Mamici de ianuarie-februarie 2005(36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Pupici la BB-i si Burtici
7 pounds, 11 ounces, and will be 19 inches long-asta nu mai stiu sa traduc, ca-n rest... Cornelia tu te vaitai de 9 ore, dar eu ce sa mai zic de cele 16 preconizate, mi s-a ridicat parul in cap, brrr, ca e fetita-pana acum asa ni s-a spus, ochi albastri-pai cam toti copii au ochii albastri la inceput, asa ca nu-ti fa griji ca te da sotul afara. Si mai ales cica ma simt singura si sa stau mai mult pe site-ul DC cu alte mamici.
Ingerasu, multumesc pentru pozici anticipat.
Oana imi pare rau sa aud ca ai diabet, dar trebuie sa fii barbata pt SEb sa tii regimul si o sa vezi ca va fi bine
Rodica mai bine mai rarut ca-i mai dragut decat sa iti faci nervi in fiecare zi de la net, daca imi dai un nr de tel de mai sun eu din cand in cand si poate pt ca nu poti veni la intalnire ne intalnim in IOR la o plimbare mica.
Bubulina mea a avut atata treaba zilele astea...nu stiu cand mai doarme si ea sa creasca mare, ca e tare jucausa.

Pupici
Mirela si Bubulina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Buna, fetele!
Mie mi-a placut la BabyExpo, mai ales ca am facut ceva cumparaturi (patut, sterilizator) si cu economiile facute la cumparaturi (cam 1.500.000) am luat si niste haine de la Maternity fashion. In afara de asta am primit o gramada de cadouri (scutece, termometru de apa, tampoane pentru sini si multe altele). A fost amuzant cind am montat patutul, desi initial am zis ca-l vom duce la mama, pentru ca n-are ce cauta in casa pina cind n-apare BBlina, insa sotul meu m-a tot batut la cap sa-l aducem in casa si sa-l verificam. Argumentul cu care a cistigat batalia a fost ca daca ii lipseste ceva, sa putem rezolva rapid problema, nu sa asteptam pina in dec - ian. Oricum montatul ne-a luat aproape o ora, iar cin a fost sa-l bagam in dormitor, patutil era mai lat decit latimea usii. Stringe-l, cara-l in dormitor, desfa-l din nou, gaseste-i locul, dupa care mai pune-l la loc daca se poate. Oare de ce dupa ce ai asamblat ceva, cind il dezasamblezi, ocupa intotdeauna muuult mai mult loc decit ocupa initial? Una peste alta, ne-am distrat copios toata seara de vineri.
Mai trebuie sa cumparam cadita si carucior. Nu mai spun de hainite, ca pina acum n-am cumparat nimic.
Va pupam,
Alina si BBlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Buna dimineata si o saptamana buna tuturor !

Fetelor pe mine bebele nu ma lasa sa dorm noaptea ! Se trezeste pe la 4, 5 dimineata si incepe sa isi faca inviorarea dandu-mi pumni si picioruse in burtica cu o viteza ametitoare. Acum am citit ca nu ar fi ceva anormal si ca trebuie sa pun mana pe burtica, sa ii vorbesc si poate se calmeaza si adoarme inapoi si ma lasa si pe mine sa dorm. Dilema mea este ca daca incep sa vorbesc cu baietelul meu se trezeste taticul lui care va deschide imediat televizorul si nu voi adormi din cauza lui.... asa ca fac cateva ore de nesomn, dupa care adorm exact cu o jumatate de ora inainte sa sune ceasul....

Despre Baby Expo eu am gasit patutul cu 1,3 milioane mai putin decat cel mai ieftin pe care il gasisem inainte, caruciorul nu mi s-a parut nici el scump. Am mai luat o salopeta groasa de fas, captusita si cu bumbacel pe interior cu gluga si manusi cu 300.000. E drept ca am vazut un carucior de ... 26 milioane dar erau si standuri cu preturi rezonabile, mai ales cele ale producatorilor sau importatorilor directi.

Lali si licuriciul ei 25+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ingerasu, nu ma speria pl. Titrul meu e 1/160, si nu necesit tratament. Tot ce mi s-a recomandat a fost sa imi verific lunar listeria.
Bineinteles ca se poate face tratament, si cu atat mai mult in trimestrul 3 decat in celelalte 2. Mi-am dat seama ca nu are sens sa ma agit. La Medsana mi-a iesit clar negativ, si am mai citit pe forum cazuri cu titru 1/160, care a ramas asa toata sarcina. Daca va fi asa foarte bine, si daca nu exista antibiotice.
Chiar nu am auzit nici un caz grav din cauza listeriei.
Eu oricum repet si toxo lunar, deci le voi repeta pe amandoua.
Dar voi nu mai repetati analiza asta? Cu atat mai mult ca intram in luna 7-a?

In legatura cu intalnirea, eu nu as vrea tot la Shorley. Simona a propus Thalia. Gandti-va si propuneti.

La targ am fost, nu mi-a placut. Doamne ce era inauntru, nici nu se putea respira.

Aaaaaaaa, apropos de analize, o sa ma duc sa fac Chlamydia din sange ca nu am facut-o niciodata.
Tot la Medlife ma duc, ca vreau sa am rezultatul pana miercuri.

pupici

Crinuta si bb din burtica 26+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Mirela, 7.11 pounds sunt aproximativ 3.220 kg iar 19 inches inseamna in jurul valorii de 48 cm. Ei, cumo sa te descurci cu o fata lungana?

