Biblioteci online, schimburi de carti

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

oki...

www.angelfire.com/space2/carti/cat01.htm" target="_blank">aici gasiti iarasi multe-multe (pe care eu am dat banii;) extraordinare: vieti de sfinti, paterice, filocalia... apoi aveti in stanga o gramada de butonase din care descarcati iarasi pe categorii (gasiti si pe orwell cu 1984!)

www.crestinism-ortodox.ro/html/05/main.html" target="_blank">aici aveti biblia si www.credo.ro/proloage.php" target="_blank">aici proloagele (vietile tuturor sfintilor de poeste an, cu detalii daca faceti click pe link!)

dupa ce le cititi, va mai dau;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

multumim mult pentru acest subiect!
Nici nu credeam ca pot citi pe internet carti!
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

dar ceva carti in germana?
da usoare, de incepatori...
multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

oki...
www.angelfire.com/space2/carti/cat01.htm" target="_blank">aici gasiti iarasi multe-multe (pe care eu am dat banii;) extraordinare: vieti de sfinti, paterice, filocalia... apoi aveti in stanga o gramada de butonase din care descarcati iarasi pe categorii (gasiti si pe orwell cu 1984!)
www.crestinism-ortodox.ro/html/05/main.html" target="_blank">aici aveti biblia si www.credo.ro/proloage.php" target="_blank">aici proloagele (vietile tuturor sfintilor de poeste an, cu detalii daca faceti click pe link!)

Gandacelule, multumim mult...Promit sa te anunt cind le termin de citit...

"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalexia spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

oki...

Mey , da tu esti o Comoara la casa omului ( a se citi D.C.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

gandacelu', super. eu nu stiam decat de sfaturiortodoxe.ro.
bogdaproste.

gen, o mamica de marius

Mergi la inceput

fetele, dragele, daca stiam ca sunt amatori de literatura duhovniceasca ortodoxa printre voi, deschideam de mult un topic... am atatea recomandari de facut si atatea de discutat... dar stiu ca asta e un subiect mai sensibil si am preferat sa nu ma bag

eu de cativa ani numai asa ceva citesc... chiar daca nu se vad roadele ce ziceti? deschidem separat o discutie? va dau si linkuri de muzica, de filmulete (cu pr. cleopa am vazut, parca) plus o gramada de alte articole... voi ce ziceti? ar iesi ceva frumos? ca de certuri sunt satula...;(

Mergi la inceput

gandacel, da, te rog, chiar am o gramada de intrebari de pus despre religie si nu numai.
proceed, pls

gen, o mamica de marius

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gen68

gandacel, da, te rog, chiar am o gramada de intrebari de pus despre religie si nu numai.
proceed, pls

gen, o mamica de marius

eu inca ezit... de obicei, iese cu si e pacat... si apoi, unde sa-l postam? aici sau la "prieteni..."? si despre ce sa discutam? poate ne ajuta vreun moderator?

Mergi la inceput

mey, gandacel, te stiam mai barbata. pune-l la zona artelor sau discutii generale si numeste-l 'despre...sfaturi ortodoxe' sau 'reguli de dus la biserica, si nu numa''.
hai, ca daca nu, il pun eu, si te bombardez cu intrebari si nelamuriri.
pupici

gen, o mamica de marius

Mergi la inceput