Tratamente imunostimulatoare-pareri

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IOANA98 spune:

quote:
Originally posted by any si stefi

Buna!
Eu am o fetita de 4ani si trei luni.De 1an si jumatate ii dau pastilute de chimen negru si/sau imunogrip picaturi.Sunt foarte multumita de rezultat.

Anca , pastilutele cu chimen negru se numesc cumva BARAKA ? Eu am inceput sa-i dau Ioanei de luni ,la recomandarea doctoritei . Daca vorbim de acelasi lucru , tu cat timp i-ai dat fetitei tale ?
Multumesc ,
Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sfarsitoarea spune:

A incercat cineva "Baraka".
Am incercat acest medicament, dar n-am putut sa-i dau decat o saptamana. O agita ingrozitor de tare. Tipa toata ziua si nu putea sa doarma. Cand am renuntat la el totul a revenit la normal.
A trecut cineva prin asta?

Cu stima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Eu i-am dat baietelului meu Bronhovaxom,1 capsula pe zi,10 zile pe luna,3 luni consecutiv si nu s-a imbolnavit deloc toata iarna.Bronhovaxomul se poate da chiar daca copilul este bolnav,se poate da impreuna cu antibioticul.
Ii voi da si anul acesta incepand de luna viitoare,deci octombrie,noiembrie,decembrie.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Noi luam deja Ursuleti cu echinaceea. (Ursuletii cu propolis si miere sunt tot de la Walmark sau de unde ii pot lua?)
Bronhovaxom se poate lua chiar daca mai luam si altele (ursuleti, sirop de catina, de macese)?
Cu drag, Mihaita si mami Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcellinna spune:

Zambesc cand va vad cum va consultati intre voi.
Imi aduc aminte de vremuri cand si eu aveam fetita mica.

Mergeam in stanga si-n dreapta sa intreb ce si cum despre copii,tratamente si toate alea alea,ca de internet acu' 14 ani,nici vorba sa fi putut beneficia,eram si in tara.
Ma bucur ca in sfarsit mamele au posibilitati mai rapide de comunicare si va felicit pt promptitudinea cu care va impartasiti din experiente.
OK asta a fost un pic off topic,dar nu m-am abtinut.

Mamicilor dati cu incredere Bronhovaxom copiilor.Intrebati totusi parerea medicului.
Nu are restrictii daca copilul are febra sau e racit.
Eu ceream prietenilor sa mi-l aduca din strainatate cand fetita mea era mica.La noi nu intotdeauna se gasea si era scump ca ochii din cap.
Doctorita din tara cand am intrebat-o daca n-ar fi cazul sa-i dau mi-a spus ca e foarte bun dar n-a avut curajul sa mi-l recomande pt ca e tare scump.La ora aia era foarte scump intr-adevar.

Acum fetita mea este... domnisoara.
Mi-a facut niste raceli zdravene una dupa alta cand am venit aici din cauza schimbarii climei,a mediului si dupa doua trei episoade doctorita mi-a prescris pt ea ...Bronhovaxom.
Mi se pare ca exista si in varianta pt adulti.

Sanatate va doresc voua si copiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any si stefi spune:

BUNA!
Ioana, eu ii dau Baraka(ai intuit bine despre ele vorbeam)toata perioada de gradinita cu pauza de 10 zile pe luna,la fel si Imunogrip.Nu i-a creat nici o stare de nervozitate sau agitatie.Fetelor bronhovaxom nu este recomandat copiilor cu diverse afectiuni cardiace sau vasculare.
Anca si Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusa spune:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Concluzia este clara: trebuie facut un gen de tratament pentru a preveni imbolnavirile astea repetate provocate de intrarea in colectivitate.
Eu cred ca voi opta pentru un tratament homeopat.

Pupici si sanatate,
Pusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Pusa, am banuit de ieri ca esti tu, de cind ai folosit expresia "amalgam de remedii", dar abia azi am intrat sa-ti citesc profilul personal.
Pupicuri de la Mihaita si Mihaela pentru Raluca si Pusa.
Cu drag, Mihaita si mami Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusa spune:

Mihaela,
Ce mica e lumea si... ce mare este NET-ul !!!

si voua
Pusa si Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

na ca ma bag si eu...
tratamente imuno stimulatoare sunt bune dar mereu au 2 taisuri, insa daca ele sunt din medicina naturista atunci e mai bine.
Tot ce folosim in casa este naturist si de obicei nu a ajuns nimeni in situatii criza ca sa apelam la tratamente clasice.
deci ca sfat: uita-te in gradina naturista ca sigur gasesti raspuns.

Mihaela si Flaviu
http://community.webshots.com/user/pojogao

Mergi la inceput