Crinuta eu nu te sperii ti-am zis doar ca daca titrul depaseste valoare de 1/360 abia atunci poti lua antibiotice, in cazul tau nu trebuie tinuta decat sub observatie ca sa nu creasca (adica sa repeti lunar analiza).
Si eu sunt cam de aceeasi parere cu tine referiotr la targ, noroc ca erau copilasi multi pe acolo si asta mi-a placut.
Eu nu stiu unde ati vazut voi mai ieftine produsele, sau poate cine stie in ultima zi ca sa scape de ele au facut reduceri, dar eu vineri am fost la standul Graco si patutul care l-am cumparat eu era mai scump cu cateva sute de mii, caruciorul avea pretul de pe site (deci nu era mai ieftin) iar masa de infasat, ca asta era in cautarile mele, era 7 milioane lei (in magazine gasesti cu 5) iar la Chicco am luat un marsupiu care costa cat in Carrefour iar biberoanele si tampoanele de san aveau acelasi pret ca pe situl clor de la bebelusultau care oricum sunt mai scumpe fata de Carrefour. Este adevarat ca am primit la promotie tot felul de sapunele, servetele umede si chiar si un TEST DE SARCINA - la ce oare mai am nevoie de el acum nu se vedea ca am burta?

"ingerasele" 26+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna dimineata!
Ingerasu, merci pt. e-mail.
In legatura cu intilnirea, nici eu nu prea vreau la Shorley, mi-este cam peste mina sa ajung si poate ar fi frumos sa mai vedem si altceva.

La mine madam prezicatoarea mi-a prezis fetia, greutate/lungime nu am retinut, si nici nu stiu masuratorile, oki "hazel"=caprui?? si par negru, voi naste noaptea, dupa 16 ore de travaliu si vremea va fi mohorita...(deh, doar va fi iarna, nu?). sa vedem dca se va adeveri :) eu una as vrea.

Patricia

21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetelor,
revin si eu pe forum dupa cateva zile de absenta.
As vrea sa va intreb daca s-a confruntat pana acum vreuna din voi cu GASTRITA.
Saptamana trecuta mi-a fost foarte rau ore in sir (de la ora 15 la ora 0:00) din cauza unei gastrite declansate de sarcina. Am avut dureri mari de stomac cu proiectari in zona intercostala. A fost un cosmar pt ca nu puteam sta decat in fund, cu coloana dreapta. Daca ma inclinam sau ma culcam, durerea se distribuia si in alte zone. In plus, efectiv nu stiam cum sa ma mai tratez. Medicamentele recomandate de dr. (Malox si Novalax) nu au avut decat un efect minim (mi-au dat in schimb constipatie), asa ca noaptea pe la 10 n-am mai rezistat si am plecat la spital. Dar, cum sistemul nostru medical e de 2 lei, a trebuit sa colind tot Bucurestiul pt ca in final, al 4-lea spital la care am fost sa ma poata primi. Mi-au facut o perfuzie cu calmante si o injectie. Asta a fost sfarsitul cosmarului si deja eram terminata...

A doua zi am facut o ecografie abdominala, si, 10x God, toate organele erau OK. Concluzia doctorului a fost sa ma feresc de fructe si legume crude, iaurturi si orice aliment care poate provoaca aciditate in stomac.
Nu doresc la nimeni sa treaca prin ce-am trecut eu, mai ales ca aceasta a fost a doua experienta de acest gen (prima insa a durat numai 30 de min.).
Astept parerea voastra cu mult interes.

Liviana - Kinder de 19+ sapt. :)
Dr. Conci Stelian - Polizu

Mergi la inceput

Aoleu fetele, tanti aia zice ca nasc noaptea.
Ia, va dau sa cititi:
The day you deliver, outside will be cloudy. Your baby will arrive at night.

After a labor lasting approximately 6 hours, your child, a boy, will be born. Your baby will weigh about 8 pounds, 3 ounces, and will be 18-1/2 inches long. This child will have hazel eyes and a lot of hair.

But there is more. It is perfectly healthy and normal to want to look good, even during these interesting months! I sense you feel a little reluctant. Well, you're not being silly or shallow -- you're taking care of yourself. And I am happy that you are. Here is some fashionable advice for you to peruse at this special time!

Ingerasu mama, tradu pl cu pounds si inches.

Deci sa inteleg ca nasc normal? Ca pe mine ma bate gandul de cezariana.
Voua ce v-a iesit?

pupici

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Ingerasu'ce mai stii de Coca? E bine? S-a mai linistit?

(23 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Ilbeciug, eu ma confrunt de saptamani cu arsuri de stomac, care vad ca devin din ce in ce mai suparatoare. Am ajuns sa le am aproape zilnic.
Il intreb pe Nayel daca am voie sa iau Maalox. Pana nu imi da el unda verde nu iau nimic.

Pentru fetele care au mai accesat site-ul cu prezicatoarea: la voi s-a nimerit sexul copilului?
La mine a nimerit ca e baiat, e posibil sa aiba hazel eyes, si eu as vrea. In rest, astept sa imi spuna Ingerasu de kg si cm.

pupici

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput