumesc la toate pentru urari...acum m-am apucat de scris "povestea"..bb doarme,asa ca am timp,am scris cam jumate pana acum,sper sa reusesc sa o termin pana se trezeste..daca nu...maine sigur..I SWEAR...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

Elutza pai e frumos ce faci tu???
cand vreau sa vorbim,nu te gaseste omu` pe messenger,in schimb pe DC esti tot timpul,nu e frumos...
ieri am facut crema de zahar ars..au mancat si ei,le-a placut...ken mi-a "taiato" scurt..ca el a mai mancat asa ceva..budinca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

Sandra...ce faci fetitza???
Chiar nu mai dau de tine?...sau de mine???
Ce face iubitelul meu GEORGE???
Sa-i spui ca-mi este dor de el...

http://community.webshots.com/user/elutza82

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Bine ai venit,Elutza,in vizita la noiLas` ca in curand parasesc si eu Japonica si vin la tine!

Astazi am fost la film,am vazut The Village,vazusem reclama la tv si parea foarte omoshiroi,dar n-a fost cine stie ce. Dar a fost ca n-am stat in casa,a plouat toata ziua si n-am avut ce face.
Am fost si pe la magazine sa cumparam cadourile care ne mai trebuiesc si am cumparat o pereche de pataloni de toamna si pantofi pentru.....mine. Nu gasesc si pace,dar pentru mine imediat am gasit,sunt ceva de groaza!
Vreau idei!!Ce-as putea sa-i iau cumnatului meu,de 26 ani - care de altfel este frate geaman cu sotul - si iubitei lui de 20 de ani?!?!?!

Sorina.
"The heart is the most essential human quality"

Poze

Mergi la inceput