Copilasii din 2002 (03)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Buna dragelor,

Eu nu am mai scris de mult la acest subiect, stau tare, tare prost cu timpul. La multi ani! tuturor bebelicilor care-si sarbatoresc ziua de nastere in aceasta perioada.
Noutatile noastre ar fi:
Clara vorbeste foarte bine, chiar daca stalcit, are un vocabular foarte bogat si face chiar si fraze, reuseste sa exprime tot ce vrea. Foloseste verbele la timpurile corecte, stie 2 poezioare dar vrea foarte rar sa le spuna. Stie cum o cheama si cati ani are, asta de mult timp, dar acum nu mai vrea deloc sa spuna cand o intreaba cineva. Stie sa numere pana la 10, dar mai sare uneori peste cateva cifre. Stie mai multe litere din alfabet pe care le recunoaste si spune cuvinte care incep cu litera respectiva.
Ii place foarte mult sa deseneze, carticelele si pe ea.
Ii place mult muzica populara si muzica clasica, pe care si danseaza ca o balerina, mai ales cea cu solo de vioara pe care o recunoaste oricand, la fel si toba .
Ii plac foarte mult desenele si primul cuvant pe care il spune cand il vede pe tati, este "cacatoiu, tati unde cacatoiu?", adica vrea laptopul sa vada "cip si dail, tzoiu donad, aladin si pitzicile atocate". Mie imi spune "ubita mia" si "bubulina mare".
Se catara si sare peste tot, ne-a zapacit cu cataratul, face tumbe si gimnastica , e asa de haioasa....
Este in perioada " nu vleau", orice ii spui in prima faza e nu vleau, apoi se mai intampla sa se mai si razgandeasca.
Cu olita tot in urma suntem, face si pipi si caca la olita, dar nu ne spune decat f. f. rar, de obicei o punem noi cam cand stim ca ar trebui.
Este prima cand vine vorba de telefon, numai ea raspunde, altcineva nu are voie.
Cu inotul merge foarte bine, acum in iarna vrem sa o punem si pe patine de gheata, iar prin ian-febr. pe schiuri, sa vedem daca va vrea.
Am fost de vreo 4 ori la Tandarica si am vazut 4 piese de teatru care i-au placut foarte, foarte mult.
Am avut ceva probleme cu ea acum 2 saptamani, dar le-am depasit cu bine.
Inca e mai micutza decat media, la 2 ani si 2 luni avea 12 kg, 86 cm, dar dr. zice ca are talia mea si sa nu ne facem probleme. Cu sporturi adecvate isi va desparti mostenirea genetica cu pana la 10-15 cm.
Nu stiu ce sa mai zic, cred ca si asa am zis prea multe.
Va pupam pe toate, pe voi si pe bebicii vostri

Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12172 ( Povestea nasterii )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, Ana Corina ! Petrecere frumoasa si daruri multe ! Felcitari, mami ! Sa va incante mereu !

Theodora, multumesc pentru urare, esti o scumpa ! La fel si Gabbriela, care a deschis subiectul de la "Evenimente" !
Ce bine de baietii tai ca se au unul pe celalalt, Theodora ! O prietena care sa fie la gradinita cu ea, lipseste si Cristinei. Inca nu s-a atasat de nimeni.
Am vazut noile poze cu gemenii, sunt niste scumpi, dansatorii tai !

Irina(dacia), Edy al tau este un adevarat cavaler ! O sa franga multe inimi cu acei ochi albastri !

GabiG, cand mai vedem poze noi cu vorbareata ta ? Sunt sigura ca se va descurca la gradinita ! Iar in legatura cu faptul ca ar manca incontinuu, la cate kg si cati cm are nu mi se pare grasunica, ci bine dezvoltata. Totusi, incearca sa nu-i dai intre mese nimic consistent, doar fructe sau iaurturi. Sanatate si sarcina usoara in continuare !

ruxi, se pare ca ai o adevarata sportiva acasa ! Si noi vrem sa incercam iarna asta, patinele pentru Cristina.
Asteptam poze noi cu frumoasa ta !

Mihaela, si Cristina spune ca vrea zapada calda, ca asa-i place ei, calda. Eu i-am cumparat si i-am dat deja o carte de colorat cu . De 2 zile, Cristina ne inebuneste pe toti cu Mosu'. L-a pus pe tati sa scrie o scrisoare Mosului cu ceea ce vrea sa-i aduca: 3 oua Kinder(si pt. cele 2 verisoare ale ei), papusi, haine si umbrela(are una imprumutata de la una din verisoare). Intr-una intreaba, unde-i Mosu' sau ne anunta ca vine Mosu'. Adoarme si se trezeste cu Mosu'-n gand. "Unde-i Mosu', mami ?"

