Help sunt insarcinata!!!!

Help sunt insarcinata!!!! | Autor: nicodoh

Link direct la acest mesaj

Abia in seara asta am aflat ca sunt insarcinata. Poate o sa ma credeti inculta dar nu stiu nimic si nu am nici cu cine vorbi. Sunt total derutata( la fel e si sotul meu). Nici nu stiu ce sa intreb macar, vreau doar sa ascult sfaturi si pareri. Voi la primul copil ati fost tot atat de speriate? De cand mi-am facut testul tremur ca varga. Mi-am facut testul acum seara nu am mai avut rabdare pana maine dimineata credeti ca e valabil? Va rog mult sa va uitatisi la mine si sa nu ma acuzati pt nestiinta mea!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Nu te acuza nimeni de nimic
Unu la mana: calmeaza-te. Un copil e o minune, multe femei am trecut prin asta cu succes.Si stresul iti face rau.
Doi: daca mergi aici: http://www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=60 si te "inscrii" si tu printre mamicile de mai-iunie 2005(cam pe atunci o sa fi si tu mamica, nu?) o sa afli tot ce vrei.
Curaj...nu e chiar asa de greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Felicitari pt sarcina.
1. Stai calma ca stresul face rau la bb.
2. Gaseshti pe forum tot ce doreshti despre sarcina si evolutzia ei... in caz ca ai intrebari doar adreseazale si fetele te vor ajuta.
Multa sanatate si fericire la toata lumea

Gabbriela & Julian web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

scumpa,vorba fetelor,stresul nu face bine bebelusului.traieste aceste clipe din plin caci eu una si acumimi amintesc cu emotie de ele.

pana sa nasti vei deveni o mica experta in ale sarcinii si in ale bebelusilor!sa vezi!e atat de frumos!totul!de la inceput,din prima clipa si pana...totdeauna!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ia-ti sotul intr-o seara, si mergeti undeva oriunde credeti voi ca aveti un loc al vostru...doar voi doi fara mama. fara tata, fara sora sau frate, fara prietena sau prieten, beti un suc, sau o bere sau ce va face voua placere si ganditi-va la un lucru simplu:

VOI DOI, IMPREUNA, O SA AVETI O BIJUTERIE CARE VA FI DE NECONCEPUT CUM AR FI FARA DE EA.

Iti spun aceasta eu tata de doua fete. E poate cel mai minunat lucru din viata mea. E greu de descris. Mie mi se umezesc ochii cand ma gandesc. Si daca ceva este sa imi displaca...da exista. Sunt foarte foarte suparat pe timpul acesta care zboara muuult prea repede. Asa de mult mi-as dori sa treaca macar de doua ori mai incet. Cand vad alti copii mai mici decat Daria (junioara) mi-ar place sa o mai iau odata de la inceput...sa am mereu si mereu un bb langa mine.

Hai sa iti spun ceva. Acum poate cu atat mai mult uita-te atenta defapt uitati-va atenti amandoi la orice bb de pe strada, dintr-un carucior. Uitati-va la manute, la degetele, la obrajiori...la ochii adanci.... te pierzi in ei, la picioare, la ghetute sau la botosei...la hainute... totul este atat de gingas. Incearca sa prinzi intre degetele tale, manuta lor. Urmareste-le unghiutele. Ai vazut cat este de fina pielea? Te curenteaza. Sau uita+-te cand dorm, dusi fara grija. Stii ca isi tin mainile ridicate in sus in majoritatea cazurilor, cu pumnii stransi? Ai avut ocazia sa-i auzi oftand? Daca ai avea ocazia sa iti treci mana usor pe spatele lor sau pe burtica, sau pe fundic....ooo fundicul este ceva de nedescris. Sau pulpele. Hmmmm....nu mai spun de nasuc.
Ma uit de fiecare data cand Daria pleaca lipaind desculta prin camera. Ai auzit zgomotul scos de talpile desculte ale unui copil mic care merge lipa-lipa? Daca ai sa ii vezi picioarele...ai sa te topesti. Iar cand va fi mai mare vei regreta poate...de ce a trecut atat de repede timpul si posibil sa iti doresti din toata fiinta sa o iei de la capat...posibil....eu pot sa iti spun la sfarsit din toata inima de tata ce sunt:

Ai sa iti aduci aminte odata de ce ti-a spus cineva candva undeva....un tatic.

Este cel mai formidabil lucru ce ti s-a intamplat vreodata in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

stai linistita si savureaza... trimite-l sa ia o sampanie...d-aia scumpa, ca doar avetzi ce sarbatori!!!
urca-te motz in varful patului (toata viatza m-am intrebat unde are patul varf) si ia-l cu binisorul: explica-i ca de-acu TU contezi, o sa poftesti, o sa dormi, poate chiar o sa fii mai capricioasa, sexul o sa fie mai rar, vizitele lui prin piatza mai dese.. (glumesc, bineinteles)
Faza cu sampania n-a fost gluma.
Hai sa ai sarcina usoara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

-MARIUS!!!

Sincer,mi-au dat lacrimile...

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Marius a spus totul...eu doar atat: Felicitari, sarcina usoara si multa bucurie in casa voastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

Nu mai tremura, nu fii speriata. BUCURA-TE! Este un moment deosebit acela de afla ca vei fi parinte. Bucurati-va amindoi si lasati aceste clipe sa va umple sufletele. Din inima - FELICITARI! Sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de fiecare semn pe care ti-l va da ghemotocul din burtica.

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Felicitari, in rpimul rand.
In al doilea rand , calmeaza-te, si eu am fost un pic speriata la inceput.
Iar daca nu stii nimic, ai tot timpul sa inveti, sunt o gramada de carti si reviste si tot ce vrei.
Cauta-ti un medic acum, mergi la el si te va invata si el ce sa faci. Trebuie sa-ti supravegheze un medic sarcina.
Pe site-ul asta, vei gasi insa, tot ce te intereseaza!
Succes!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

Felicitari!
Linisteste-te, atat tu cat si sotul tau veti gasi aici o gramada de prieteni care va vor invata tot ... alfabetul parintilor!

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput