FIV 18

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Deci in ultima instanta toti apelam la numele cainilor pentru ca si pe catelusa mea o cheama MURA, pe mine Gabi dar la fel nu m-am putut loga si am folosit numele ei.
Stie cineva de Dr. Albu de la Giulesti? Am inteles ca este f.f.f bun in materie de genetica medicala.
L-am vazut la TV si a rezolvat niste cazuri "imposibile".
Am inteles ca face si FIV ICSI si mai mult decat atat cu selectie de spermatozoizi in cazuri de "defectiuni" genetice.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Tia, tu unde ai facut?
Si de ce isi cumpara toate fetele medicatia din Ungaria?
Se duc personal ori o comanda?
Eu as putea oare sa o cumpar din Germania?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

quote:
Originally posted by Tia

lachione, sa fie cu noroc

anemona, ce-ti face mandretea? nu ne mai dai un link sa vedem poze?

Tia, multumim de intrebare, scumpetea mica e bine, a crescut, are aproape 5 kg si e vioaie si ambitioasa foc. Nu va promit inca, dar cred ca o sa putem posta niste poze noi, chestia e ca nu le putem pune de pe camera direct la noi pe pc ca nus' ce nu are, trebuie sa ajungem cu camera la cineva, sa le punem pe cd, dar se rezolva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

mersi mult de tot fetele......

citind mesajele am inteles in mare despre ce ar fi vorba...
eu mai am de asteptat cele 72 de yile de tratament pt a sti daca se poate in vitro si va dati seama ca deja nu mai am rabdare.....

in general nu stiu sa astept asa ca o sa fie cam rau...

mersi tia, ii voi scrie un PM lui ilie..
plec imediat acasa dar maine intru sa vad noutatile.

va doresc la toate succes la fel de mult cat imi doresc mie.
sa fiti optimiste pt ca asta conteaya f mult.

pupici.......

flavia

Mergi la inceput

MURA, DRAGA,

Stai calma! Iti spun eu despre Dr. Albu si te scutesc de 400.000 de lei cat mi-a luat mie pe "consultatia" care a constat in: " - domnule doctor va ocupati si de reproducerea asistata mai precis de fiv, icsi, etc? Raspuns: Nu ma ocup cu asa ceva, va dau niste prospecte pe care sa le studiati, in legatura cu specializarea mea si o carte de vizita, iar dupa ce ramaneti gravida puteti opta sa va urmaresc eu sarcina."
Si unde mai pui ca eram trimisa de un prieten de-al lui care imi este ruda apropiata! M-a lasat si sa astept de la 7 seara pana la 10 ca sa imi spuna ca am nimerit gresit. De parca asta nu mi-ar fi putut spune si la tel. sau mobil pe care l-am contactat initial si care de altfel nici nu apare pe cartea lui de vizita.
parerea mea? O FI BUN GENETICIAN, OR FI SI ALTII DAR CU SIGURANTA ESTE UN BUN COMERCIANT INAINTE DE TOATE

Mergi la inceput

NU M-AM SIMTIT NICIODATA MAI RIDICOL
Am stat 4 minute in cabinet,am schimbat cateva fraze,cand l-am contactat telefonic desi i-am spus ce problema am a insistat sa ma vada, iar acolo m-am simtit ca si cum m-as fi dus sa nasc cu un stomatolog... penibil si ridicol...si-a facut omul reclama dandu-mi doua pliante si o carte de vizita, dupa care mi-a spus ca ma costa 400.000 lei. Sa stii ca nu sunt o tipa zgarcita, in ziua aceea cheltuisem aproape 1000000 ptr. lachione (jucarii, vitamine,etc) dar daca n-as fi venit la el din partea acelei rude, zau ca i-as fi spus ca nici prostituatele nu-ti iau bani atunci cand nu-ti ofera servicii care tin de neputinta lor.
Sa ma ierte fetele daca le-am parut putin obraznica sau rea, dar mi se pare ca de cele ca noi, mai ales un medic nu trebuie sa-si bata joc. Face inseminare artificiala dar nimic mai mult si nici aia nu stiu cat de bine. INSA, este intr-adevar un foarte bun genetician pentru embrioni. Merita contactat dar DUPA CE AVEM BEBE-UL IN NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Multumesc de informatii Laura.
Se pare ca informatiile pe care le aveam eu erau gresite.
Oricum am luat-o pe un drum si vreau sa il urmez pentru ca in Prof. Ancar chiar am incredere. E vorba despre ceea ce spunea Tia - feeling-ul acela pe care il ai in ceea ce priveste relatia medic-pacient, si pe care eu nu l-am simtit niciodata pana acum si slava domnului am fost la multi dr.
Ca dovada ca ceea ce mi-au spus "stai linistita ca totul e bine" s-a dovedit a fi "prost". Ca dovada ca de 5 ani incerc si... NIMIC.
Eu nu am ramas niciodata insarcinata.
Problema mea este daca sa risc o inseminare (riscul de extrauterina) sau sa merg direct la FIV ICSI?????????
Ajutati-ma sa iau decizia cea mai buna.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jonica spune:

Laura (Lachione),

In primul rand, eu nu am caine...Mie asa imi zic colegii de servici...Si eu m-am gandit ca provine de la Lucky cand am un postat un mesaj mai inainte si uitasem sa pun "h", si am suna total aiurea ce am scris.
Eu am patit in Cluj cu un doctor asa cum ai patit tu, eu ma agat de ideea ca poate daca imi urmarea sarcina de la inceput si nu imi zicea sa merg peste 2 luni nu o pierdeam. Ma rog, asta este.
Eu am o prietena care a ramas insarcinata la 1 luna de la laparoscopie. Nu-mi propun neaparat si eu acelasi lucru, dar la mine este o investigatie care nu mai poate astepta.

Te pup,
Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

sunt norocoasa care a vazut-o be bobocica anemonei: este saten inchis-bruneta (inca? mamika este blond canepiu, un par.. superb) si are o guritza ca un boboc de trandafir si pleoapele stravezii (anemona nu stie, dar m-am holbat mult la bobocica, ca nesatula!)

Mergi la inceput

Draga Ioana,

Majoritatea celor care isi desfunda trompele prin laparoscopie raman imediat insarcinate dupa aceea. La mine problema a fost ca a desfundat o trompa care oricum nu mai era buna de nimic; datorita multor anexite, trompa a ramas dilatata, si-a pierdut motilitatea iar mucoasa interna a trompei nu mai favoriza fecundarea. Doar ca toate astea le-a aflat in timpul laparoscopiei. Deci eu am fost o exceptie. Si eu ma asteptam sa raman imediat. Singura mea sansa de 0,000001% ar fi sa fac tot o extrauterina deoarece trompa mea nu mai lucreaza, nu mai trimite embrionul in uter. La tine sper sa fie totul ok ti-o doresc din tot sufletul. Incearca, pentru ca tot trebuie sa-ti pui uterul la punct.
Pupici.

Mergi la inceput