Sanatate si numai bine!

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

Nina,
esti o draguta cum ai tu cite o vorba buna pt fiecare. Sa stii ca l-am batut pe al meu sot la cap si in sfirsit a mai pus citeva poze pe site-ul nostru. I-a trecut euforia cu aparatul digital, se pare. Cind l-am luat era tot cu el in mina, acum abia daca face o poza-doua la citeva saptamini.
Va pup pe toate si va doresc numai bine voua si picilor!

, Francesca 2 ani 5 luni + bebe din burtica DPN 19 apr.2005
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://www.geocities.com/adrianb74

Mergi la inceput

GabiG, imi place sa citesc tot ce se scrie aici, la acest subiect, si ma bucur ca serviciul fiind mai lejer imi permite sa-mi petrec destul de mult timp pe DC !
Multumim pentru poze, Gabi ! Sunteti superbe ! Francesca are niste ochisori negri foarte frumosi si zambareti ! Si e tare dulce in pozele cu pulpita sau prajitura si impletitura aceea mare ! Sa va traiasca si sa va incante mereu, alaturi de surioara sau fratiorul ce urmeaza sa vina !

Sanatate si numai bine !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

Nina dragade la noi si merci.
crestem noi mari si venim in petit pe la voi ca si tu ai o comoara.....Sa-ti traiasca si sa te bucuri mult de ea.

Irina si Edy cel scump!(5 noiembrie 2002)

POZE NOI LA 2 ANI!PARTY!
http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

20.11.2002--- Ana-Ilinca La Multzi Ani , Ana, sa creshti mare, sanatoasa si sa ai o viatza plina de noroc si impliniri.
Anina_n nu shitu inca sigur daca ii fac ziua la Julian cu invitatzi sau doar cei ai casei. Nu pricepe el mare lucru, zic eu , mai vad eu panain 24 mai este un pic.
O zi buna si multa sanatate la toata lumea

Gabbriela & Julian
www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

La multi ani, Ana-Ilinca ! Petrecere frumoasa si daruri multe ! Felicitari, dianapas, si sa va aduca numai bucurii si in continuare !

Irina, va asteptam in petit, caci la mami ii place Irlanda cea cu verdeata multa si cu vechile castele !

Gabb, daca vor fi acolo si prietenii lui de joaca va fi superincantat, cum sa nu priceapa ? Inteleg ei multe, doar noi credem ca nu !

Pe curand, dragi mamici !

Paul are nevoie de noi:

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anina_n

Gabb, daca vor fi acolo si prietenii lui de joaca va fi superincantat, cum sa nu priceapa ? Inteleg ei multe, doar noi credem ca nu !

Pe curand, dragi mamici !

Paul are nevoie de noi:

Anina_n nu cred totushi ca ii tzin ziua cu invitatzi din mai multe motive:
unu: catziva din prieteni lui de joaca tocmai au ceva raceli urate si nu vreau sa il pun si pe el la bataia virushilor.
Doi: nu am fost niciodata la ziua cuiva pana acuma nu si vreau sa creada lumea ca ii chem pt cadouri "dupa ce mergem noi la catziva invitatzi ii vom chema si noi la ziua lui J, anul viitor",
trei: nu ma simnt in toane de supravegheat copii mici si tzipatori.
Ii este deajuns noi ai casei si cateva poze, cadou, si tortuletz... avem timp de la anu in colo sa facem tot petreceri.
Mamicilor care atzi dus copii la gradinitza, cum atzi reushit sa ii facetzi sa stea acolo si sa nu mai planga dupa voi? Eu ii tot explic de copii si de jocuri si cand l-am dus de proba, la plecare tzipete si nu se lasa de mine... sa il mai las in pace, sa stea acasa sau sa il duc la gradi si sa il las acolo, asha plangand cum este? Voi cum atzi procedat?

Gabbriela & Julian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgabriela spune:

