Mamici de ianuarie-februarie 2005(36)
Raspunsuri - Pagina 10
crinuta spune:
Ingerasu, la ochi ar putea sa se potriveasca. Eu am ochii verzi, sotul caprui inchis.
La kg, ar putea fi pe aproape, depinde daca nasc la termen sau mai devreme putin.
La lungime, nu prea cred, deoarece dupa lungimea femurului se poate anticipa daca copilul va fi inalt, iar femurul lui Rayan era cu o sapt in avans, asta la ultima eco. Deci eu zic ca va avea peste 50 de cm.
In rest, ma bate gandul de cezariana, asa ca nu prea stiu eu cum ramane cu travaliul de 6 ore.
Daca analiza de Chlamydia imi iese negativ, atunci pot naste si natural cu epidurala, insa, daca iese pozitiv, nu vreau ca Rayan sa fie infectat la nastere, si atunci voi prefera cezariana.
Ce planuri fac eu, si nici nu am vorbit cu Nayel.
Ce nu inteleg eu, de ce costa analiza pt listeria la Medlife numai 200000, iar la Medsana 700000?
Voi unde v-ati facut aceasta analiza?
pupici
Crinuta si bb din burtica 26+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
lbelciug spune:
Crinuta,
la mine nu erau arsuri, erau efectiv dureri in "cosul pieptului", cum se zice popular...
Pana la urma, sa inteleg ca numai eu si Crinuta am avut probleme cu gastrita? ![]()
Liviana - Kinder de 19+ sapt. :)
Dr. Conci Stelian - Polizu
galaxy spune:
Hehe, ma bucur ca va place linkul asta.
Eu ce sa mai zic: mi-a iesit baiat, de 3 kg si ceva si in jur de 53cm.
O sa nasc dimineata, dupa 4 ore de travaliu. Dar cand vine vorba de ochi si par, nu prea imi vine sa cred. hehe Cu niste "fire" blonde, si ochii albastri. Bine, daca era barbatul meu blond, mai acceptam chiestia asta, dar amandoi suntem cu par negru, si ochii el are caprui, dar eu negru, ca sunt asiatica :). Deci, in nici un caz nu poate sa iasa cu ochii albastrii si par blond. 

In rest va urez saptamana placuta.
io si un baiatel (intr-un burtic de 23+ saptamani)
"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury
Lali spune:
Fetele din Bucuresti, ati simtit cutremurul ? Eu eram in birou, la parter si m-am speriat cand s-a miscat podeaua, e cam nasoala senzatia... in rest doar s-au zgaltiit geamurile si etajerele...
Lali si licuriciul ei 25+
Dr. Anca, Municipal
andrutza spune:
Neata si sa aveti o saptamana minunata 
Eu am fost la doctor ieri si totul e super, trebuie sa repet toxo xa de obicei si sa imi fac analizele de sange din nou - ionograma, hemograma etc. Leta, apropo de glicemie, mie mi-a spus acum intre 24-28 sapt sa fac toate analizele, la tine mai dureaza putin, nu? Shobo, ai grija sa nu il pierzi pe dl doctor, ca pleaca si el 4 saptamani prin diverse locuri si il gasesti abia dupa 22 octombrie. Nu stiu exact daca mai e saptamana asta, cel mai bine suna-l.
Oana, am citit de problema ta si imi pare foarte rau ca trebuie sa tii regim. Sa stii ca eu nu cred ca are legatura cu faptul ca mananci multe dulciuri, si eu mananc zilnic si doar ma ingras
, in rest sunt bine. E vorba mai degraba de o difunctie a organismului, cum spuneau si fetele.
Crinuta, sa stii ca si mi emi-a iesit listeria 1/160 adica echivoc, dar doctorul meu a spus sa nu imi fac probleme si nici nu mi-a mai dat sa mai fac testul o data. A spus ca in majoritatea cazurilor iese asa.
Sara si Cornelia, am avut si eu zile cand nu am simtit bebelusa, dar asta doar cand nu aveam timp de ea, sa stau linistita in pat. Si mi s-a mai intamplat o zi intreaga cand m-am enervat foarte tare. Nu va speriati ca nu aveti de ce, mogaldetile sunt inca micute.
Galaxy, foarte haios testul, mie mi-a spus ca e fetita, ca o sa fie ceata afara, nasc seara dupa 6 ore de travaliu si are 7 pounds si 9 ounces greutate si 171/2 inches lungime. Ce inseamna Ingerasu? Ajuta-ma si pe mine te rog. O sa aiba putin perisor si ochi albastru deschis. Ce frumos suna! Si in incheiere cica ma simt singura, ea nu stie ca vorbesc cu voi aproape in fiecare zi. Asa ca la faza asta nu m-a nimerit.
Andrutza si bebelusa 
24+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005
andrutza spune:
Lali, si eu am simtit cutremurul si a fost destul de nasol, m-am cam speriat. Sper sa nu revina 
![]()

Andrutza si bebelusa 
DPN 13-15 ian. 2005
crinuta spune:
Ce cutremur? Eu nu am simtit nimic. E clar, sunt nesimtita rau...
Andrutza, esti sigura de ce spui? Tu nu vei mai repeta analiza? Unde ai facut-o tu?
Cornelia mama, noi facem clubul duselor.... Mai vezi pe cineva sa faca ce facem noi? Sa zgaltaie bietii copii? Vai ce mame denaturate suntem!
pupici
Crinuta si bb din burtica 26+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
andrutza spune:
crinuta, eu am facut analiza la Sanador, si rezultatul a iesit la fel ca la tine echivoc 1/160. Cand m-am dus la doctor a spus ca el are impresia ca toate aparatele de la laboratoare sunt fixate pe valoarea asta, ca atunci cand vede un 1/80 sau 1/100 - adica rezultate negative - isi face cruce. A mai spus ca daca nu ma simt rau sau nu ma deranjez la stomac o perioada lunga sa nu il repet ca nu are rost. Listeria spre deosebire la toxoplasmoza se manifesta cumva, iar eu ma simt ok si nu am probleme.
Andrutza si bebelusa 
DPN 13-15 ian. 2005
Leta spune:
Mie mi-a iesit la test ca nasc dupa-amiaza, dupa 8 ore de travaliu, un baietel cu ochii albastri; de asemenea, mi-a zis testul ca "simte" (prin monitor:)) ) ca sint cam singura...
Dar eu o sa am o fetita si doar daca o sa am bafta sa-l mosteneasca pe bunica-su o sa aiba ochii albastri, ca sotul meu e la categoria caprui, iar ochii mei sint albastri doar cind imi pun lentile de contact. :)
Iar partea cu singuratatea...aici a dat-o in bara rau de tot. Am linga mine cel mai meserias sot din lume.
Leta & bb Andreea
dr. tutunaru - elias
lana spune:
Buna fetelor!
Am fost in Bucuresti(eu sunt din Galati)si mi-am facut o ecografie la Dinu Albu-morfologie fetala-si mi-a spus ca totul este bine si ca am o fetita de 320 gr.
Si eu ma confrunt cu o hiperaciditate la stomac si trebuie sa am tot timpul grija sa nu mananc fructe si legume crude pe stomacul gol.Mama mea, care are ulcer,bea suc de cartofi cruzi care ii amelioreaza durerile.Eu nu am incercat asa ceva,dar nici nu ma plang de dureri suparatoare
.