Help sunt insarcinata!!!!
Raspunsuri - Pagina 2

adlemi spune:
Doamne-ajuta!Felicitari!Sa fie intr-un ceas bun si sa ai parte de o sarcina usoara1Nu ai de ce sa te sperii!
Ceea ce traiesti tu acum este o minune!Toate cele 9 luni vor fi o minune!Iar la sfarsitul celor 9 luni vei cunoaste minunea din burtica ta!
Va fi bine!Suntem aici pentru voi 3!
Adlemi si Andrei(24.02.2004)

Bubbles spune:
Nico, felicitari si sa fie intr-un ceas bun!
Este o veste extraordinara, va doresc tot ce poate fi mai frumos!
Cu siguranta, in curind, vei deveni dependenta de forum

Nally spune:
Felicitari!!! Nu te stresa ca absolut totul se duce si pe la bebe!!! Marius a zis cum nu se poate mai bine despre cum e sa ai un suflet asa de gingas langa tine!
Ai grija de tine de acum incolo, citeste tot ce iti pica in mana despre sarcina si bebelusi si cand iti vei tine comoara in bratica totul va fi ok!!! Veti fi cei mai fericiti oameni de pe planeta si veti avea senzatia ca timpul, in acele momente, s-a oprit in loc!!! Dupa aceea, vorba lui Marius, zboara fara sa-ti dai seama!!!!
Sarcina usoara si un copil
sanatos!!!
Nally si
Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Claudelu spune:
Marius, EXCELENT!!!...ai reusit sa ma faci sa plang de fericire si de bucurie ca am langa mine o asemenea MINUNE!!!Vorba ta, Pacat ca timpul trece atat de repede!!!
Nico, fruntea sus, inveseleste-te!!!Vei fi mamica!!! Sarcina usoara si un copil(indiferent ce o fi) bun, cuminte si destept, ca si toti copilasii de !!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

LindaG spune:
Nico,sarcina usoara iti doresc si un bb sanatos.Stai linistita si nu te stresa,trebuie sa fie tare frumos sa fi insarcinata.Sper ca voi trai si eu aceste clipe cit de curind.
Marius,mi-au dat lacrimile.N-am auzit niciodata ca un barbat sa vorbeasca atit de frumos despre copii.
LindaG

Rayuela spune:
felicitari,sarcina usoara si un bebelus sanatos si voios iti doresc!
Marius,
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

alexuta spune:
Felicitari,sarcina usoara,sanatate si numai bine!Marius ai fost bestial,asa este,timpul trece mult prea repede.
Sa ne bucuram de ziua de azi,pentru ca maine va fi amintire.

Katink spune:
Felicitari Nicodoh!! Sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos sa aveti!
Pe forum gaseste raspunsuri la mai toate intrebarile tale.
Poti incepe de aici:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=5
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=SAP1
Numai bine,
Katink

adrianafedorca spune:
marius m-ai facut sa plang o ora ....dar iti multumesc
Nicodoh felicitari si sa aveti un bb sanatos si frumos
ADy

lavi02 spune:
Nicodoh, reactia mea cand am vazut testul: plansete, disperare, nu alta, aveam 1000 de probleme nerezolvate. Dar acum, are 2 ani si 7 luni si e comoara noastra cea mai mare. Si discutam intr-o seara cu sotul, ca din foarte multe, poate chiar toate punctele de vedere a fost un noroc ca a venit atunci, pe neasteptate si neintentionat.
Primul lucru, mergi la un ginecolog, sa-ti confirme sarcina si faptul ca e plasata unde trebuie (in uter). Daca nu ai un ginecolog, este o listuta pe acest site de unde poti alege. Daca nu iti place, poti sa-l schimbi in primele luni. Apoi, ia-ti timp sa te obisnuiesti cu ideea, cumpara carti despre sarcina si copii, informeaza-te si linisteste-te. Cand vei ajunge la un echilbru sufletesc tu si cu sotul tau, anunta-i si pe cei din jur ca sa nu te mai influenteze nicicum reactia lor.
Testele se recomnda a se face dimineata pentru ca atunci e urina mai concentrate, si sunt sanse mai mari sa iasa daca este. Daca a iesit si seara, inseamna ca sigur este.
Marius, multe, multe floricele pentru asa un tatic!