Help sunt insarcinata!!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Nico, felicitari! Sa ai parte de o sarcina fara probleme si un bebe sanatos! Hai sa-ti spun cum a fost la mine! Noi ne-am programat bebele cativa ani, au intervenit ba o promovare, ba alta, ba acum nu e momentul, ba mai asteptam un pic. In sfarsit, am zis pana la sf anului raman gravida, ca altfel ne intindem asa mult si bine. Sfarsitul anului in capul meu era chiar noiembrie-decembrie, deci cat mai tarziu, tot amanam. Ei, si-n mai, HOP! Bebe a zis, bai, daca voi nu sunteti in stare sa luati o decizie si s-o puneti in practica in ceea ce ma priveste, lasa ca preiau eu fraiele problemei. Si s-a instalat in burtica. Fire hotarata si independenta. Am plans de bucurie si nu-ti pot descrie emotiile noastre cand am aflat. Acum ma bucur de fiecare zi, am aflat ca e fetita, am inceput sa ne jucam in burtica, acum 2 zile a simtit-o si tati, e ceea ce n-am trait in viata mea! Nu-ti face inca griji, ai tot timpul sa-ti faci chiar fara sa vrei. Du-te la medic si fa ce-ti spune el, nimic mai mult, vine totul de la sine. Si stie el, bebe, ce are de facut mai departe. Tu fii cuminte si bucura-te de ce ti se-ntampla.

Marius, fericite fetele si sotia ta pentru un asa tatic! Toata stima si prietenia mea!

Anuc si BBL mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Subscriu mesajului lui Marius!!! Felicitari!
Marius ai un talent mare, in a descrie sentimente si imagini de neuitat! Sanatate si numai bine tie si intregii familii!!!

GabrielaHope si bebitza din burtica!!!
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Nico, felicitari pentru sarcina si esti o norocoasa ca ai nimerit unde trebuie. Acest forum e grozav. Eu il citesc din primele saptamani de sarcina dar de scris mai rarutz. Sunt mai puturoasa.
Nu cred ca o sa ai intrebari sau nelamuriri la care sa nu gasesti raspuns pe aici. Sau chiar daca nu sunt pareri avizate cum sunt cele ale doctorilor sunt cele ale fetelor care au trecut sau trec zilnic prin ceea ce treci sau vei trece de acuma inainte. Ai sa vezi ce perioade frumoase au sa vina si de care trebuie sa te bucuri ca na, nu sunt decat 9 luni.
Marius, nu pot sa te ignor. Esti super. Nu am auzit nici un tatic vorbind asa. Tot timpul am avut impresia ca barbatii isi exprima mai greu sentimentele sau ..mai rog ceea ce simt. Toata admiratia. Sotia ta si fetele tale sunt norocoase sa te aiba alaturi.
Pupici si o noapte buna.

Elena, 34sapt, DPN-5nov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Felcitari si sarcina usoara, ai sa gasesti to ce vrei pe acest forum. Doar nitica rabdare sa ai si ai sa descoperi tot ce ai nevoie. Toate am luat-o de undeva de la inceput, nu le-a stiut nimeni pe toate de la sine.

Iar tu Marius, m-ai facut sa plang. Pai eu imi astept minunea din sapt. in sapt., mor de nerabdare sa-l tin in brate si tu ma ispitesti si mai tare cu descrierile tale. E ca si cand mi-ai povesti ce bun e tortul ala cu ciocolata, frisc asi capsuni pe care l-ai mancat aseara, iar eu saracutza de mine nici n-am apucat s-ajung acasa sa il despachetez. Noi (eu si sotul) acum doar ne imaginam cum arata degetelele, piciorusele, manutele, unghiutele, cum doarme, cum o sa rada, cum o sa planga (Doamne cred c-am sa rad de bucurie prima data cand o sa-l aud plangand) etc.

Oricum cred ca saraca fata o sa fie coplesita de cate raspunsuri a primit, nu cred ca se astepta, vad ca inca n-a aparut...

in sapt. 35, DNP 31 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Marius, ..... si pe mine m-ai facut sa plang......... No comment!
Nico... bucura-te! nu trebuie sa faci nimic altceva decat sa te bucuri... eu una asa as face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

nicodoh felicitari! aici pe DC vei gasi sfaturi si informatii utile! Gaseste-ti un medic care sa-ti urmareasca sarcina si fa-ti analizele! Si in primul rand, sarbatoriti!

Marius, felicitari si tie pt ca esti o asa minune de tatic si sotiei si fetele caau asa un om alaturi de ele. Imi tin puiutulin bbrata si m-ai facut si sa plang si sa ma uit din nou la el si sa-l admir cercetez. Ai dreptate trece timpul prea repede, parca ieri nascusem si uite ca luni imi face puiul 6 sapt.

Multa sanatate voua, dragi forumisiti, si copiilor vostri! Pupici!

mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.babiesonline.com/babies/h/hanako/" target="_blank">web1 web2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii web3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicodoh spune:

Va multumesc din suflet. Nu mai am cuvinte!! Sunt atat de emotionata! Cand am intrat prima data pe forum eram obsedata de slabit. Citeam mesjele viitoarelor mamici dar niciodata nu m-am gandit ca intr-o buna zi voi trece si eu prin asta. Sunt fericita si speriata. Sa auzim de bine. Luni ma duc la eco si vin sa va spun tot. Va multumesc inca o data. Sunteti niste scumpi+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicodoh spune:

Scuze, sa nu ma intelegeti gresit: Eu()+(din burtica)

Mergi la inceput