Buna fetelor, am revenit, Multrumesc de urari (ma simt si eu printre celelalte Gabriele, mai ales ca pt. prima data (la lucru0 am sarbatorit Gavrila=Gabriela)Eu stiam ca gabriel este Ingerul care pazeste Poarta Raiului si nu Sfant... dar...)
Briana este "bine' de lambii cred ca am scapat , cu zentel, am refacut de 2 ori analizele si au iesit negativ, dar si a inceput sa manance mai bine.Folosim ulei de seminte de dovleac , aproape la orice!
Gabbriela - incearca sa-l trimi-ti pe Julian la gradi cu sotul tau, eventual sa pleci inainte de a iesi ei din casa, sa stie ca ai plecat la lucru si la el sigur nu va dura asa de mult scandalul! Briana plange ca vrea sa se imbrace dimineata si sa mearga si ea la 'gadi' =cresa!
Avem noroc ca ne accepta cu mancarica de regim de acasa, si la pranz ea papa "supica pt. inichi" Nu stiu daca am spus ca am mers la cresa cu lista ce si cum are voie sa manance( pt nisip si pietricica la rinichi)! Asteptam data de 3 decembrie cand mergem la control sa vedem daca este ceva mai bine sau este ereditar! Sper sa fie ceva trecator!
Dar topaie toata ziua, maine mergem din nou la teatru de papusi (pe timp de iarna avem program in fiecare duminica de la 11) Maine este Guliver in tara papusilor, a mai vazut piesa dar ii place! Canta toata ziua "casca mea' Gasaca mea a lui Hai-Q (e bine?) a auzit-o la cresa (au si TV) dar am inceput sa ne trezim noaptea plangand , poate totusi are crize renale, elimina pietricica (stiu ca sunt groaznice!), a inceput sa numere pana la 15 , "al unpelea", al 'doipelea" ..E asa de dulce! NORMAL! dar si cand nu obtne ce vrea palange ... cu niste lacrimi...!
Va pup si ave-ti grija de voi si de pupiutii vostri!
PS. GabiG Am pus poza cu 'noi" din Botanic la vedere si va pomeni aproape zilnic, Briana stie de Belgia, dar nu stiu daca realizeaza cat de departe e Francesca! Ave-ti grija de voi si mai asteptam vesti!
Gabi si Briana!
http://community.webshots.com/user/cgabriela

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cgabriela

Buna fetelor, am revenit, Multrumesc de urari (ma simt si eu printre celelalte Gabriele, mai ales ca pt. prima data (la lucru0 am sarbatorit Gavrila=Gabriela)Eu stiam ca gabriel este Ingerul care pazeste Poarta Raiului si nu Sfant... dar...)
Briana este "bine' de lambii cred ca am scapat , cu zentel, am refacut de 2 ori analizele si au iesit negativ, dar si a inceput sa manance mai bine.Folosim ulei de seminte de dovleac , aproape la orice!
Gabbriela - incearca sa-l trimi-ti pe Julian la gradi cu sotul tau, eventual sa pleci inainte de a iesi ei din casa, sa stie ca ai plecat la lucru si la el sigur nu va dura asa de mult scandalul! Briana plange ca vrea sa se imbrace dimineata si sa mearga si ea la 'gadi' =cresa!Avem noroc ca ne accepta cu mancarica de regim de acasa, si la pranz ea papa "supica pt. inichi" Nu stiu daca am spus ca am mers la cresa cu lista ce si cum are voie sa manance( pt nisip si pietricica la rinichi)! Asteptam data de 3 decembrie cand mergem la control sa vedem daca este ceva mai bine sau este ereditar! Sper sa fie ceva trecator!
Dar topaie toata ziua, maine mergem din nou la teatru de papusi (pe timp de iarna avem program in fiecare duminica de la 11) Maine este Guliver in tara papusilor, a mai vazut piesa dar ii place! Canta toata ziua "casca mea' Gasaca mea a lui Hai-Q (e bine?) a auzit-o la cresa (au si TV) dar am inceput sa ne trezim noaptea plangand , poate totusi are crize renale, elimina pietricica (stiu ca sunt groaznice!), a inceput sa numere pana la 15 , "al unpelea", al 'doipelea" ..E asa de dulce! NORMAL! dar si cand nu obtne ce vrea palange ... cu niste lacrimi...!
Va pup si ave-ti grija de voi si de pupiutii vostri!
PS. GabiG Am pus poza cu 'noi" din Botanic la vedere si va pomeni aproape zilnic, Briana stie de Belgia, dar nu stiu daca realizeaza cat de departe e Francesca! Ave-ti grija de voi si mai asteptam vesti!
Gabi si Briana!

cgabriela voi incerca sa il las cu tacsu , dar acolo este si mai mare plansul pt ca pe tacsu il vede mai rara cum lucra mult si plange de cate ori il vede ca pleaca , defapt piciu meu plange dupa toata lumea care vine si pleaca de la noi.
O sa incerc acuma, vad eu daca da rezltate sau il mai tzin inca acasa, este totuhsi mic, si nu trebe neaparat sa mearga la gradi , ca eu nu lucrez, dar am vrut eu sa fie si el mai mult cu copii deodata cu el.
Sanatate la micutza ta si sa fie totul bine cu ea cand mergetzi la control.

Gabbriela & Julian

Mergi la inceput